نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا از وزارت صنعت،معدن و تجارت، مهدی غضنفری طی حكمی 'فخرالله مولایی' را به سمت رئیس هیات مدیره صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع كوچك منصوب نمود.

وی همچنین آقایان ایرج موفق، مجید امیدی شهركی و حسن نفیسی راد را به عنوان اعضاء اصلی هیات مدیره صندوق تعیین كرد.

وزیرصنعت ومعدن وتجارت همچنین آقای عزیز الله قربانی را به عنوان عضو علی البدل هیات مدیره صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع كوچك منصوب كرد.

اقتصام**3917**1544



:: برچسب‌ها: اتومبیل , لندن , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33
شرق

تیتر و عکس صفحه اول روزنامه شرق

روزنامه شرق برگزاری جلسه معاونان هیات های ایرانی و غربی در مسکو را مهم دیده و تیتر زبده است««فريز»نشست مسكو» و روزنامه ابتکار با این عنوان فرعی که « روند گفت‌وگو براي گفت‌وگو بي‌ثمر است» تیتر زده است «هشدار آقاي جليلي به خانم اشتون ».

روزنامه آرمان روابط عمومی از قول رئيس قوه قضاييه در عنوان اول خود نوشته « نظام ازپرونده فسادبزرگ مالی روسفيدبيرون آمد» و مردم سالاری در عنوان اول خود نوشته « آيت‌الله‌هاشمي رفسنجاني اعلام کرد: نارضايتي مقام معظم رهبري از اهانت به سيدحسن خميني ».

روزنامه کیهان، در عنوان اول خود نوشته است « بررسي مشكلات بخش كشاورزي اولين گام مثبت مجلس نهم» و روزنامه دنیای اقتصاد با اشاره به طرح سقف‌گذاري براي اجاره‌بهاي مسكن در تیتر یک خود نوشته «اجاره‌بها دوباره تعزيراتي مي‌شود».

چاه و چاله مذاکرات اتمی

روزنامه کیهان یادداشت روزی دارد با عنوان چاه وين و چاله مسكو !

حسین شریعتمداری در این یادداشت می نویسد« آژانس به بهانه اطمينان از صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران ، اين بار پروژه جديدي را با عنوان من درآوردي «رهيافت سازمان يافته» - براي ادامه مذاكرات طراحي كرده و به ميدان آورده است.

سرمقاله نویس کیهان همچنین می نویسد « جمهوري اسلامي ايران بي اعتناء به تهديدها، تحريم ها و قطعنامه هاي بي خاصيت شوراي حكام آژانس و يا شوراي امنيت سازمان ملل به فعاليت همه جانبه خود مشغول است و از سوي ديگر به هوشمندي و توان مثال زدني تيم مذاكره كننده هسته اي خود اعتماد و اطمينان كامل دارد.

آقای شریعتمداری در پایان می گوید هرجا كه ادامه اين بازي را به مصلحت ندانيم در توقف آن كمترين ترديدي روا نخواهيم داشت و از هم اكنون به ضعف و دست خالي 1+5 در مذاكرات پيش روي پي برده ايم و مي دانيم كه «چاه وين» براي عبور حريف از «چاله مسكو» حفر شده است

رویای کرسی دایم

«کارکردهایی که باید توضیح داده شود» عنوان یادداشت روزنامه جهان صنعت است که نادر کریمی‌جونی نوشته است.

جهان صنعت می نویسد « مانند هر دوره رییس‌جمهوری ایران در نشست سران شانگهای شرکت کرده، با روسای کشورها دیدار می‌کند و سپس به خانه بازمی‌گردد.

مردم سالاری

تیتر و عکس صفحه اول مردم سالاری

این برنامه برای بیش از یک دهه تکرار شده و هر بار مقامات سیاسی و دیپلماتیک ایران وعده می‌دهند که بالاخره ایران از جمع اعضای ناظر این پیمان خارج می‌شود و به اعضای تمام‌عیار می‌پیوندد اما این وعده نه فقط چشم‌اندازی برای تحقق ندارد بلکه به احتمال زیاد مقامات ایرانی نیز از تبدیل عضویت ایران مایوس شده‌اند.

یادداشت نویس جهان صنعت با اشاره به اساسنامه سران شانگهای می نویسد « پیوستن ایران به اعضای دایم این پیمان مراحل بسیار پیچیده‌ای دارد ضمن آنکه روسیه به خاطر حمایت کشورمان از مسلمانان قفقاز شمالی و مناسباتی که با غرب دارد حاضر به سپردن کرسی دایم به ایران نیست.»

انقلاب هنوز پابرجاست

رونامه شرق یادداشتی دارد با عنوان« مصر درگير كارزاري سخت».

محمدعلي عسگري در این یادداشت می نویسد « نگاهي به ميزان مشاركت‌ها در دور نخست انتخابات نشان مي‌دهد كه در مجموع بيش از 60درصد واجدان شرايط به نامزدهاي اسلام‌گرا و مخالف رژيم سابق راي داده‌اند. در مقابل كمتر از 40درصد به نامزدهاي سكولار يا طرفدار رژيم سابق راي داده‌اند.»

یادداشت نویس شرق می نویسد « اگر اين ميزان و معيار همچنان بتواند در دور دوم نيز خود را تثبيت كند ترديدي وجود ندارد كه محمد المرسي برنده انتخابات دور دوم خواهد بود. با اين حال كساني كه به جايگاه تاريخي و جغرافيايي مصر در منطقه خاورميانه توجه دارند مي‌گويند نوعي توازن قوا از بيرون و درون، اين كشور را هدايت مي‌كند كه به‌رغم انقلاب اخير هنوز پابرجاست. »

روزنامه شرق در جمع بندی می نویسد « درصورت حفظ چنين توازني بايد انتظار ديگري داشت كه مي‌تواند در پيروزي احمد شفيق خلاصه شود. اما آيا مردم مصر به آن رضايت خواهند داد؟ از اين روست كه بايد روزهاي ناآرامي را براي مصر انتظار داشت و اين نشان مي‌دهد كه انقلاب اين كشور ناتمام مانده و تا پيروزي راه درازي را در پيش دارد. »

خط و نشان برای افغان ها

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد با عنوان « دستي که نمک ندارد! » که محمد صبوری نوشته است.

نویسنده سه دلیل در ضرورت نوشتن مطلب خود آورده « اول، هجمه‌اي که اخيرا در افغانستان به بهانه‌هاي مختلف عليه کشورمان شکل گرفته و عناصر ضدايراني را به تاخت و تاز عليه کشورمان تحريک کرده است.

دوم، بي بي سي فارسي که همواره در جهت مطامع دولت استعماري انگليس حرکت مي‌کند اخيرا در بخش ويژه اي، نظراتي را از ظاهرا بعضي مهاجران افغان در ايران منتشر کرد که چنان تصويري از حضور در ايران ارائه داده بودند که انگار در اسارت و در اردوگاه هاي کار اجباري سيبري روزگار گذرانده اند.»

و نکته سوم که به نطر می رسد موجب خشم نویسنده روزنامه ابتکار بوده این که « چند روز قبل عده‌اي از عناصر ضدايراني که اغلب آنها جوان بودند در مقابل محل برگزاري مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خميني در کابل تجمع نموده و به برگزاري اين مراسم اعتراض کردند! اين گونه جوسازي ها عليه ايران در کشوري که به اندازه يک تاريخ مديون کشورمان است مرا به ياد اين ضرب المثل ايراني انداخت که... دستي که نمک ندارد. »

ادامه دانشگاه ممنوع

ضمیمه روزنامه شرق

نخستین دبیرکل اوپک در ضمیمه روزنامه شرق

روزنامه اعتماد یادداشتی دارد به قلم عباس عبدی.

آقای عبدی در انتقاد از طرح دولت برای ممنوع کردن حق تحصیل اتباع غیر ایرانی در دانشگاه می نویسد« اگر اتباع غيرايراني داوطلب تحصيل در اين رشته‌ها باشند، و به دليل اين ممنوعيت‌ها نتوانند در اين رشته‌ها تحصيل كنند، در اين صورت خود را از امكانات متعددي محروم كرده‌ايم، از جمله اينكه آنان با تحصيل در اين رشته‌ها، و با تعلق خاطر نسبي به كشور محل تحصيل خود به كشورشان برمي‌گردند و اين امتياز بسيار مهمي براي كشور محل تحصيل است كه كارشناسان معتبر و شاغل در مراكز حساس كشور ديگر، در آنجا تحصيل كرده باشند.

آقای عبدی همچنین می گوید «به این ترتیب ما با دست خود كساني را كه مي‌توانند در كشورشان مفيد و در ايران درس خوانده باشند، طرد مي‌كنيم تا آنان در كشورهاي ديگر اين رشته‌ها را بخوانند و در عين حال به نوعي از سياست خست‌ورزانه ايران نيز كينه به دل بگيرند. فراموش نكنيم كه آموزش هيچ‌يك از اين رشته‌ها در انحصار ايران نيست و مادر تمام اين رشته‌ها، كشورهاي غربي است.»

تسهیل مقداری پولی

روزنامه دنیای اقتصاد، یادداشتی دارد با عنوان « تله تسهیل مقداری و تحریک تقاضا» که مهران دبیرسپهری نوشته است. آقای دبیر سیاقی می نوسد« سال گذشته بانک مرکزی با پیش فروش سکه، بیش از 5 هزار میلیارد تومان نقدینگی را جمع کرد که این کار باعث کاهش حجم نقدینگی به میزانی بیش از مقدار فوق و متناسب با ضریب فزاینده نقدینگی بود. به عبارت دیگر کاهش رشد نقدینگی در سال 1390 نسبت به سال قبل به دلیل .. انضباط مالی نبوده است. »

یادداشت نویس دنیای اقتصاد می نویسد« اگر فروش طلا توسط بانک مرکزی اتفاق نمی‌افتاد رشد نقدینگی سال 1390 از سال قبل بیشتر شده و به بیش از 26 درصد می‌رسید. در صورتی که برخی کارشناسان گمان می‌کنند که لابد بانک مرکزی سال گذشته در عرضه پول کوتاهی کرده است و به همین مناسبت پیشنهاد می‌کنند که بانک مزبور برای تحریک تقاضا، به سیاست تسهیل مقداری روی آورد.»



:: برچسب‌ها: سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، راسموسن روز چهارشنبه در یك كنفرانس مطبوعاتی ویدئویی در مسكو گفت: قصد مداخله در امور داخلی سوریه را نداریم و فكر نمی كنیم كه مداخله نظامی به حل مسایل این كشور كمك كند.

وی افزود: در شرایط كنونی تنها راه ممكن برای حل و فصل بحران سوریه، اجرای طرح 'كوفی عنان' می باشد و از همه طرف های مناقشه دعوت به اجرای این طرح می كنم.

راسموسن از روسیه نیز خواست به تعهدات بین المللی خود عمل كرده و از موقعیت بین المللی خود برای تسهیل در یافتن راهكار حل مسایل سوریه استفاده كند.

دبیر كل ناتو در حالی این اظهارات را بیان كرد كه تعدادی از كشورهای عضو این پیمان به ارسال سلاح به سوریه و تجهیز مخالفان دولت این كشور می پردازند و بر اساس برخی اطلاعات، شماری از نیروهای ویژه كشورهای غربی در شهرهای سوریه در حال به آموزش نیروهای تروریست هستند.

**انتقاد دبیر كل ناتو از استقرار موشك های روسی در مجاورت مرزهای غربی این كشور

دبیر كل سازمان پیمان آتلانتیك شمالی 'ناتو' در ادامه مصاحبه همچنین از استقرار موشك های روسی در مجاورت مرزهای غربی این كشور انتقاد كرد و گفت: استقرار موشك های تاكتیكی 'اسكندر' در نزدیكی مرزهای روسیه با كشورهای عضو ناتو ، صرف هزینه های بیهوده از طرف مسكو می باشد.

وی افزود: این اقدام واقعا صرف بیهوده پول است، زیرا كه ناتو دشمن روسیه نمی باشد.

دبیر كل ناتو گفت: صرف هزینه ها برای استقرار موشك های تهاجمی و هدف گیری آن به سوی ما اقدامی كاملا بیهوده است و بجای آن روسیه می تواند اعتبارات را صرف اهداف دیگر از جمله حل مسایل اجتماعی خود كند.

وی همچنین ادعا كرد كه ناتو همه گونه تضمین لازم را مبنی بر اینكه سامانه موشكی آن علیه روسیه هدف گیری نمی شود، به این كشور ارایه كرده است.

آمریكا در راس ناتو به بهانه تهدید موشكی برخی كشورها تصمیم به استقرار سامانه پدافند موشكی خود در برخی كشورهای اروپای شرقی گرفته و این امر موجب نگرانی شدید روسها شده است.

روسیه اعلام كرده است اگر آمریكا و غرب تضمین های حقوقی در باره ماهیت سامانه پدافند موشكی اروپا به این كشور ارائه نكنند، تدابیری را علیه ناتو اتخاذ می كند.

اروپام**2242**518**1080** 3404



:: برچسب‌ها: جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 366
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

اغلب داستان های موفق اصغر الهی بر بستر «داستان روان شناختی» خلق شده اند اما اصغر الهی تکنیک و شیوه ای نو نیز در داستان نویسی فارسی ابداع کرد

"سرهنگ" و "شاعر" در داستان "خورشید در صبح غروب می کند"، در سلولی زندانی اند. سرهنگ در نظام پیشین زندانبان بوده و شاعر شورشی زندانی.

با هم سخن نمی گویند اما هریک دیگری را در ذهن خود بازآفرینی می کند. شاعر از پنجره ای در ذهن سرهنگ به بیرون از سلول می نگرد و سرهنگ، در ذهن شاعر، از همان پنجره بیرون را نگاه می کند.

هر دو برای گریز از واقعیت ناانسانی بیرون به جهان ذهنی درون پناه می برند، کردار خود را بر متن وهمی که واقعیت می انگارند بنا می نهند و ما از ورای ذهن روایت شده، واقعیت روایت نشده را کشف می کنیم.

موقعیت ناانسانی درنده خو، نه فقط همه هستی که شان انسانی قهرمان داستان "سرداری" را به یغما می برد اما او، که اکنون بیمار روان پریشیده تیمارستان است، جهان ددمنش واقعی را نفی و به غنای مهربان درون پناه می برد. در خیال خود لشکری از جن فراهم آورده و با این لشکر بر واقعیت ناانسانی می تازد.

اما پزشکان واقعی بیمارستان روانی با درمان ذهن پریشیده بیمار، لشکر جن او را از او می گیرند و او را دست خالی، تک و تنها، بی یار و یاور در جامعه درنده خو رها می کنند.

"نرگسو"، آدم اول داستان "دیگر سیاوشی نمانده"، با چشم های بسته در سلول نشسته، فقط صداها را می شنود و تنها با ذهن خود با جهان رابطه دارد.

نرگسو در روایتی برادر خود "اکبرو" را زیر شکنجه" لو" داده و به جبر شلاق شاهد اعدام او بوده اما ذهن پریشیده نرگسو، با واقعیت بخشی به وهم، او را از این روایت رها می کند.

نرگسو، به آینده می گریزد. زمان تک خطی در آینده های گوناگونی که بر واکنش های متفاوت آدم های روایت های او بنا می شوند، می شکند. در هر باز آفرینی واقعیت از منظر ذهن پریشیده نرگسو، روایتی نو خلق می شود که در آن نرگسو " لب باز نکرده" و ما فرار "اکبرو" را می بینیم.

قهرمانان داستان های "آخرین پادشاه" و "چهل دختر گلابتون گیسو"، سرخورده از تنگنای واقعیت ناانسانی، از جهان بنا شده بر علیت قانونمند داستان مدرن به جهان آزاد از علیت قصه های فولکلوریک پناه می برند.

واقعیت دشمن خوی آدمی کش را پس می زنند، زمان تک خطی و مکان اقلیدسی جهان واقع را نفی و جهان قصه را واقعی می پندارند که در آن آرزوهای انسانی به آنی به واقعیت بدل می شوند. در جهان قصه انسان ناتوان، فقیر و درمانده داستان به شاهی نیرومند برمی کشد، لشکر دیوان در هم می شکند و معشوق از چنگ ددان رها می کند.

"بازتاب واقعیت در ذهن پریشیده" نه فقط در این داستان ها که در داستان "اختگی"، که از ده منظر روایت می شود، در داستان "درخت سبز عاشق" و دیگر داستان های موفق اصغرالهی نیز شیوه ای است که برخی از زیباترین داستان های سه دهه اخیر بر داربست آن خلق شده اند.

اصغر الهی چند رمان، مجموعه داستان کوتاه و کتابهایی در زمینه‌ شناخت مسائل روان‌پزشکی ترجمه و تألیف کرد

ذهن پریشیده آدم های داستان های اصغر الهی اما نه فقط واکنش و آرزوهای برباد رفته آدمیان گرفتار در موقعیت ناانسانی که تصویر داستانی گذشته و حال جامعه ای درمانده از نجات خود نیز هست.

آدم های داستان های اصغر الهی شکست در برابر واقعیت ناانسانی را با واقعی انگاشتن وهم جبران می کنند و اصغر الهی با خلق چشم اندازی نو در داستان نویسی فارسی .

اصغر الهی در سال ۱۳۲۳ در مشهد متولد شد، داستان نویسی را در دهه چهل با داستان "بازی" و با نوعی از رئالیزم آغاز کرد که به ضرورت سانسور با تمثیلی ساده تلفیق شده بود.

استعداد و توانائی های خلاقه اصغر الهی در داستان نویسی، کوشش برای داستانی کردن تجربه های اغلب تلخ و به ندرت شیرین نسل او و تلاش برای به داستان برکشیدن پیچیدگی ها و تضادهای جامعه، الهی را از سال شصت به بعد به "داستان روان شناختی" و به ابداع تکنیک "خودواگوئی روانی" برکشید.

نسلی که بی پروا تن به آتش زد

اصغر الهی روشنائی آرمان گرائی و امید و تاریکی بیم و نومیدی، شوق و شور همنفسی و برساختن و غم تنهائی و درهم شکستن نسل خود و اضطراب، ویرانی درونی و درهم پاشی بیرونی جامعه را در موفق ترین آثار خود به داستان برکشید و با واسطه داستان در حافظه جمعی و فرهنگی ما، یا لایه هائی از ما، ثبت کرد.

شاید هیچ نسلی در تاریخ معاصر ایران، چون نسلی که اصغر الهی هم از چهره های خلاق و شریف آن بود، جوانی، میان سالی و حتی پیری خود را چنین بی پروا و بی دریغ، در توفان پرتب و تاب نقد باورهای گذشته و در دریای متلاطم جست و جو برای خلق چشم اندازهای تازه، در آتش نسوخت.

نسلی که در دهه چهل چشم عقل به جهان باز کرد، وارث شکست نسل های قبل از خود بود و شاهد گذار جامعه ایرانی از صورت بندی ماقبل صنعتی به صورت بندی "جامعه پیرامونی" پس از اصلاحات ارضی.

"پس از زندان تحصیل روان ‌پزشکی را تا دکترا و رابطه با فضای چپ و روشنفکری را تا پایان عمر ادامه داد. استاد دانشگاه و پزشکی معروف شد"

در استبداد سیاسی پهلوی دوم خطر به جان خرید و از هر دریچه ممکن به آینده سرکشید، نقد چپ سنتی، برآمدن شکوفه های چپ نو، جایگزینی "نقد سلاح" به جای "سلاح نقد"، شکنجه، زندان و انقلاب اسلامی را تا دهه سوم زندگی خود تجربه کرد.

"سقف نجیب آرزوها"ی این نسل آرمان گرا در دهه چهارم زندگی او در استبداد سیاسی و مذهبی، در جنگ ۸ ساله، در کشتارهای سال های ۶۰ و ۶۷ و در فروپاشی روایت های پوسیده بر سر او آوار شد.

نسل الهی میان سالی خود را در سرکوب و حذف سیاسی و فرهنگی دهه شصت به بعد، در اضطراب و بیم ، در نقد گذشته و حال و دریافتن راه های نو گذراند و اصغر الهی این نسل را از منظر خود رقم زد.

اصغر الهی در دهه چهل داستان "بازی" را با سودای آزادی و عدالت اجتماعی نوشت. برخی از نسل او در نیمه اول این دهه در محافل باقی مانده چپ سنتی در بند جزم های کهنه ماندند و برخی در محافل چپ نو به نقد جزم های کهنه برخاستند. برخی چون اصغر الهی نوجوان که در مشهد به محفل دکتر علی شریعتی راه یافت، به محافل مذهبی پیوستند که تفسیری نو از دین ارائه می دادند.

اصغر الهی اما این گرایش را رها و به چپ سوسیالیستی دل بست و تا پایان عمر دل از آن برنکند.

همان سال ها با یکی از خلاق ترین چهره نسل خود، امیرپرویز پویان، آشنا و دوست شد. پویان که در مجله "خوشه" شاملو و فصلنامه های معتبر نقد ادبی، مقاله فلسفی و جامعه شناختی می نوشت و در محفل خود تدارک فکری و تشکیلاتی نخستین سازمان چپ نو را پی می ریخت، بر اصغر الهی تاثیری ماندگار بر جای نهاد.

اصغر الهی هنگام مرگ شصت و هشت سال داشت

روان شناسی فردی الهی او را به گرایش چپ نو نزدیک می کرد اما الهی یک پا نیز در فکریه چپ سنتی داشت و شاید همین تناقض از جمله دلایلی بود که او را از پیوستن به سازمان ها و حزب های سیاسی باز داشت و الهی تا پایان روشنفکری چپ اما مستقل باقی ماند .

در نخستین سال های دهه ۵۰ به جرم دوستی با امیرپرویز پویان و ارتباط با چند محفل چپ به زندان افتاد. در زندان سرشناس بود و هم نسلان زندانی او داستان "بازی" او را خوانده بودند..

پس از زندان تحصیل روان ‌پزشکی را تا دکترا و رابطه با فضای چپ و روشنفکری را تا پایان عمر ادامه داد. استاد دانشگاه و پزشکی معروف شد.

شکست سال ۶۰ نقد گذشته را به الزامی مبرم بدل کرد. نشست های گفت و گو با چهره های فرهنگی و سیاسی در خانه اصغر الهی در سال های اوج استبداد، که هربار با حضور شماری اندک اما به دقت گزیده شده برگزار می شد، از محفل های نقد گذشته در آن سال ها بود.

هر کس از تجربه های توفانی نسل خود و دگرگونی جامعه و جهان به فراخور خود بهره برد و سهم الهی خلق داستان هائی بود که در مجموعه داستان دیگر سیاوشی نمانده، و در آثاری چون رویا تا رویا، سالمرگی ، حکایت عشق و عاشقی و چند کتاب کم اهمیت تر دیگر آمده است.

بازتاب واقعیت در ذهن پریشیده

"داستان روان شناختی" در زبان فارسی با صادق هدایت آغاز شد و پس از او در دو بستر "جریان سیال ذهنی" در آثاری چون " سنگ صبور" صادق چوبک، "شازده احتجاب" هوشنگ گلشیری و "شب هول" هرمز شهدادی و در بستر " بازتاب واقعیت در ذهن پریشیده" در برخی از داستان های غلام حسین ساعدی چشم اندازهای فاخری را در داستان نویسی فارسی خلق کرد.

به داستان برکشیدن اضطراب و دهشتی که در هیات ویرانی درون، درهم پاشیدگی برون، زوال و پریشیدگی ذهنی و روانی، استبداد، زوال ارزش ها، ریا، سانسور، زندان، شکنجه، قتل و اعدام، بر بخش هائی از جامعه ما و بر آدم های اغلب داستان های اصغر الهی آوار شده است، به خلق ساختارها و تکنیک های تازه نیاز داشت.

اصغر الهی در مجموعه داستان کوتاه " دیگر سیاووشی نمانده است"، که در سال ۱۳۷۰ منتشر شد، بدین نیاز پاسخی درخور داد.

اغلب داستان های موفق اصغر الهی بر بستر "داستان روان شناختی" خلق شده اند اما اصغر الهی تکنیک و شیوه ای نو نیز در داستان نویسی فارسی ابداع کرد که من آن را در سال ۱۳۷۰ ، در نقدی که در کتاب "شب دردمند آرزومندی" نیز آمده است، تکنیک "خودواگوئی روانی" نام نهادم و او خود نیز این نامگذاری را تایید کرد.

خودواگوئی روانی

"اصغر الهی در دهه چهل داستان «بازی» را با سودای آزادی و عدالت اجتماعی نوشت. برخی از نسل او در نیمه اول این دهه در محافل باقی مانده چپ سنتی در بند جزم های کهنه ماندند و برخی در محافل چپ نو به نقد جزم های کهنه برخاستند. برخی چون اصغر الهی نوجوان که در مشهد به محفل دکتر علی شریعتی راه یافت، به محافل مذهبی پیوستند که تفسیری نو از دین ارائه می دادند"

تکنیک یا شگرد "خودواگوی روانی" در برخی داستان های مجموعه "دیگر سیاوشی نمانده" به بار نشست و در داستان بلند"سالمرگی" الهی به اوج رسید.

"خودواگوی روانی" تکنیک های "بازتاب واقعیت در ذهن پریشیده" و "تداعی آزاد جریان سیال ذهنی" را در بر می گیرد اما ابعاد دیگری از امکانات داستان روان شناختی را در ساخت و بافت داستان خلق می کند.

در این شیوه آدم های گرفتار در موقعیت های ناانسانی از علیت، زمان تک خطی و مکان سه بعدی اقلیدسی می گریزند. ذهن پریشیده آدم های داستان در همه جهت های زمانی گذشته و حال و آینده و در همه ابعاد مکان دایره ای حرکت و در هر حرکت روایت تازه ای را از منظری نو خلق می کند. آدم های داستان، که این روایت ها را واقعیت می دانند، متناسب با هر روایتی کنش و واکشن های خود و دیگران را بازسازی می کنند و ده ها لایه واقعیت و خیال در هم می آمیزند تا دهشت جهان واقعی ما را ثبت کند.

اصغر الهی در سکته اول ، حدود ۱۲ سال پیش، توانائی سخن گفتن را تا حدی از دست داد اما می گفت و می نوشت. سکته آخر در ۱۲ خرداد او را از نسل ما گرفت.

در یکی از داستان های اصغر الهی زنی به "درخت سبز عاشق" بدل می شود و آدم های داستان، و حتی همسر اعدام شده خود را، به زندگی احضار می کند. اصعر الهی درخت سبز عاشق نسل ما بود.



:: برچسب‌ها: هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا به نقل از منابع خبری تركیه ، وزیر امور خارجه تركیه گفت : تركیه به نقش موثر خود در سازمان ملل متحد ادامه خواهد داد و خواستار تاسیس دفتر منطقه ای این سازمان در استانبول است .

وی با اشاره به جایگاه تركیه در میان كشورهای عضو سازمان ملل متحد اظهار داشت : استانبول می تواند ، محل مناسبی برای تاسیس دفتر منطقه ای سازمان ملل متحد باشد.

خاورم ** 230** 3404



:: برچسب‌ها: گربه , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

در بريتانيا يک درصد از زايمانها از طريق لقاح مصنوعی انجام می گيرد

کارشناسان می گویند انجام لقاح مصنوعی (IVF) در مقایسه با بارداری طبیعی خطرات بیشتری دارد و درصد زایمان چند قلو را هم افزایش می دهد.

کالج رویال پزشکان زنان و زایمان در بریتانیا گزارش می دهد که استفاده از تکنیک لقاح مصنوعی خطر زایمان زودرس، کم وزنی در جنین و نقایص مادرزادی را بالا می برد.

البته در این گزارش آمده است که بیشتر نوزادانی که از این طریق متولد می شوند، به اندازه نوزادان دیگر سالم هستند.

در بریتانیا یک درصد از زایمانها از طریق لقاح مصنوعی صورت می گیرد.

پیشرفت در پژوهشها هم نشان می دهد به زوجهایی که قادر نیستند به طور طبیعی باردار شوند کمک می کند تا در سنین بالاتر بچه دار شوند.

خطر

کمیته مشاوره علمی کالج رویال خطر بارداری از طریق لقاح مصنوعی را بررسی کرده است و می گوید از جمله خطرهای آن زایمانهای دوقلو یا چند قلو است.

طبق این گزارش از هر ۴ نفر در بریتانیا که از طریق لقاح مصنوعی باردار می شوند، یک نفر صاحب فرزندان دو یا چند قلو می شود. دلیل آن قرار دادن دو تا سه جنین در رحم مادر است.

در این گزارش آمده است که لقاح مصنوعی خطر زایمان زودرس را ۲۳ درصد افزایش می دهد اما خطر آن همچنان پایین باقی می ماند.

بر اساس این گزارش نوزادانی که از این طریق به دنیا می آیند هم کم وزن ترند.

نارسایی قلبی، لب شکری و نقایص مادرزادی هم در این نوزادان دیده می شود.

بنا به این گزارش پنج درصد نوزادان در دنیا با نقایص بدنیا می آیند اما این آمار در نوزادان لقاح مصنوعی حدودا یک سوم (سی درصد) بیشتر است.

در طولاتی مدت

طبق این گزارش فرقی در رشد مغزی، توان برقراری ارتباط و رفتار نوزادان لقاح مصنوعی دیده نمی شود.

پروفسور جنی کورینکزوک، مدیر "ان پی ای یو" (National Perinatal Epidemiology Unit) در دانشگاه آکسفورد می گوید: "در بارداریهایی که از راه لقاح مصنوعی انجام می گیرند، خطر نتایج نامطلوب و مشکلات بیشتر است اما بیشتر نوزادانی که از این راه متولد می شوند مانند نوزادان دیگر خواهند بود."

او گفت ممکن است دلیل زایمانهایی که نتایج نامطلوب دارند و مشکل ساز هستند نوع معالجه و سن بالا در مادران باشد.



:: برچسب‌ها: جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33
مرتضی تمدن

استاندار تهران برای همکاری با دادگاه اعلام آمادگی کرده است

در جریان دادگاه رسیدگی به پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران در تهران، امروز چهارشنبه ۱۷ خرداد (۶ ژوئن) نماینده دادستان گفت که در جریان تحقیقات، از مرتضی تمدن، استاندار تهران هم بازجویی شده است.

به گفته نماینده دادستان، سرپرست پیشین معاونت فنی و عمرانی استانداری تهران در بازجویی های خود گفته است که ۱۵ میلیون تومان از مبالغی را که به صورت غیر قانونی دریافت کرده بود، به استاندار تهران داده است، اما آقای تمدن "در بازجویی ها این موضوع را رد کرد".

نماینده دادستان گفت که بازجویی از استاندار تهران اواخر خردادماه سال گذشته انجام شده است.

آقای تمدن پس از انتشار گزارش های مربوط به جلسه امروز دادگاه گفت که برای پاسخ گویی به "شبهات" و همکاری با دادگاه آماده است.

سرپرست پیشین معاونت فنی و عمرانی استانداری تهران که در گزارش های منتشر شده در رسانه های ایران از او با عنوان "ی-د" یاد شده است، در این پرونده به اختلاس، تصرف غیرمجاز در عوارض، دریافت غیرقانونی پول، "تضییع حقوق دولت"، تصدی بیش از یک شغل دولتی و عضویت در شبکه فساد مالی متهم شده است.

او متهم شده است که مبالغی کلان را به صورت غیرمجاز (رشوه) از جمله برای صدور مجوز احداث بیش از ۱۵۰ انبار متعلق به شرکت انبارداران فجر شهر ری دریافت کرده است.

این مقام سابق استانداری تهران عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری بیمه ایران بوده است و به گفته نماینده دادستان، با یکی از متهمان اصلی پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران همکاری نزدیک داشته است.

پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران پیش تر هم به دلیل مطرح شدن نام محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور ایران خبرساز شده بود.

الیاس نادران، نماینده اصولگرای منتقد دولت در مجلس ایران گفته بود که آقای رحیمی رئیس "حلقه خیابان فاطمی" است که اختلاس بیمه ایران را انجام داده است و فعالیت های غیرقانونی دیگری هم داشته است.

آقای رحیمی این اتهامات را رد می کند و علیه آقای نادران به قوه قضائیه شکایت کرده است.

اخیرا یکی از متهمان پرونده اختلاس در شرکت بیمه ایران در دادگاه گفت که تمام اعترافاتش علیه آقای رحیمی را پس می گیرد.



:: برچسب‌ها: سگ , فرانسه , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'لئون پانتا' وزیر دفاع امریكا، با آغاز سفری هفت روزه ( از 30 می تا 6 ژوئن برابر با 10 تا 17 خرداد) به كشورهای آسیایی ویتنام، سنگاپور، فیلیپین و هند برخی از ابعاد استراتژی جدید نظامی این كشور را اعلام كرد. استراتژی جدید نظامی امریكا در ماه ژانویه (دی 1390) اعلام شد اما جزییات آن به صراحت اعلام نشده بود. بر خلاف دیگر راهبردهای امریكا كه هر گاه در گذشته اعلام می شد سند آن نیز به سرعت توسط این كشور و از طریق سایت رسمی دولت اعلام می شد، در ماه ژانویه امریكایی ها تنها به اعلام عنوان ' یك استراتژی جدید نظامی' بسنده كردند و اكنون با گذشت پنج ماه پانتا ضمن انجام سفر به كشورهای آسیایی برخی از ابعاد این استراتژی را مطرح كرد.

معمولا برنامه ها یا به عبارت بهتر استراتژی و راهبرد هر دولت از یك مجموعه (Package) اهداف، ابزارها و روش ها تشكیل می شود. به عبارتی در استراتژی هر دولت تلاش می شود تا با بكارگیری برخی از ابزارها از كانال برخی روش ها ( كه تاكتیك خوانده می شود) به اهداف مورد نظر دست یافت. در امریكا اهداف را می توان با اصول برابر دانست یعنی دست یافتن به اهداف تعیین شده، توسط هر دولتی پیگیری می شود و اصل اساسی برای هر دولت منافع ملی امریكاست . گاهی برخی از موسسات در امریكا هم چنین كاركردی دارند. برای مثال اكنون 'موسسه پانتا' كه كار اصلی خود را فعالیت در حوزه سیاست عمومی می داند هدف خود را ارتقای منافع ملی به دور از گرایش های حزبی ذكر كرده است. منافع ملی امریكا را همانطور كه اندیشمندان امریكایی بیان كرده اند می توان با كسب، حفظ و افزایش قدرت توضیح داد. ابزارهای اصلی این استراتژی قدرت نظامی، اقتصادی و فرهنگی است. روش استراتژی امریكا در قالب 'مشی هوشمند' است كه در این استراتژی جدید نظامی مشی سخت آن به نمایش گذاشته شده است.

* ابعاد استراتژی جدید نظامی

--------------------------------

در دولت اوباما یك مجموعه افكار یا برآیندی از آینده بوجود آمده است كه این استراتژی نظامی تكمیل كننده برآوردهای استراتژیك 'هیلاری كلینتون' وزیر خارجه دولت اوباماست . به نوشته شماره اخیر مجله فارین پالیسی كلینتون معتقد است آینده دنیا در منطقه آسیا – پاسیفیك رقم می خورد. خانم كلینتون بهتر از هر وزیر دیگری می تواند با وزارت دفاع تعامل داشته باشد زیرا سابقه اجرایی وی در این وزارتخانه سبب شده با دغدغه ها، توانایی ها و موانعی كه در برابر وزیر دفاع قرار دارد تعامل سازنده ای داشته باشد به عبارتی بتواند اهداف وزارت خارجه را با اهداف و ابزارهای وزارت دفاع منطبق سازد. سندی كه كلینتون در اسفند 1389 زیر عنوان 'رهبری از طریق قدرت غیرنظامی' كه در برگیرنده تهدیدات جهانی علیه آمریكا با رویكرد دیپلماسی عمومی، قدرت مدنی، و توسعه بود ارایه كرد در این رابطه قابل تفسیر است. اكنون پانتا در وزارت دفاع به دنبال تحقق ابعاد نظامی مجموعه افكاری است كه اوباما سكان آن را در دست دارد.

بر اساس این استراتژی نظامی، واشنگتن در انطباق با رویكرد كلینتون سعی می كند بخش عمده ای از سیاست خارجی خود را بر آسیا متمركز كند. امریكا می خواهد 60 درصد كشتی های جنگی خود را تا سال 2020 به منطقه آسیا – پاسیفیك اعزام كند. وزیر دفاع آمریكا با اظهار این نكته كه آمریكا طی سالهای آینده اكثر كشتی‌های جنگی خود را به این منطقه منتقل كرده و شش ناوبر جنگی خود را در منطقه نگاه خواهد داشت، برای اولین بار جزییاتی از راهبرد جدید نظامی آمریكا را آشكار كرد. پانتا در نشست سالانه امنیتی در سنگاپور ضمن آنكه تهدید آمیز بودن این استراتژی برای چین به عنوان یك قدرت در حال ظهور را رد كرد اما اختلاف در مورد دریای چین جنوبی را یادآوری كرد. با چرخش استراتژی نظامی آمریكا به سمت آسیا و اقیانوسیه، مقامات نظامی و دیپلماتیك فیلیپین و آمریكا هفته گذشته اولین دور از مذاكرات خود را برگزار كردند. اتحاد فیلیپین و آمریكا در بحبوحه تنش بین مانیل و پكن بر سر ادعاهای ارضی دو طرف در دریای چین جنوبی در حال تقویت شدن است.

سوالی كه در اینجا مطرح می شود آنست كه پس از گذشت یك دهه از پیگیری سیاست های نظامی در عراق و افغانستان اكنون كه امریكا جنگ در عراق را پایان داده است و به دنبال فیصله دادن جنگ در افغانستان است، بدنبال چیست؟ پاسخ این سوال را باید در اهداف و ساختار داخلی امریكا جست. هدف امریكا كسب، حفظ و افزایش قدرت است و ظهور هر قدرت جدیدی كه محدود یا محصور كننده قدرت امریكا باشد در تضاد با اهداف این كشور قرار می گیرد لذا امریكا می خواهد در برابر ظهور هر قدرتی كه با اهدافش ناسازگار است بایستد. هر چند پانتا در نشست امنیتی اعلام كرد كه امریكا و چین به این برداشت رسیده اند كه مجبور به ارتقای همكاری و رشد روابط نظامی با یكدیگرند و این امر از نظر وی نتیجه بلوغ در روابط دو كشور است اما برداشت امریكایی ها آنست كه هیچ قدرتی حتی اتحادیه اروپا به اندازه چین برای امریكا تهدید كننده نیست. از آنجایی كه بودجه نظامی چین در سال جاری میلادی جهشی 11 درصدی داشته برنامه های نظامی پكن یكی از مولفه های تهدید محسوس، اصلی و درجه اول است. به همین دلیل امریكا با مخالفان چین همكاری می كند و در هر نزاع بین چین و دیگر كشورها، در كنار كشوری می ایستد و از آن حمایت می كند كه در برابر چین قرار می گیرد. به همین دلیل چینی ها امسال نسبت به كنفرانس امنیت سنگاپور با بی اعتنایی برخورد كردند. سال گذشته 'لیانگ كوانگ لی' (Liang Guang lie) وزیر خارجه چین، در این كنفرانس امنیتی شركت و با رابرت گیتس وزیر دفاع سابق امریكا دیدار كرد. اما امسال حضور معاون دانشكده علوم نظامی چین به عنوان نماینده پكن پیام خاصی برای امریكایی ها دارد، پیامی كه معنای خوشی را منتقل نمی كند. تبدیل شدن چین به یك تهدید برای امریكا را باید در گزارش منابع رسمی واشنگتن مشاهده كرد. در گزارش جدیدی كه به سفارش كمیسیون امور اقتصادی، امنیتی چین-آمریكا در كنگره ایالات متحده تهیه شده ادعا شده كه ارتش چین بر مقابله اطلاعاتی و سایبری در فضای اینترنت تمركز ویژه ای دارد. این گزارش ضمن آنكه از پیشرفت های جدید چین در زمینه سخت افزارهای رایانه ای و تولید تجهیزات مخابراتی پیشرفته خبر می دهد پكن را یك تهدید سایبری برای امریكا می داند.

مخالف اصلی این استراتژی كشور چین است. چینی ها معتقدند كه این استراتژی در نهایت منجر به محصور شدن چین و از بین رفتن ادعاهای سرزمینی این كشور خواهد شد. امریكایی ها تنها در سال گذشته میلادی 172 مانور مشترك با كشورهای آسیا – پاسیفیك برگزار كرده اند و هیچ یك از این مانورها در همكاری با چین نبوده بلكه عمده این مانور ها با مخالفان این كشور برگزار شد. ناوگان امریكا 282 فروند كشتی در اختیار داشت اما قرار است تا دو سال آینده تعداد این كشتی ها به 276 كاهش یابد و بر اساس این استراتژی تا سی سال آینده به 300 كشتی افزایش یابد. همچنان محاسبات مالی و اقتصادی موانعی است كه به نظر می رسد می تواند در این اهداف انعطاف ایجاد كند یعنی در رشد تعداد كشتی ها درصد بسیار بالایی از 'اما و شاید' وجود دارد.

در منطقه آسیا – پاسیفیك امریكا قرارداد همكاری نظامی با كشورهای فیلیپین، كره جنوبی، ژاپن، تایلند و استرالیا امضا كرده و با كشورهایی همچون هند، سنگاپور، اندونزی و دیگر كشورها مشاركت نظامی دارد. پانتا ضمن توجه به این همكاری ها بر تعهد واشنگتن در قبال منطقه آسیا – پاسیفیك تاكید كرد. وی همچنین اظهار داشت كه واشنگتن به دنبال افزایش تعداد مانور های نظامی دو جانبه با كشورهای آسیا- پاسیفیك است. هسته اصلی در این استراتژی دستیابی به بنادر كشورهای پاسیفیك است.

در ماه ژانویه سال 2012 تنها نكته ای كه درباره استراتژی نظامی امریكا اعلام شد این بود كه این كشور به دنبال كاهش تعداد نیروها، منعطف سازی و استفاده از نیروهای قوی و توانا است. در این رابطه چرخشی كردن حضور نیروهای امریكایی در كشورهای منطقه پاسیفیك می تواند به این نیاز پاسخ دهد. زیرا امریكا از یك سو برای ساخت پایگاههای نظامی هزینه ای نمی پردازد و از سوی دیگر با اعتراض مردم كشورهایی كه نیروهای امریكایی در آن هستند مواجه نمی شود زیرا حضور خود را موقتی نشان می دهد. سال گذشته حدود 200 تفنگدار دریایی آمریكایی در منطقه 'داروین' در استرالیا مستقر شدند تا به مدت شش ماه به جای نظامیان استرالیایی در این منطقه فعالیت كنند. ناو جنگی 'یو‌اس‌اس فریدام' نیز قرار است در چارچوب عملیات مشاركت دوره‌ای خود، بهار آینده به مدت10 ماه در سنگاپور حضور پیدا كند. از سوی دیگر، آمریكا و ژاپن موافقت كردند حدود 9هزار تفنگدار دریایی آمریكا در اوكیناوا مستقر شوند.

پانتا هدف از همكاری نظامی با كشورهای این منطقه را افزایش توان آنها جهت دفاع بهتر از خود می داند. از نظر وی 'آ سه آن' می تواند به چارچوبی تبدیل شود كه كشورها از طریق آن می توانند ضمن بهره برداری از حقوق دریایی خود مشكلات و نزاع های خود را برطرف كنند. در این جمله هدف مستقیم پانتا چین است زیرا فیلیپین و ویتنام علاوه بر آنكه عضو آسه آن هستند اختلافات ارضی با چین دارند. از نظر پانتا همكاری با ویتنام می تواند در ارتقای آزادی ناوگان های دریایی موثر باشد؛ موضوعی كه چین نمی خواهد در قبال آن عقب نشینی كند.

* هند قوی ترین متحد نظامی امریكا در آسیا

-----------------------------------------------

بر اساس چند مولفه هند قوی ترین و بهترین متحد نظامی امریكاست . مولفه اول تعداد نیروهای نظامی هند است. یك متحد نظامی مطلوب برای امریكا، متحدی است كه بتواند به لحاظ نیروی انسانی و پرسنل نظامی جایگاه ویژه ای داشته باشد و هند این ویژگی را به لحاظ ذاتی داراست . تعداد كل نیروهای مسلح هند 300/773/3 نفر ( جایگاه اول جهانی ) نیروهای فعال 000/414/1 نفر (جایگاه سوم جهانی) و شبه نظامیان آن 700/089/1 نفر هستند . هند ششمین نیروی دریایی و چهارمین نیروی هوایی بزرگ دنیاست .

مولفه دوم حجم، سطح و میزان خرید تسلیحات است. هند حجم بالایی از تولید ناخالص داخلی خود را (بین 8/2 تا 3 درصد) به بودجه های نظامی اختصاص می دهد. موسسه بین‌المللی صلح استكهلم در تازه‌ترین گزارش خود، هند را بزرگترین خریدار سلاح در جهان معرفی كرده است. هند از كشورهایی است كه هم در سلاح های متعارف و هم در سلاح های نامتعارف حرفی برای گفتن دارد. علاوه بر آنكه گفته می شود كه در سال گذشته هند در خرید تسلیحات متعارف جایگاه نخست در دنیا را به خود اختصاص داده است؛ این كشور در تسلیحات هسته ای نیز توان ویژه ای دارد. موشك هایی كه هند با نام 'آگنی' آزمایش می كند علاوه بر آنكه دارای برد متوسط و طولانی هستند قابلیت حمل كلاهك هسته ای را دارند.

مولفه نهایی آنست كه هند ضمن آنكه اهداف موازی با امریكا در تقویت توان نظامی خود دارد بیشترین تضاد را با چین و پاكستان به عنوان دو كشور همسایه دارد. تضاد هند با چین تامین كننده همان رویكردی است كه امریكا به دنبال آن است. همه این عوامل امریكا و هند را تحریك به همكاری مضاعف در عرصه های گوناگون به خصوص عرصه نظامی می كند. در عرصه نظامی هرگونه همكاری هند و امریكا كه منجر به ارتقای توان هند گردد علاوه بر آنكه تامین كننده منابع مالی امریكا خواهد بود دغدغه امریكا و هند در برابر چین را مرتفع می سازد. بنابراین مولفه های ذكر شده می تواند جایگاه ویژه ای برای هند در محاسبات نظامی جدید امریكا ایجاد كند.

تحقیق**م.پ**1358



:: برچسب‌ها: زمستان , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، روسای جمهوری و مقام های ارشد 10 كشور عضو و ناظر این پیمان مهم منطقه ایی از جمله رییس جمهوری اسلامی ایران طی دو روز اخیر وارد پكن شده اند.

تقریبا در تمامی خیابان های اصلی و بزرگ راهها شهر از جمله مسیر فرودگاه تا ' دیائو یوتای ' محل استقرار روسای جمهور، پرچم ها و پارچه نوشته هایی كه نشان از اجلاس شانگهای و خوش آمد گویی دارد، نصب شده است.

حضور محمود احمدی نژاد به خاطر جایگاه جمهوری اسلامی در نظام بین الملل و پیشرفت های علمی ،فن آوری و صنعتی كشورمان و همچنین ولادیمیر پوتین به خاطر نخستین سفر به چین پس از انتخاب شدن به عنوان رییس جمهور كشورش ، در كانون توجه رسانه ها قرار گرفته است.

چین، روسیه، ازبكستان، قرقیزستان، قزاقستان و تاجیكستان از اعضای اصلی و ایران، هند، پاكستان و مغولستان ازاعضای ناظر پیمان شانگهای هستند.

نمایندگان كشورهای بلاروس و سریلانكا به عنوان میهمان و افغانستان به عنوان گروه تماس در اجلاس پكن شركت دارند.

نشست سران سازمان همكاری شانگهای تا عصر فردا (پنجشنبه ) ادامه می یابد.

محمود احمدی نژاد لحظاتی قبل از پایان روز سه شنبه در راس هیاتی عالی رتبه وارد پكن شد.

** 275 ** 1569**



:: برچسب‌ها: کودک , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 555
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'حسین سالاری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه 36 نوع كالا به خارج از كشور صادر شده است، افزود: این میزان كالا از نظر وزنی هشت درصد و از نظر ارزش 63 درصد افزایش، نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد.

وی اظهار داشت: كالاهای یاد شده عمدتا به مقصد كشورهایی نظیر عراق، تركیه، افغانستان، تركمنستان، پاكستان و ازبكستان صادر شده و اقلام صادراتی شامل مواد شوینده، مصنوعات مسی، لوازم برقی ، مس به صورت شمش، سایركالاهای صنعتی، كاشی وسرامیك می باشد.

سالاری همچنین از ترخیص 24 هزار تن كالا از گمرك استان قزوین با ارزش 134 میلیون دلار خبر داد و افزود: این كالاها به طور عمده شامل كشنده و قطعات منفصله و كامیون، كمپرسور، قسمتی ازخط تولیدسیلندر گاز CNG، اجزا و قطعات كولر و صندوق چوبی می باشد.

این مسوول ادامه داد: كالاهای وارداتی از كشورهای چین، هلند، آلمان، كره، تركیه می باشد كه از نظر وزنی 9درصد و ازنظر ارزش 23درصد افزایش داشته است.

وی تعداد كشورهای مبداء‌ واردات را 35 كشور و كالاها را شامل 336 نوع اعلام كرد.

سالاری، میزان درآمد گمرك استان قزوین را 263میلیارد ریال عنوان كرد و گفت: درآمدهای گمرك نسبت به مدت مشابه سال گذشته 111 درصد افزایش نشان می دهد.

7389/1644/508



:: برچسب‌ها: هنر , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()