نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرگزاری ها، در این تیم 261 نفر مرد و 269 نفر زن هستند.

آمریكا قصد دارد با شركت در 25 رشته، برای قرار گرفتن در صدر جدول توزیع مدال های المپیك لندن با چین رقابت كنند.

'اسكات بلكمان' رییس اجرایی كمیته المپیك آمریكا بعد از اعلام اسامی تیم این كشور برای بازی های لندن گفت: ما در این دوره بیشترین تعداد ورزشكاران را اعزام خواهیم كرد و بسیار افتخار می كنم كه برای اولین بار در تاریخ تعداد ورزشكاران زن آمریكا بیشتر از مردان است.

بیشتر ورزشكاران تیم آمریكا اولین بار است كه حضور در المپیك را تجربه می كنند اماهفت نفر از آنها برای پنجمین بار و 21 نفر از جمله 'مایكل فلپس' برای چهارمین بار راهی این بازی ها می شوند.

فلپس هم اكنون ركوردار كسب مدال طلا در یك دوره بازی های المپیك است. او در المپیك چهار سال پیش پكن موفق به كسب هشت مدال طلا شد و مجموع مدال های طلای خود در المپیك را به عدد 14 رساند. اگر او در بازی های لندن نیز سه مدال از هفت مسابقه ای كه شركت می كند، به دست بیاورد ركورد 18 مدال 'لاریسا لاتینینا' ژیمناست اهل شوروی را پشت سر خواهد گذاشت.

مسن ترین ورزشكار در تیم آمریكا سواركاری 54 ساله به نام 'كارن اوكانر' است در حالیكه جوانترین ورزشكار شناگری 15 ساله به نام 'كیتی لدكی' خواهد بود.

ورزشی**9126**1553



:: برچسب‌ها: پارک , سیاه , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

در حالی كه تمامی تفاسیر از روابط امریكا و پاكستان دشوارترین و تیره ترین دوره روابط بین اسلام آباد و واشنگتن را به تصویر می كشیدند بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو و استفاده دوباره نیروهای خارجی از خاك پاكستان سبب شد در عالم خارج یك امر واقع بر خلاف تفاسیر و تحلیل ها روی دهد. به همین دلیل 'كنفرانس دفاعی پاكستان' متشكل از احزاب سیاسی و مذهبی این كشور، در اجتماعی گسترده و در اعتراض به بازگشایی مسیر ناتو به سمت اسلام‌آباد حركت خود را آغاز كرده است. اولین اجتماع كنفرانس دفاعی پاكستان در شهرستان 'گوجرانواله' از توابع ایالت پنجاب صورت گرفت.

جنس روابط پاكستان و امریكا از زمان حمله امریكا به افغانستان پس از حملات 11 سپتامبر 'نوسانی' بوده است. یعنی در یك زمان امریكایی ها پاكستان را متحد خود در جنگ افغانستان اعلام كردند اما با گذشت زمان حمله به این كشور را راهكار پیروزی خود در افغانستان قرار دارند. در دوره جورج بوش جمهوری خواه اسلام آباد برای كاخ سفید یك متحد استراتژیك محسوب می شد اما با روی كار آمدن باراك اوباما از سال 2008 پاكستان در مركز حملات لفظی امریكایی ها قرار گرفت. در این دوره اعلام نیازهای مشترك امریكا و پاكستان در كنار منافع مشترك این دو كشور در افغانستان جای خود را به اتهام زنی و حملات هواپیماهای بدون سرنشین امریكایی به مناطق قبایلی پاكستان داده است.

** بازخوانی یك رویداد

---------------------------

با اعلام برخی اتهامات از سوی امریكا علیه پاكستان و یا اقداماتی كه از سوی امریكا استقلال این كشور را زیر سئوال می برد تنش در روابط دو كشور آغاز شد. با وجود اهمیت استراتژیك متقابل امریكا و پاكستان، همواره امریكایی ها اسلام آباد را به همكاری و تقویت تروریست ها متهم می كنند و در مقابل كار پاكستانی ها رفع اتهام است. یعنی در این رابطه دو لایه تضاد و همكاری وجود دارد. در گزارش محرمانه‌ ناتو كه در بهمن 1390 (ژانویه ) و همزمان با ورود حنا ربانی به افغانستان منتشر شد، ادعا شده كه سرویس اطلاعاتی پاكستان (آی اس آی) رابطه تنگاتنگی با طالبان افغان داشته و از محل اختفای رهبران ارشد طالبان مطلع است. با كشته شدن اسامه بن لادن در می 2011 در 'ابیت آباد' پاكستان توسط نیروهای ویژه امریكا، واشنگتن مهر تاییدی بر اتهامات خود زد و پاكستان نیز این اقدام را تجاوز به خاك خود اعلام نمود. پس از كشته شدن بن لادن، از اردیبهشت 1390 (می ماه 2011 ) تا 14 تیر (4 جولای) كه مسیر تداركاتی ناتو در پاكستان بازگشایی شد، كشته شدن دو پاكستانی توسط 'ریموند دیویس' تبعه امریكایی، اتهامات پیاپی امریكا و حملات مكرر هواپیماهای امریكایی به مناطق شمالی پاكستان كه یكی از این حملات در 14 آذر ( 5نوامبر) منجر به كشته شدن 26 سرباز و زخمی شدن 13 سرباز دیگر پاكستانی در پست های مرزی شد، روابط بین دو كشور را در حالت تعلیق قرار داد. تا جایی كه پاكستان در 'كنفرانس بن دوم' به نشانه اعتراض شركت نكرد و به 'مارك گراسمن' نماینده ویژه اوباما در امور افغانستان و پاكستان در بهمن ماه (ژانویه) اجازه ورود به پاكستان نداد. همچنین مسیر تداركاتی ناتو به افغانستان را از آذر ماه (نوامبر) بست. این اقدام هزینه های بسیاری را به نیروهای ناتو تحمیل كرد.

** ابعاد مردمی تظاهرات در پاكستان

---------------------------------------

رهبران سیاسی و مذهبی پاكستان در تظاهراتی گسترده علیه بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو ضمن محكوم كردن این اقدام دولت اعلام كردند كه تا تحقق خواسته‌هایشان یعنی خروج آمریكا از پاكستان به اعتراضات خود ادامه می‌دهند. 'مولانا سمیع‌الحق' رهبر كنفرانس دفاعی پاكستان طی سخنرانی در این اجتماع عظیم گفت: این اجتماع ابتدای مبارزات ماست و قصد داریم آمریكا علاوه بر افغانستان از پاكستان نیز خارج شود.

مردم در تظاهرات های خود به سمت اسلام آباد موجی میلیونی تشكیل داده اند و به نظر می رسد كه بر عزم خود استوارند. آنها می خواهند دولت را از تصمیم خود مبنی بر بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو منصرف كنند. یكی از ویژگی های بارز مردم شبه قاره و خصوصا پاكستانی ها حس شدید میهن پرستی است. این احساس را می توان در جلسات بین المللی و یا اظهارات نمایندگان این كشورها به وضوح مشاهده كرد. در این حركت مردم پاكستان 'التحریر' را به عنوان الگوی مقاومت خود ذكر كرده اند. اكنون التحریر مصر به عنوان الگویی جدید برای پیروزی های مردمی در كشورهای مختلف تبدیل شده است. اما باید بین خواسته های مردم مصر كه در میدان التحریر تحقق می یابد و خواسته های مردم پاكستان كه التحریر را الگوی خود اعلام كرده اند تفكیك و تمایز قائل شد. آنچه مصری ها در میدان التحریر به دنبال آن بودند اقدام علیه نظام، تغییرات بنیانی و 'مبارزه بر نظام' به معنای ایجاد تغییرات اساسی در اصول اساسی كشور بود اما مردم پاكستان با اصل نظام حاكم مخالف نیستند بلكه آنها به دنبال 'مبارزه در نظام' به معنای مخالفت با برخی از تصمیمات و در عین حال پذیرش چارچوب های نظام هستند.

نكته دیگری كه از اقدامات و تظاهرات مردم پاكستان می توان استنباط كرد آن است كه در اقدام علیه امریكا اراده مردمی عمیق تر از اراده دولت است. به عبارتی دولت در تضاد با یك واحد سیاسی خارجی می تواند تا اندازه ای تحمل برخی از فشارها را داشته باشد در حالی كه این فشار ممكن است برای مردم ملموس نباشد به همین دلیل مردم در ادامه تخاصم با یك واحد خارجی اراده قوی تری دارند. دولت پاكستان پس از گذشت حدود هفت ماه از قطع مسیر تداركاتی ناتو به این نتیجه رسید كه بهتر است همانند گذشته با امریكا وارد بازی شود. نكته دیگری كه در ادامه اراده مردمی می توان به آن اشاره كرد آن است كه نفرت مردم پاكستان از سیاست های امریكا عمیق و ریشه دار است. بر اساس نتایج نظرسنجی كه توسط موسسه 'پیو' مستقر در واشنگتن منتشر شده است، از هر چهار پاكستانی، سه نفر امریكا را كشور دشمن تلقی می‌كنند. بنابر نتایج این نظرسنجی، موج نفرت مردم پاكستان نسبت به امریكا از 69 درصد در سال گذشته میلادی به 74 درصد در سال 2012 میلادی افزایش یافته است. می توان گفت كه اراده مردمی و اراده دولت در این موضوع در تقابل با یكدیگر قرار گرفته است. دو روز پیش مردم شهر 'كویته' در تظاهراتی گسترده، بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو را محكوم كرده و تصویر 'اوباما' و پرچم آمریكا را به آتش كشیدند.

نكته دیگر آنست كه خشم مردم از تصمیم دولت پاكستان در بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو نه تنها به مردم عادی ختم نمی شود بلكه نوع دیگری از اعتراضات وجود دارد كه كم شدت نیست. گروههای دیگری از مخالفان همانند 'تحریك طالبان' وجود دارند كه نمی توان آنها را در بین مردم عادی طبقه بندی كرد. همچنین از آنجایی كه این افراد اعتراض در چارچوب های قانونی را منتج به هدف مطلوب نمی دانند تلاش خود را از كانال های دیگری پیگیری می كنند. در بین این گروهها نفرت از امریكا بیش از مردم عادی پاكستان قابل مشاهده است. اقدام این گروهها را می توان در حمله افراد مسلح به یك پایگاه ارتش پاكستان در نزدیكی پایتخت این كشور مشاهده كرد. خطر حمله افراد مسلح به ارتش پاكستان در مناطق قبایلی همواره وجود دارد اما حمله به پایگاه ارتش در نزدیكی پایتخت این كشور امری نادر بوده است.

گروه دیگری كه از تصمیم دولت پاكستان در بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو رضایت ندارد گروههای افراط پاكستان و افغانستان هستند. از نظر این گروهها امریكایی ها با استفاده از مسیری كه از شمال افغانستان یعنی از طریق آسیای مركزی عبور می كند ابتكار كمتری را در افغانستان خواهند داشت و همچنین هزینه بیشتری پرداخت خواهند كرد. با توجه به ضعفی كه بر اثر ركود اقتصادی در غرب بر اقتصاد امریكا عارض شده است اقدام پاكستان در مسدود كردن مسیر تداركاتی ناتو می توانست به كام گروههای افراط تمام شود. اما اكنون با اتخاذ این تصمیم از سوی پاكستان، گروههای افراط در شرایط تقریبا برابری با امریكایی ها و نیروهای ناتو قرار می گیرند. بی تردید از این پس همانند گذشته دستور كار قدیمی برای نیروهای افراط تجویز خواهد شد و آن حمله به شاهرگ تداركاتی ناتو یعنی محموله هایی است كه از پاكستان وارد افغانستان می شود. مناطق قبایلی با توجه به محیط بسیار خشن و كوهستانی خود امكان انجام این اقدام را فراهم كرده است. در گذشته نیز بارها محموله های سوختی و یا تسلیحاتی ناتو توسط گروههای افراط به آتش كشیده می شد.

نكته دیگر در بعد مردمی تظاهرات ضد امریكایی در پاكستان را باید در وضعیت شیعیان این كشور جست. این گروه بتازگی وارد عرصه سیاست شده و به صراحت حضور خود را در این عرصه اعلام كرده است. اهمیت این گروه در تحلیل اقدامات ضد امریكایی در پاكستان آن است كه معمولا احساس ضد امریكایی در بین شیعیان بیش از اهل سنت است. دلیل این امر را باید در اقدامات خصمانه تر امریكا علیه شیعیان جست. پس از انقلاب اسلامی رویكر ضد شیعی امریكایی ها در ابعاد مختلف ظاهر شد و این امر سبب شد شیعیان در اقدامی واكنشی به امریكایی ها پاسخ دهند. بر اساس قالب های گفتمانی هر رویكرد تعریفی از خود ارائه می كند كه بخشی از آن توسط رقبای آن رویكرد شكل می گیرد. بی تردید ابعاد انقلابی و ظلم ستیزانه شیعیان پاكستان به عنوان یكی از محرك های اصلی نقش قابل توجهی ایفا خواهد كرد. البته در این موضوع به دلیل درصد كم شیعیان در پاكستان هدایت این حركت بیشتر بر عهده گروههای اهل سنت خواهد بود.

** رویكرد امریكا و نخست وزیر جدید پاكستان

-----------------------------------------------------

در بحث بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو رویكرد امریكا و نخست وزیر جدید پاكستان قابل توجه است. امریكایی ها برای تحقق هدف خود یعنی بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو تلاش های بسیاری انجام دادند. لذا اكنون این اقدام پاكستان علاوه بر آنكه می تواند نتیجه دیپلماسی هفت ماهه امریكا در قبال پاكستان باشد از طرف امریكایی ها به عنوان سیگنال یا نشانه مطلوب تفسیر خواهد شد. اقدام پاكستان نه تنها می تواند سیگنال یا نشانه مطلوب باشد بلكه می تواند نتایج مطلوب تری هم داشته باشد و آن كاهش هزینه های ناتو و امریكا در انتقال تجهیرات و تداركات به افغانستان است.

وزیر خارجه امریكا به عنوان نماینده كاخ سفید در حاشیه كنفرانس بین المللی توكیو در ژاپن نشست سه جانبه ای را با 'حنا ربانی' و 'زلمی رسول' وزرای خارجه پاكستان و افغانستان برگزار كرد. در این نشست هدف اصلی امریكایی ها تاكید بر نقش پاكستان بود. 'رایان كراكر' سفیر آمریكا در افغانستان اعلام كرد محور اصلی مذاكرات در این نشست درباره رابطه بین این سه كشور، مبارزه با تروریسم و توسعه اقتصادی منطقه بوده است. به گفته وی، تاكید بر محوریت نقش پاكستان در ایجاد صلح در افغانستان و با رهبری خود افغان‌ها نیز از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در این جلسه بود.

این تظاهرات و واكنش های مردمی در حالی صورت می گیرد كه 'راجه پرویز اشرف' نخست وزیر پاكستان بتازگی وارد كاخ نخست وزیری این كشور شده است. تصمیم بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو در دوران پرویز اشرف اعمال شد لذا به همین دلیل نخست وزیر نوپای پاكستان باید خود را برای انتقادات بسیار شدید آماده كند. گیلانی، با عدم ارسال نامه به مقامات سوئیسی برای پیگیری پرونده فساد مالی و پولشویی 'آصف علی زرداری' رییس جمهوری پاكستان، وفاداری خود را نسبت به وی نشان داد و همین امر موجب حذفش از سمت نخست وزیری و همچنین عضویت در مجلس ملی پاكستان شد. تاكنون تحلیل گران معتقد بودند كه تصمیم پرویز اشرف در مورد پیگیری پرونده فساد مالی زرداری می تواند در تثبیت یا تغییر جایگاه وی موثر باشد اما به نظر می رسد كه تصمیم به بازگشایی مسیر تداركاتی ناتو می تواند آزمون دیگری برای اشرف باشد. تصمیمی كه مردم پاكستان نتیجه این آزمون را تعیین خواهند كرد. این در حالی است كه سید یوسف رضا گیلانی نخست وزیر سابق پاكستان هیچ گاه با این دسته از اعتراضات همه گیر مواجه نشد.

تحقیق**م.پ**1358



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، خشكسالی در مناطق غرب مركزی آمریكا به محصول ذرت آسیب رسانده است.

آمریكا بزرگترین تولید كننده ذرت در جهان است.

بهای ذرت برای تحویل در ماه دسامبر (11 آذر تا 11 دی) روز چهارشنبه روی تابلوی تجاری بازار شیكاگو یك درصد بالا رفت و به 2475/7 دلار در هر بوشل رسید.

بهای ذرت در ساعت 10:4 دقیقه امروز در سنگاپور 2425/7 دلار در هر بوشل بود.

بلومبرگ افزود: براساس اظهار نظر تحلیل گران، وزارت كشاورزی آمریكا كه در ماه ژوئن پیش بینی كرده بود محصول ذرت امسال این كشور 14 میلیارد و 790 میلیون بوشل باشد، احتمالا پیش بینی خود را به 13 میلیارد و 534 میلیون بوشل تقلیل خواهد داد.

آمریكا سال گذشته 12 میلیارد و 358 میلیون بوشل ذرت برداشت كرد.

اقتصام**1063**1601



:: برچسب‌ها: دریا , لندن , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

جلسه کوتاه مجلس منحل شده مصر

مجلس مصر با دستور رییس جمهوری اسلامگرای کشور، تشکیل جلسه داد. جلسه کوتاه بود و نمایندگان گفته اند به دنبال مشورت حقوقی هستند که آیا می شود رای دادگاه عالی قانون اساسی را نقض کرد یا نه.

مجلس مصر با وجود تذکر دادگاه قانون اساسی و هشدار شورای عالی نظامی در خصوص بازگشایی مجدد مجلس، تشکیل جلسه داد.

نمایندگان مجلس مصر با فرمان محمد مرسی، رئیس جمهوری این کشور در محل مجلس حاضر شدند.

نمایندگان مجلس در نشست خود تصمیم گرفتند که در زمینه رای دادگاه قانون اساسی مبنی بر انحلال این مجلس، جویای مشورت حقوقی شوند.

وکلای مصری می گویند با برپایی نشست امروز، نمایندگان مجلس اختیارات این نهاد را به رئیس جمهور این کشور واگذار کرده اند.

خبرنگار بی بی سی می گوید تحولات امروز در ادامه کشمکش سیاسی میان محمد مرسی، رئیس جمهور مصر و شورای نظامی حاکم بر این کشور است.

شورای نظامی مصر در بیانیه ای خاطرنشان کرده که برخلاف دستور محمد مرسی، رئیس جمهور مصر برای بازگشایی مجلس، حکم انحلال این مجلس همچنان لازم الاجراست.

شورای نظامی مصر ماه گذشته در پی رای دادگاه قانون اساسی، مجلس را منحل کرد.

نمایندگان مجلس در نشست خود تصمیم گرفتند که در زمینه رای دادگاه قانون اساسی مبنی بر انحلال این مجلس، جویای مشورت حقوقی شوند

بسیاری بیانیه شورای نظامی مصر را هشداری به محمد مرسی، رئیس جمهور مصر که حدود یک هفته پیش سوگند خورد، تلقی کردند.

آقای مرسی روز یکشنبه، هشتم ژوئیه طی فرمانی خواهان بازگشایی مجلس شد و دستور داد که مجلس تا انتخابات بعدی و تشکیل مجلس جدید به کار خود ادامه دهد.

معترضان به تصمیم ارتش مصر در خصوص ادامه انحلال مجلس در میدان تحریر در قاهره تجمع کرده اند.

اخوان المسلمین که با در اختیار داشتن ۴۶ درصد از کرسی ها دارای اکثریت در مجلس مصر است اعلام کرده که در حمایت از تصمیم رئیس جمهور در "تظاهرات میلیونی" حضور خواهد داشت.

محمد مرسی و حسین طنطاوی

محمد مرسی و حسین طنطاوی رئیس شورای عالی نظامی در کنار هم در یک مراسمی نظامی

شورای نظامی مصر در بیانیه خود گفته است که مطمئن است "همه نهادهای قانونی" به قانون و قانون اساسی احترام خواهند گذاشت.

اما در مقابل اخوان المسلمین می گوید که این ارتش است که در پی انحلال مجلس با افرایش قدرت خود به قانون احترام نمی گذارد.

ماه گذشته دادگاه قانون اساسی استفاده از دو سیستم رای گیری مختلف در انتخابات را خلاف قانون اساسی دانست و دستور به انحلال مجلس داد که این حکم توسط ارتش اجرا شد.

جان لاین، خبرنگار بی بی سی در قاهره می گوید که به نظر می رسد صلح سیاسی میان جناح های مختلف رو به پایان است.

روز گذشته (دوشنبه) دادگاه عالی قانون اساسی مصر حکم خود را لازم الاجرا دانست و فرمان محمد مرسی برای تشکیل مجلس را رد کرد.

با وجود اینکه رابطه میان رئیس جمهور و نظامیان تنش آلود به نظر می رسد، اما روز دوشنبه محمد مرسی و حسین طنطاوی رئیس شورای عالی نظامی در کنار هم در مراسمی نظامی دیده شدند.

با آنکه شورای عالی نظامی که در پی سقوط رژیم حسنی مبارک اداره مصر را بر عهده داشت، رسما قدرت را به آقای مرسی تحویل داد، اما نظامیان پیش از آن و با پایان انتخابات، اختیارات عمده‌ای برای خود قائل شدند که با آغاز ریاست‌جمهوری آقای مرسی این اختیارات کاهش نیافته است.



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

گفته می شود که جنبش اسلامی ازبکستان عمدتا در ولایت قندوز فعالیت دارد

نیروهای بین‌المللی تحت فرمان ناتو در افغانستان اعلام کرده که دو فرمانده جنبش اسلامی ازبکستان را در قندوز، در شمال افغانستان بازداشت کرده‌اند.

این نیروها روز سه‌شنبه، ۲۰ سرطان/تیر با صدور اطلاعیه‌ای گفته‌اند که این دو فرمانده در ساختن بمب‌های کنار جاده‌ای و کارگذاری این بمب‌ها دست داشته‌اند.

در این اطلاعیه آمده که این دو فرد با اعضای ارشد جنبش اسلامی ازبکستان ارتباط داشته و در برنامه‌ریزی حملات انتحاری در سطح بالا شرکت داشته‌اند.

نیروهای ناتو گفته‌اند که این فرمانده را در عملیاتی مشترک با نیروهای افغان روز شنبه گذشته در قندوز بازداشت کردند.

این نیروها در عین حال گفته‌اند که یک فرمانده گروه طالبان افغانستان را نیز در همین ولایت بازداشت کرده‌اند.

دفتر رسانه‌ای ناتو در اطلاعیه خود نوشته که این فرمانده طالبان در برنامه‎ریزی حملات شورشیان، بمبگذاری‌های کنار جاده‌ای و انتحاری در سراسر ولایت قندوز دست داشته است.

ناتو اسامی هیچ یک از این سه فرمانده بازداشتی را در اطلاعیه خود فاش نکرده است.

گروه طالبان و جنبش اسلامی ازبکستان در شمال افغانستان و به ویژه ولایت قندوز به صورت هماهنگ فعالیت فعالیت می‌کنند.

نیروهای بین‌المللی و نیروهای امنیتی افغانستان پیش از این هم از بازداشت اعضای جنبش اسلامی ازبکستان در شمال افغانستان خبر داده‌اند.

این جنبش در ازبکستان یک گروه غیرقانونی محسوب می‌شود و اعضای آن تحت پیگرد قانونی قرار دارند.

گفته می‌شود که اعضای این گروه از زمان حاکمیت طالبان در افغانستان، به این کشور آمده و تا حال با طالبان همکاری دارد.



:: برچسب‌ها: فوتبال , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

خبر بازداشت سه نفر از جاسوسان سازمان مركزی اطلاعات آمریكا (سیا) و سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) در نوزدهم تیرماه در حالی منتشر شد كه چند روز پیش از آن نیز دستگاه امنیتی حزب الله موفق به كشف دستگاه الكترونیكی جاسوسی موساد در جنوب لبنان شده بود.

سیزدهم تیرماه در منطقه 'خلة الورق' در فاصله یك كیلومتری پایگاه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل 'یونیفل'، دستگاهی مشابه ادوات جاسوسی نصب شده در مناطق 'صریفا'، 'دیركیفا' و 'وادی القیسیه' یافت شد كه از سه بخش میكروفون استراق سمع، بخش ضبط و ذخیره صدا با باتری های دارای كارایی پنج سال متمادی و قسمت ارسال اطلاعات تشكیل می شد.

بلافاصله پس از كشف این دستگاه، هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی با بمباران این منطقه، ادوات كشف شده را از بین بردند.

بعد از این بود كه هجدهم تیرماه 'هرتسی هلفی' فرمانده یگان 'الجلیل' در ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: در جنگ جدید علیه لبنان، ارتش اسرائیل با تمام قدرت، به خاك لبنان وارد شده و این اقدام با نابودی بسیاری از روستاهای مرزی این كشور همراه می شود.

این اقدام اسرائیل برای مجازات و تنبیه مردم روستاهای مجاور نیست؛ بلكه برای هدف قرار دادن دشمن است.

این افسر رژیم صهیونیستی گفت: ما در برابر تهدیدهای جدی حزب الله قرار گرفته ایم و بدیهی است بدون یاری گرفتن از یك نیروی قدرتمند، موفقیت این ماموریت بسیار دشوار خواهد بود.

وی با اشاره به گذشت 6 سال از جنگ 33 روزه جنوب لبنان ادامه داد: این مدت فرصت مناسبی برای تفكر و فراهم كردن مقدمات لازم برای انجام حمله علیه لبنان و سقوط نظام 'بشار اسد' رییس جمهور سوریه، بود.

این نظامی رژیم صهیونیستی تاكید كرد: ارتش اسراییل به روش بسیار مناسب و حرفه ای تحت آموزش نظامی قرار گرفته است تا بدین ترتیب خود را برای جنگی تازه علیه لبنان آماده كند .

از سوی دیگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در همان روز طی گزارشی اعلام كرد 'اسراییل خود را برای جنگ جدیدی آماده می كند؛ از این رو سطح آمادگی های نظامی در دو سوی مرزهای لبنانی و فلسطینی افزایش یافته است'.

** اهداف رژیم صهیونیستی از جنگ با لبنان

----------------------------------------------------

6 سال از پیروزی حزب الله لبنان در جنگ های 33 روزه می گذرد؛ امری كه بسیاری از مقام های بلندپایه رژیم صهیونیستی از آن به عنوان بدترین شكست تاریخ این رژیم یاد می كنند.

به عبارت دیگر، پیروزی حزب الله آتشی بر هیمنه رژیم صهیونیستی زد و افسانه شكست ناپذیری آن را بر باد فنا داد.

رژیم صهیونیستی به دنبال شكست سال های 1379 و 1385 خود از لبنان كوشید با اقدام های دیگری مانند محاصره غزه و حمله به آن كه منجر به جنگ 22 روزه شد، چهره خود را بازسازی كند.

با این حال، روحیه دمیده شده در كالبد مبارزان فلسطینی كه متاثر از پیروزی حزب الله بود، شكست دیگری را برای صهیونیسم جهانی رقم زد.

از آن به بعد نیز اشتباه های هر هفته و هر ماه مقام های این رژیم موقعیت نوزاد نامشروع غرب در خاورمیانه را بیش از پیش متزلزل كرد.

حمله به كشتی امدادرسان مرمره در آب های آزاد بین المللی و كشتن هشت نفر از سرنشینان غیرمسلح آن، ادامه شهرك سازی ها كه منجر به توقف مذاكرات به اصطلاح صلح با تشكیلات خودگردان و آغاز رایزنی های گروه های فلسطینی برای رسیدن به دولت وحدت ملی شد، طرح موضوع عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد و به رسمیت شناخته شدن آن به عنوان سرزمینی مستقل (مشهور به سونامی سپتامبر)، بروز ناآرامی های داخلی در سرزمین های اشغالی به دلیل نارضایتی یهودیان مهاجر و ساكنان آن به گران شدن قیمت ها و مشكلات اقتصادی و سیاسی (موسوم به انقلاب پنیر) و... از جمله فراز و نشیب های پیش پای این رژیم طی سال های اخیر بوده است.

در این میان، لبنان نیز با طرح شكایت های متعددی در مراجع بین المللی از جمله سازمان ملل متحد، فشارها را بر این رژیم افزود.

نقض حریم هوایی و زمینی لبنان توسط سربازان صهیونیستی، اشغال چندین باره خاك برخی اراضی جنوبی و پرواز های شناسایی و گشت هواپیماهای جاسوسی و نقض قطعنامه 1701 سازمان ملل متحد بارها با واكنش بیروت مواجه شد.

نمونه این تجاوزات در زمان احداث دیواره بتونی در مرز لبنان با سرزمین های اشغالی رخ داد كه پس از شكایت قاطعانه لبنان، این رژیم مجبور به عقب كشیدن دیواره به درون سرزمین های اشغالی شد.

** نفت و گاز؛ طمع جدید صهیونیسم در منطقه

----------------------------------------------------

مورد دیگری كه اخیرا نیز منجر به برخوردهای جدی مقام های لبنانی با صهیونیست ها شده است، اقدام رژیم صهیونیستی برای آغاز عملیات اكتشاف و بهره برداری از ذخایر نفت و گاز در مناطق مختلف است.

خبر بیست و چهارم اردیبهشت ماه خبرگزاری 'یونایتدپرس اینترنشنال' درباره تصمیم رژیم صهیونیستی برای انجام حفاری های مخفیانه نفتی در بلندی های اشغالی جولان در سوریه نیز بر همین امر تاكید دارد.

این خبرگزاری به نقل از نشریه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت نوشت: 'عوزی لانداو' وزیر انرژی اسراییل چند هفته قبل تصمیم گرفت عملیات حفاری نفتی در بلندی های جولان را آغاز كند و كابینه نیز مخفیانه با این تصمیم موافقت كرد.

رژیم صهیونیستی در جنگ سال 1967 میلادی (1346 خورشیدی) بلندی های جولان را اشغال كرد و كنیست این رژیم نیز قانون الحاق این منطقه به خاك فلسطین اشغالی را بر خلاف قوانین و معاهدات بین المللی در سال 1981 میلادی (1360 خورشیدی) به تصویب رساند.

رژیم صهیونیستی در ابتدای دهه 1990 میلادی برای حفاری های نفتی در منطقه جولان تلاش كرد ولی در دوره اسحاق رابین به خاطر تلاش برای برقراری مذاكرات بین تل آویو و دمشق عملیات حفاری مدتی متوقف شد.

در سال 1996 میلادی ( 1375 خورشیدی) بعد از ورود بنیامین نتانیاهو به صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی، درخواست این رژیم برای از سرگیری حفاری های نفتی در منطقه جولان افزایش یافت اما با توجه به اینكه سوریه در آن زمان این درخواست را محكوم كرد كابینه رژیم صهیونیستی عملیات حفاری از چاه های نفت در منطقه جولان را تكذیب كرد.

عملیات حفاری نفت و گاز در دریای مدیترانه از دیگر اقدام های این رژیم بوده كه طی سال های اخیر اعتراض لبنان را در پی داشته است.

این رژیم بر همین اساس، اقدام به اشغال 360 كیلومتر از آب های ساحلی لبنان كرده است.

روزنامه لبنانی 'الاخبار' دهم تیرماه با اشاره به تجاوز صورت گرفته از سوی رژیم صهیونیستی به حق حاكمیت لبنان نوشت: اقدام 'جبران باسیل' وزیر انرژی لبنان كه هفته گذشته در نشستی در قبرس، سفیر رژیم صهیونیستی در این كشور را از جلسه اخراج كرد، فقط به صرف اعتراض به حضور وی در جلسه نبود، بلكه این اقدام اعتراضی مهم نسبت به قبرس نیز بود.

اشاره این روزنامه به اقدام خودسرانه قبرس برای امضای توافق نامه با رژیم صهیونیستی است كه بر اساس آن، 860 كیلومتر مربع از آب های ملی لبنان در اختیار صهیونیست ها قرار می گیرد.

باسیل هجدهم تیرماه نیز در اقدامی مشابه، ادامه سخنرانی خود در افتتاحیه كنفرانس بین المللی گاز قبرس را مشروط به اخراج سفیر رژیم صهیونیستی در این كشور، از محل برگزاری نشست كرد.

لبنان حدود دو سال پیش و در پی اعلام كشف یك میدان گازی و نفتی 'لویتان' با برآورد ابتدایی 50 میلیارد دلار در شرق دریای مدیترانه از سوی شركت آمریكایی 'نوبل انرژی'، حدود مرزهای دریایی خود را با رژیم صهیونیستی به سازمان ملل متحد ارایه كرد.

مقام‌های لبنانی معتقدند نقشه آنها بر اساس توافقنامه آتش‌بس سال 1328 است با این حال، اقدام‌های تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، مقدمات شكایت بیروت به سازمان ملل متحد را به سبب نقض حریم 860 كیلومتر مربع از آب‌های این كشور فراهم كرد.

گرچه نتیجه شكایت ها، باز پس گیری 500 كیلومتر مربع از مساحت دریایی شد اما هنوز 360 كیلومتر مربع در چنگ رژیم صهیونیستی باقی مانده است.

سیزدهم تیرماه نیز 'بان كی مون' دبیركل سازمان ملل متحد، با اشاره به كشف ذخایر گاز و نفت در سواحل آبی لبنان، از كشورهای منطقه خواست با تدوین قوانین و مقررات لازم از بروز تنش و درگیری بین لبنان و رژیم صهیونیستی در این زمینه جلوگیری كنند.

** تلاش رژیم صهیونیستی برای كنترل دریای مدیترانه

------------------------------------------------------------

رژیم صهیونیستی از هر حربه ای برای تسلط بر شاهراه های آبی منطقه بویژه دریای سرخ و دریای مدیترانه استفاده می كند.

این رژیم كه بارها از بسته شدن مسیرهای آبی بویژه در منطقه خلیج عدن و دریای سرخ آسیب دیده است، می كوشد دریای مدیترانه را همچنان زیر سلطه خود داشته باشد تا از بسته شدن ناگهانی راه های رسیدن كالاهای اساسی و سلاح به خود جلوگیری كند.

بنابراین به نظر می رسد اهمیت این منطقه برای تل آویو بیش از دسترسی عادی به منابع انرژی آن باشد.

دوازدهم تیرماه خبرگزاری 'فلسطین الیوم' به نقل از روزنامه اسراییلی 'جروزالم پست' نوشت: یك افسر بلندپایه در نیروی دریایی اسراییل ادعا كرده حزب الله درصدد حمله به كشتی های باربری در محیط 30 كیلومتری پیرامون اسراییل است.

وی هشدار داد: موفقیت حزب الله در متوقف كردن حركت كشتی های تجاری به سمت دو بندر 'اسدود' و 'حیفا' برای اقتصاد و امنیت اسراییل پیامدهای منفی به دنبال خواهد داشت.

به گفته او، اسراییل 99 درصد واردات خود را از طریق دریا تامین می كند و حزب الله نیز به سبب در اختیار داشتن زرادخانه مهمی از موشك های هدایت شونده توسط رادار از جمله موشك های 'سی. 802' می تواند در صورت لزوم هدف هایی را در این منطقه از بین ببرد.

** آمریكا؛ آتش بیار معركه

-----------------------------------

پس از درگیری ارتش لبنانی و رژیم صهیونیستی در منطقه مرزی 'العدیسه' لبنان طی مردادماه سال 1389و كشته شدن یك افسر ‌صهیونیست، كمك 100 میلیون دلاری آمریكا به ارتش لبنان به حالت تعلیق درآمد.

در آبان‌ماه همان سال و پس از آنكه مقام‌های بلندپایه و گروه‌های سیاسی لبنان در گفته‌های خود، جایگزین كردن سلاح‌های سوری یا ایرانی را پیشنهاد كرده بودند، تعلیق كمك‌های نظامی آمریكا به این كشور رفع شد و 'جیمز ماتیس' فرمانده نیروهای مركزی آمریكا در خاورمیانه، راه بیروت را در پیش گرفت.

به گزارش سی‌ام آبان‌ماه 1389 روزنامه فرانسوی 'ناتو'، سفارت آمریكا طی بیانیه‌ای اعلام كرد 'آمریكا همچنان به حمایت خود از ارتش لبنان ادامه خواهد داد'.

ماتیس در این بیانیه تصریح كرد 'دولت آمریكا از سال 2005م. علاوه بر ارایه كمك‌های امنیتی با ‌آموزش به نیروهای ارتش لبنان، ارتش این كشور را به تجهیزاتی به ارزش 720 میلیون دلار مجهز كرده است'.

سفر هجدهم مهرماه1390 ژنرال 'جان قهوچی' فرمانده ارتش لبنان، به واشنگتن نیز در جهت تامین كمك‌های نظامی مورد نیاز لبنان بود كه آمریكایی‌ها می‌دانستند در صورت سر باز زدن از عمل به تعهداتشان، راه بیروت را به سمت سوریه و ایران بازتر خواهند كرد.

از یك سو، نیت آمریكا از اعطای كمك‌های نظامی به لبنان، باز كردن جای پایی در بازار اقتصادی خاورمیانه آن هم درست پشت مرزهای سرزمین‌های اشغالی است تا به این ترتیب، علاوه بر افزایش وابستگی بیروت به خود و درمان بخشی از زخم كهنه اقتصاد بیمار آمریكا، به طور تقریبی توان نظامی لبنان را به عنوان نخستین خط مقاومت تخمین زده و برای مقابله با سلاح‌های عرضه شده به ارتش این كشور، ابزارهای لازم را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد.

كنترل كردن سلاح مقاومت یكی دیگر از اهداف مد نظر كاخ سفید است؛ امری كه در گفته‌های مردادماه 1389 ژنرال ماتیس به طور رسمی اعلام شد: 'مهم است از ارتش لبنان، برای مقابله با سوریه و حزب‌الله استفاده كنیم'.

البته هفتم تیرماه امسال نیز روزنامه لبنانی 'السفیر' نوشت: كنگره آمریكا در سال 2012 میلادی (1391 خورشیدی)، 192 میلیون دلار برای كمك به لبنان اختصاص داده بود، ولی تاكنون هیچ میزان از آن به لبنان نرسیده است.

روزنامه السفیر افزود: با توجه به اوضاع سیاسی لبنان در سال های اخیر بویژه بعد از سرنگونی دولت 'سعد حریری' در سال گذشته میلادی از یك سو و نیز ركود سیاسی كنگره آمریكا به دنبال سرگرم شدن اكثر مسوولان در امور انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریكا از سوی دیگر، ارایه كمك های سالیانه واشنگتن به بیروت دستخوش تغییراتی شده است.

این روزنامه با اشاره به وعده كمك نظامی آمریكا به ارتش لبنان در سال های گذشته تاكید كرد 'قرار بود این كمك ها در سال های 2009 و 2010 میلادی (1388 و 1389 خورشیدی) در چارچوب همكاری های نظامی آمریكا و لبنان به بیروت ارسال شود، ولی هنوز تصمیم سیاسی در مورد این كمك ها اتخاذ نشده است.

میزان كمك های نظامی آمریكا به لبنان در سال 2012 میلادی (1391 خورشیدی) بالغ بر 100 میلیون دلار بود، ولی مقامات سیاسی آمریكا از كنگره این كشور خواستند تا این مبلغ را در سال مالی 2013 میلادی (1392 خورشیدی) به 75 میلیون دلار كاهش دهد.

** ناامنی ها؛ تضعیف كننده موقعیت لبنان

----------------------------------------------

در شرایطی كه لبنان در عرصه بین المللی با چنین مسائلی روبروست، موضوع سوریه به مرزهای این كشور نیز رسیده است.

درگیری های اخیر كه از سوی مخالفان دولت اسد و همچنین وهابیون و سلفی های منطقه های شمالی رخ داد، با ناآرامی های مناطق جنوبی همراه شد.

اما نقشه شوم تفرقه افكنی های مذهبی از مسجد 'بلال بن رباح' به امامت شیخ 'احمد الاسیر' در شهر صیدا واقع در جنوب لبنان آغاز شد.

الاسیر كه پیش از این در نانوایی كار می كرده، به یكباره به بهانه هجمه ساختگی یكی از اعضای حزب الله به یكی از چهره های مورد احترام اهل سنت، شیعیان را تهدید كرد كه اجازه نخواهد داد مراسم عاشورای حسینی در جنوب لبنان برگزار شود.

از همان زمان، حزب الله و شیعیان لبنان برای بزرگ نشدن این فرد تصمیم به سكوت در برابر او گرفتند اما چندی بعد در پی سیاست بی طرفی لبنان در قبال اوضاع سوریه، الاسیر طرفداران خود را برای برگزاری تجمعی در مركز بیروت جمع كرد؛ تجمعی كه با حدود دو هزار برگزار شد و زنگ خطری را برای سیاسیون اهل سنت به صدا درآورد كه وی در صدد رهبری و زعامت اهل سنت به جای خاندان حریری است .

مسجد وی در جنوب لبنان بعد از این حوادث به یك باره بازسازی شد و پول زیادی در اختیار الاسیر قرار گرفت كه این امر از حمایت مالی جهات مشخصی از وی حكایت داشت.

از سوی دیگر، درگیری های مسلحانه ای در اردوگاه های مربوط به آوارگان فلسطینی اوضاع را پیچیده تر كرد.

به عقیده بسیاری از ناظران، برخی از نیروهای امنیتی اهل سنت لبنان نیز تحت فرمان افراد وابسته به جریان 'المستقبل' وابسته به سعد حریری و جریان چهاردهم مارس، در بروز فتنه های مذهبی نقش بسزایی دارند.

در شرایطی كه دولت لبنان با چنین مشكلاتی دست به گریبان بود، چهاردهم تیرماه به دنبال ترك جلسه علنی مجلس توسط احزاب مسیحی 'آزاد ملی'، 'كتائب' و نیروهای لبنانی و در نتیجه تعطیلی جلسه مجلس نمایندگان لبنان، 10 وزیر دولت وابسته به 'فراكسیون تغییر و اصلاح' به ریاست 'میشل عون'، در اعتراض به نحوه برخورد مجلس نمایندگان با مساله استخدام كاركنان در شركت برق و نادیده گرفتن مصوبات این فراكسیون در این مساله، در جلسه عصر هیات دولت لبنان حاضر نشدند.

به این ترتیب، هیات دولت و مجلس نمایندگان لبنان از حدنصاب افتاد و تعطیل شد.

به نظر می رسد در گیر و دار ناآرامی های اخیر لبنان، آنچه بیش از همه به این كشور آسیب می رساند، همین چنددستگی های سیاسی و رفتارهای تنش زا در این كشور است.

به عبارت دیگر، گروه های لبنانی باید با در نظر گرفتن شرایط منطقه و داخلی كشور خود بیشترین هم و غم خود را در مسیر برقراری آرامش قرار دهند. اما برخی از این گروه ها بدون در نظر گرفتن مصالح كشور، می كوشند آتشی تازه بر دامن دولت زده و بهره برداری های سیاسی خود را داشته باشند.

در چنین شرایطی، امور بر وفق مراد رژیم صهیونیستی و در جهت پیاده سازی برنامه ها و نقشه های این رژیم برای ناامن كردن منطقه بویژه كشورهایی خواهد بود كه سد نخستین مقاومت را تشكیل می دهند.

از سوی دیگر، هزینه تمام اقدام های امروز برخی گروه های سیاسی و مذهبی را مردم بی گناه لبنان با خون خود خواهند پرداخت؛ چرا كه از میان رفتن اقتدار داخلی یك كشور زمینه ایجاد آسیب هایی جدی را در آینده فراهم می آورد.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا از بیروت، چهاردهم تیر ماه 1361 خودرو سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران كه در حمایت پلیس دیپلماتیك لبنان از شهر بندری طرابلس به بیــروت باز می گشت، برخلاف قوانین بین المللی و مصونیت دیپـلمات ها در منطقه 'برباره' توسط مزدوران مسلح تحت امر رژیم صهیونیستی موسوم به 'نیروهای لبنانی' متوقف شد و سه دیپــلمات ایرانی و خبرنگار همراه آنها ربوده شدند.

از آن زمان تاكنون از سرنوشت 'سید محسن موسوی' (كاردار)، 'احمد متوسلـــیان'(وابسته نظامی)'، تقــی رستـــگار مقــدم' (كارمند) و 'كاظم اخوان'(خبرنگار و عكاس ایرنا) خبری در دست نیست.

30 سال از ماجرای ربودن چهار دیپلمات ایرانی كه توسط عناصر حزب نیروهای لبنانی دستگیر شده اند می گذرد، ولی این مساله هنوز یكی از مبهم ترین رخدادهای جنگ داخلی لبنان به شمار می رود.

اما روز سه شنبه دریچه جدیدی در این خصوص باز شد و سایت خبری 'جریان آزاد ملی' لبنان طی گفت وگویی به نقل از 'عیسی ایوبی' استاد دانشگاه و روزنامه نگار اردنی، مطالبی را نقل كرد كه تا حدودی زوایایی از این حادثه را آشكار می كند.

ایوبی در آن زمان خبرنگار روزنامه 'الرای' اردن بوده و در سال 1983 یعنی تقریبا یك سال پس از ربوده شدن دیپلمات های ایران به لبنان سفر كرد تا مصاحبه ای را با 'امین جمیل' رییس جمهوری وقت این كشور انجام دهد.

خودرو حامل ایوبی كه در حال سفر به بیروت بود، توسط افراد ناشناس (كه بعدا مشخص شد، عناصر حزب نیروهای لبنانی هستند) متوقف شده و وی به مقر اصلی این حزب در منطقه 'كرنتینا' بیروت منتقل شد.

ربایندگان ایوبی را به سلول هایی در زیر زمین منتقل كردند؛ در آنجا صدای شكنجه شدن بسیاری از افراد به گوش می رسید.

این روزنامه نگار اردنی توسط 'آنتوان زهرا' از مسوولان فعلی این حزب شكنجه و بازجویی شده و پس از یك ماه با یك قایق به مركزی اسراییلی (كه در آن زمان جنوب لبنان را تحت اشغال داشته) منتقل شد. صهیونیست ها تحقیقاتی از او انجام داده و می خواستند بدانند كه آیا با مقاومت ارتباطی دارد یا خیر.

پس از چند روز، فالانژها به سلول وی آمدند تا تحقیقاتی را انجام دهند اما در آن وقت وضعیت جسمانی ایوبی بسیار بد بود، به شكلی كه نمی توانست به روی پای خود بایستد؛ بنابراین آنها ناچار شدند كه بوسیله یك جیپ او را به یك بیمارستان ببرند كه در بدو ورود به این بیمارستان هوشیاری نداشته و نفهمیده كه اطرافش چه خبر است.

پس از اینكه این روزنامه نگار اردنی هوشیار شده، مشاهده كرده كه چهار تن در یك اتاق همراه او هستند كه نمی توانند به خوبی عربی صحبت كنند و یكی از آنها به هیچ وجه قادر به حرف زدن به زبان عربی نبوده است.

این روزنامه نگار اردنی كم كم متوجه می شود كه این چهار نفر دیپلمات های ربوده شده ایرانی هستند. به گفته وی، دلیل اصلی بهبودی جسمی او رسیدگی بسیار خوب و خوش رفتاری این افراد بوده است.

ایوبی تقریبا چهار روز با این افراد هم اتاق بوده تا اینكه گروهی از حزب نیروهای لبنانی، چشم بسته همگی آنها را به نزدیكی دریا هدایت كردند؛ این منطقه در فاصله كمتر از ده دقیقه از كرنتینا واقع بوده است.

به روایت ایوبی، سپس این افراد شروع به تیراندازی كردند اما نوبت كه به او می رسد، ایوبی را به داخل جیپ هدایت كرده و طوری وانمود می كنند كه سایرین را كشته اما از كشتن وی صرف نظر می كنند؛ زمانی كه او در جیپ بوده، همچنان صدای تیر به گوش می رسیده است.

ایوبی در پایان گفته كه سپس مرا به بازداشتگاه منتقل كردند و پس از این حادثه دیگر به هیچ وجه شكنجه نشدم.

این گزارش این گونه از زبان روزنامه نگار اردنی به پایان می رسد كه این امكان وجود دارد كه دیپلمات های ایرانی هنوز زنده باشند، چرا كه چشمان او بسته بوده است اما چیزی كه نمی توان در آن تشكیك كرد؛ این است كه وی چند روزی را با آنها در یكی از بازداشتگاه های حزب نیروهای لبنانی در كرنتینا گذرانده است و همچنان باید گفت كه در این خصوص فرضیه های مختلفی وجود داشته اما به هر حال تئوری به شهادت رساندن این افراد لحظاتی پس از دستگیری منتفی است.

خاورم*2024**1030**1368**



:: برچسب‌ها: بهار , درختان , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33
طالبان

گروه طالبان گفته که نماینده این گروه با نماینده حکومت افغانستان نه دیداری داشته و نه در مورد آغاز گفتگوی صلح توافق کرده است

گروه طالبان خبر توافق این گروه برای آغاز گفتگوهای صلح با دولت افغانستان را که پیشتر حامد کرزی آن را اعلام کرده بود، تکذیب کرده است.

آقای کرزی روز دوشنبه، ۱۹ سرطان/تیر در شهر توکیوی جاپان/ژاپن به خبرنگاران گفت که قاری دین‌محمد، عضو ارشد گروه طالبان با نماینده شورای عالی صلح در شهر کیوتو دیدار و برای گفتگوی صلح ابراز آمادگی کرده است.

اما ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی این گروه با صدور اعلامیه‌ای گفته که نماینده این گروه با نماینده حکومت افغانستان در ژاپن اصلا گفتگو نکرده است.

سخنگوی گروه طالبان گفته که نماینده این گروه روز ۲۷ ماه جون/ژوئن در یک نشست تحقیقاتی در دانشگاه دوشیشا در شهر کیوتوی ژاپن شرکت کرد و در این نشست نماینده حکومت افغانستان هم حضور داشت.

به گفته او، نماینده این گروه در دانشگاه دوشیشا تنها به توضیح دیدگاههای گروه در یک نشست تحقیقاتی در این دانشگاه پرداخته و با نماینده حکومت افغانستان گفتگو نکرده است.

گروه طالبان در اعلامیه خود نوشته که: "ما اظهارات نادرست کرزی را به شدت رد می‌کنیم."

در اعلامیه طالبان آمده است: "نماینده ما برای شرکت در یک همایش تحقیقاتی در دانشگاهی به ژاپن رفته بود و این که کسی از جانب حکومت کابل هم در آنجا حضور داشت، درست است، اما در این همایش تحقیقاتی نماینده امارت اسلامی با نماینده حکومت کابل نه گفتگو کرده و نه هم در باره تشکیل کمیسیونی در ارتباط با مسائل آینده افغانستان به توافق رسیده است."

حامد کرزی

آقای کرزی ابراز خوشبنی کرده است که نمایندگان حکومت و طالبان در آینده هم دیدارهایی خواهند داشت

این در حالی است که حامد کرزی در ژاپن گفت که قاری دین‌محمد، عضو ارشد گروه طالبان از جانب گروه خود در دیداری با نماینده شورای عالی صلح در مورد آغاز گفتگوی صلح با دولت ابراز آمادگی کرده است.

آقای کرزی گفت: "دو هفته قبل در دانشگاه "دوشیشا" در شهر کیوتو نشستی برگزار شد که در آن نمایندگان طالبان، حزب اسلامی و شورای عالی صلح شرکت داشتند. آنان در مورد برنامه صلح گفتگو کردند."

رئیس جمهوری افغانستان افزود: "این گفتگوها بسیار مهم بود و قاری دین‌محمد، از اعضای ارشد گروه طالبان اعلام کرد که آنها (طالبان) آماده‌اند با دولت گفتگو کنند. این اقدام دانشگاه دوشیشا یک اقدام خوب بود و در آینده هم ادامه خواهد یافت."

در گذشته هم در مواردی حکومت افغانستان اعلام کرده که میان نمایندگان حکومت و گروه طالبان دیدارهایی صورت گرفته، اما از جانب گروه طالبان رد شده است.



:: برچسب‌ها: بارسلونا , آلمان , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا،'عوض حیدرپور'روز سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شهرضا اظهار داشت: فعالیت صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی، هیچ توقفی نخواهد داشت.

وی تصریح كرد: آخرین جمع بندی كمیسیون امنیت ملی،غنی سازی20 درصد تا رفع نیاز كشور است.

وی با اشاره به شروع كار مجلس نهم گفت: اتفاقات یك ماه گذشته مجلس، با نوعی تلخی همراه بود.

حیدرپور به تایید اعتبارنامه برخی نمایندگان مجلس اشاره كرد و افزود: اعتبارنامه هایی كه مورد اعتراض قرار گرفت، بدلیل برخی اشكال تراشی هایی بود كه از موضوعات فرعی بر اعتبارنامه ها وارد شد.

وی گفت: با توجه به اشكال تراشی های خارج از مجموعه، چند نفر از نمایندگان، در راستای وظیفه شرعی، انقلابی و دینی خود وارد میدان شدند اما به هر حال سناریوی تلخی نیز به وجود آورد.

نماینده مردم شهرستانهای شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، چابكی، تخصص، تحصیلات عالی و توان انقلابی را از مشخصه های نمایندگان مجلس نهم دانست و افزود: این خصوصیات می تواند شتاب پیشرفت كشور را افزایش دهد.

شهرستان شهرضا با بیش از160 هزار نفر جمعیت و دو شهر شهرضا و منظریه در 80 كیلومتری جنوب اصفهان واقع است.

پ / 7144/1011



:: برچسب‌ها: انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33
اهود اولمرت

اهود اولمرت از اتهامات رشوه خواری، و ارائه صورتحساب های جعلی برای سفرهای خارجی تبرئه شده است

اهود اولمرت، نخست وزیر سابق اسرائیل که به اتهام فساد مالی، رشوه خواری و ارائه صورتحساب های جعلی تحت محاکمه قرار گرفته بود، در یک مورد گناهگار و از دو اتهام دیگر تبرئه شده است.

آقای اولمرت در این مورد که در دوران نخست وزیری خود به طور غیرقانونی به یکی از دوستانش که در زمینه تجاری فعالیت داشته، کمک کرده است، مجرم شناخته شد.

اما او از اتهامات رشوه خواری، و ارائه صورتحساب های جعلی برای سفرهای خارجی تبرئه شده است.

کوین کانلی خبرنگار بی بی سی در بیت المقدس می گوید که او از یکی از جدی ترین اتهامات وارده تبرئه شده است.

آقای اولمرت که در دوران سه ساله نخست وزیری اش با رسوایی هایی روبرو شد، به ناچار در فوریه سال ۲۰۰۹ مجبور به استعفا شد.

او اولین نخست وزیر اسرائیل است که با اتهاماتی کیفری روبرو می شود. اتهاماتی که می تواند مجازات زندان داشته باشد.

آقای اولمرت هنوز هم به دلیل دخالتش در رسوایی های مالی دیگری از جمله در مورد گسترش خانه سازی در بیت المقدس در دورانی که شهردار این شهر بود، باید محاکمه شود.

اما آقای اولمرت می گوید که عمل خلافی انجام نداده است.

آقای اولمرت در حدفاصل سالهای ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۳ شهردار بیت المقدس بود، سپس وزیر تجارت و صنایع در کابینه اسرائیل شد.

او پس از آن که آریل شارون، نخست وزیر وقت دچار سکته مغزی شد، در سال ۲۰۰۶ میلادی به نخست وزیری اسرائیل رسید.



:: برچسب‌ها: گل , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()