نوشته شده توسط : hgu33
نقشه غزنی

مقامات افغان می گویند، در اثر انفجار یک بمب در ولایت غزنی، دست کم پنج نفر کشته شده اند.

موسی اکبرزاده، والی غزنی می گوید که این بمب یک اتوبوس مسافربری را که تمامی سرنشینان آن غیرنظامیان بودند، در ولسوالی اندر این ولایت هدف قرار داده بود.

آقای اکبرزاده گفت که یازده نفر دیگر در این حادثه زخمی شده اند که وضعیت صحی شماری از آنها وخیم است.

این اتوبوس از ولایت قندهار به طرف کابل در حرکت بود و در مسیر راه، در بین منطقه "نانی و شهباز" با بمب کنار جاده ای برخورد کرد.

والی غزنی می گوید که سه نفر از کشته شدگان، اعضای یک خانواده هستند که شامل یک زن و شوهر و دختر خوردسال آنها می شود.

تمامی قربانیان این حادثه غیرنظامیان هستند و به بیمارستان مرکزی غزنی منتقل شده اند.

اخیرا حملات طالبان در افغانستان شدت گرفته است و این حملات، ظرف یک ماه اخیر تلفات غیرنظامیان افغان را نیز افزایش داده است.

تازه ترین حمله طالبان به ولایت نورستان بود که مقامات افغان گفتند در میان مهاجمان، شماری از جنگجویان پاکستانی نیز حضور داشته اند.

پیش از این، یک گروه از مهاجمان انتحاری، هتلی را در حومه کابل مورد حمله قرار دادند که به کشته شدن هجده غیرنظامی منجر شد.



:: برچسب‌ها: ساحل , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

دكتر علیرضا حاجیونی روز یكشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: نمونه بومی سازی شده آتل فیكسو اسپلینت به شماره ثبت اختراع 74486 دراداره كل مالكیت صنعتی ثبت اختراعات كشوربه نام این مبتكر بوشهری در فروردین ماه امسال به ثبت رسیده است.

وی اظهارداشت: از مشخصه های این آتل قابلیت های آسان كار، پایین بودن قیمت تمام شده نسبت به مشابه خارجی، یك بار مصرف نبودن و تحمل راحت آن توسط بیمار است.

رییس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی استان بوشهر ادامه داد: با توجه به شعارسال تولید ملی، حمایت ازكار و سرمایه ایرانی توسط رهبر معظم انقلاب بومی سازی این وسیله كه كاربرد زیادی در خدمات پیش بیمارستانی و حتی بیمارستانی دارد، نقش موثری در خودكفایی و خنثی سازی تحریم ها ایفا خواهد كرد.

حاجیونی اضافه كرد: قیمت خرید یك ست كامل این آتل یك میلیون ریال است اما نرخ مشابه خارجی آن حدود چهار میلیون ریال است .

وی بابیان اینكه این آتل برای فیكس شكستنی های دست و پا انجام می شود یادآورشد: داوری پیش از ثبت این آتل را متخصصان اورتوپدی و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی بوشهر انجام دادند.

حاجیونی گفت: این آتل نمونه داخلی نیز ندارد و برای تولید انبوه آن نیاز به ایجاد كارگاه مجهز است كه تحقق این مهم افزون براشتعالزایی نقش موثری نیز در جلوگیری از خروج ارز برای واردات این تجهیزات پزشكی دارد.

وی افزود: نمونه آتل ساخته شده توسط این مخترع بوشهری هم اینك در تمام آمبولانس های استان بوشهر مورد استفاده قرار گرفته است. ك/3

628/539 / 675



:: برچسب‌ها: اسپانیا , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی ایتالیا 'آنسا'، این چهار غواص روز شنبه سرگرم انجام آزمایش در اب های جنوبی این كشور بودند كه بطور ناگهانی و به دلایل نامعلوم كنترل خود را از دست داده و غرق شدند.

'آندره آگوستینلی' یك مقام گارد ساحلی منطقه سالرنو به تلویزیون اسكای 24 گفت: تحقیقات برای روشن شدن علت مرگ غواصان در حال انجام بوده، ولی هنوز نمی توان با قاطعیت گفت كه دقیقا چه اتفاقی افتاده است.

رسانه های خبری ایتالیا همچنین از مرگ یك غواص دیگر در جزیره كاپری در نزدیكی ناپل خبر دادند.

اروپام**1596



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار كه در آستانه بازیهای المپیك 2012 و در محل مجتمع فرهنگی و آموزشی جمهوری اسلامی ایران در لندن برگزار شد، ایرانیان حاضر اعلام كردند كه برای استقبال از ورزشكاران كشورمان و حمایت یكپارچه از آنان در مسابقات المپیك لحظه شماری می كنند.

تعدادی از ایرانیان كه از شهرهای مختلف انگلیس برای شركت در این جلسه به لندن آماده بودند اعلام كردند كه هموطنان مقیم در شهرهای دیگر نیز بطور خودجوش تشكل های داوطلبانه ای را برای حمایت از ورزشكاران ایرانی تشكیل داده اند.

آقای علی آبادی رییس كمیته ملی المپیك در این دیدار طی سخنانی با قدردانی از ایرانیان مقیم انگلیس، گزارشی از وضعیت ورزش كشور و همچنین برنامه های این كمیته برای حضور پر قدرت ورزشكاران كشورمان در مسابقات المپیك ارائه كرد.

وی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده امیدواریم ورزشكاران جمهوری اسلامی ایران در مسابقات المپیك لندن ركورد تازه ای را در تاریخ حضور كشورمان در این مسابقات به ثبت برسانند.

وی اظهارداشت: در بازیهای المپیك لندن حدود 55 ورزشكار ایرانی در 14 رشته با حریفان خود مبارزه خواهند كرد.

رییس كمیته ملی المپیك با تقدیر از تداركات و برنامه ریزی های بسیار خوب ایرانیان مقیم انگلیس برای حمایت از ورزشكاران ایرانی، تاكید كرد كه حضور متحد و یكپارچه هموطنان برای تشویق ورزشكاران تاثیرات بسیار مثبتی در بالا بردن روحیه ورزشكاران خواهد داشت.

وی افزود: كمیته ملی المپیك نیز در حد توان و امكانات خود از برنامه های ایرانیان مقیم انگلیس برای تشویق ورزشكاران ایرانی حمایت خواهد كرد.

وی گفت: به رغم سهمیه ها و محدودیت هایی كه در تهیه بلیت مسابقات المپیك وجود دارد، ما تلاش می كنیم به هر میزان كه امكان پذیر باشد بلیت رشته هایی را كه ورزشكاران ایرانی در آنها رقابت خواهند كرد، برای هموطنان ایرانی تهیه كنیم.

رییس كمیته ملی المپیك كشورمان تاكید كرد: ورزشكاران ایرانی با آمادگی كامل و با تمام توان و قدرت در بازیهای المپیك 2012 در لندن شركت خواهند كرد و حضور گسترده ایرانیان در سالن های مسابقات برای تشویق ورزشكاران نیز به موفقیت آنان كمك می كند.

وی گفت: كمیته ملی المپیك برای پاسخگویی به نیازها و تقاضاهای ورزش دوستان ایرانی مقیم لندن در زمینه اقلام تبلیغاتی نظیر پرچم، كلاه، پیراهن های ورزشی و ... در حد توان و امكانات، برنامه ریزی های لازم را انجام داده است تا هموطنان عزیز ما بتوانند بصورت متحد از ورزشكاران ایرانی حمایت كنند.

آقای علی آبادی در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت های صورت گرفته در ورزش كشور طی سال های اخیر اشاره كرد و گفت: سرانه فضای ورزشی كشور تا قبل از دولت نهم حدود 42 سانتیمتر مربع بود كه با برنامه ریزی های صورت گرفته و سرمایه گذاری های انجام شده این فضای سرانه طی سال های 1384 تا 1390 دو برابر شد.

وی افزود: به عبارت دیگر طی پنج، شش سال گذشته به اندازه كل فضاهایی كه طی شش دهه قبل از آن احداث شده بود، فضای جدید ورزشی ساخته شد... در حال حاضر حدود سه هزار و 200 پروژه ورزشی نیز در بخش های دولتی و خصوصی در دست اجرا است كه با تكمیل آنها سرانه فضای ورزشی كشور به حدود 1/1 متر مربع افزایش خواهد یافت كه رقم خوبی است.

رییس كمیته ملی المپیك جمهوری اسلامی ایران سپس به ارتقاء جایگاه كشورمان در ورزش آسیا اشاره كرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در بازیهای آسیایی قطر در سال 2006 از جایگاه دهم رده بندی مدال ها به جایگاه ششم ارتقاء یافت و سپس در بازیهای سال 2010 در گوانگجوی چین، ایران به رده چهارم صعود كرد و ما هم اكنون در عرصه ورزش جزو چهار كشور برتر قاره پهناور آسیا هستیم و امیدواریم كه به زودی تا رده سوم بالا برویم.

وی سرمایه گذاری گسترده در زیرساخت های ورزش، توجه به ورزش بانوان و همچنین برنامه ریزی برای كسب مدال در رشته های پر مدالی نظیر دو و میدانی، قایقرانی، تیراندازی و ... را از جمله دلایل موفقیت كشورمان در عرصه آسیا توصیف و تصریح كرد: برای موفقیت در عرصه المپیك نیز باید همین مسیر را طی بكنیم تا بتوانیم در سال های آینده در رشته های بیشتری سهمیه المپیك و حتی مدال المپیك دریافت كنیم.

آقای علی آبادی گفت: كشور ما ظرفیت ها و استعدادهای لازم را برای كسب مدال های رنگارنگ در رشته های مختلف و در میادین بزرگ جهانی و المپیكی را دارد و باید با برنامه ریزی و سرمایه گذاری مناسب، دایره كسب مدال در المپیك را از رشته هایی نظیر كشتی، وزنه برداری و تكواندو به رشته های دیگر توسعه دهیم.

آقای بهرام افشارزاده دبیركل كمیته ملی المپیك جمهوری اسلامی ایران نیز طی سخنان كوتاهی در جمع ایرانیان مقیم انگلیس گفت: بازیهای المپیك یكی از بزرگترین و مهمترین رویدادهای ورزشی جهان است كه همه كشورها تلاش می كنند حضور موفقی در این بازیها داشته باشند.

وی افزود: حضور ورزشكاران كشورهای مختلف در بازیهای المپیك در واقع تصویری از پیشرفت های آن كشور در زمینه های مختلف ورزشی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی است.

وی اظهارداشت: ما طی سال های گذشته از بهترین مربی های داخلی و بین المللی برای آماده سازی ورزشكاران جهت حضور موفق در بازیهای آسیایی و المپیك استفاده كرده ایم و با برگزاری اردوهای مستمر، انشاءالله حضور موفقی را در بازیهای لندن خواهیم داشت.

دبیركل كمیته ملی المپیك كشورمان تاكید كرد: همه ما به عنوان ایرانی وظیفه داریم برای بالابردن نام ایران عزیز در عرصه های بین المللی تلاش كنیم و عرصه المپیك یكی از عرصه هایی است كه می توانیم با حمایت یكپارچه از ورزشكاران مان، این كار را انجام دهیم.

در جریان این دیدار اعلام شد كه كانون حامیان ورزشكاران ایرانی در بازیهای المپیك لندن، كه توسط ایرانیان مقیم انگلیس و برای حمایت و تشویق یكپارچه قهرمانان ایرانی در مسابقات مهم المپیك تشكیل شده است، از امروز كار خود را آغاز كرد.

رییس و دبیركل كمیته ملی المپیك كشورمان برای بازدید از دهكده بازیهای المپیك و همچنین دیدار و گفت و گو با مسئولان برگزاری این بازیها به لندن سفر كرده اند.

بازیهای المپیك 2012 لندن از روز ششم مرداد ماه در شرق پایتخت انگلیس افتتاح می شود و نخستین گروه از كاروان 55 نفره كشورمان اوایل مرداد وارد لندن خواهند شد.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: سرگرمی , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام والمسلمین'محمد محمدیان' روز شنبه در گردهمایی اساتید طرح ضیافت اندیشه دانشجویان كشور در تالار'شیخ مفید'دانشگاه قم افزود: در كلاس‌های این طرح باید افرادی تربیت شوند كه محبوب خدا، عاشق خدا، متواضع در برابر مومنان و اهل جهاد باشند و با جوسازی‌، میدان مبارزه را خالی نكنند.

وی گفت: اساتید طرح ضیافت اندیشه باید بال محبت خود را به سمت دانشجویان باز و با ابراز محبت و دوستی بتوانند نیازهای فكری آنان را برآورده كنند.

وی گفت: اساتید باید ظرفیت شنیدن انتقاد را داشته باشند و قدرت تحمل خود را در پاسخ‌ به انتقادات دانشجویان بالا ببرند.

محمدیان خاطرنشان كرد: برخی دانشجویان ممكن است با روحانیت محشور نباشند و پیش قضاوت‌هایی هم داشته باشند لذا اساتید روحانی باید تحمل انتقاد دانشجویان را در خود ایجاد كنند.

استادانی كه در طرح ضیافت اندیشه در سراسر كشور حضور خواهند داشت، به منظور شركت در برنامه‌های توجیهی در گردهمایی یكروزه قم شركت كرده‌اند.

در این گردهمایی، برخی از استادان و مسوولان نهاد، مطالب مورد نیاز را به اساتید ارائه می كنند.

طرح ضیافت اندیشه ویژه دانشجویان سراسر كشور، در ماه مبارك رمضان برگزار می شود.

در این طرح سه عنوان درسی تدریس می شود كه'ترنم معرفت بدست سرچشمه' مطابق با سرفصل آشنایی با متون اسلامی دانشگاه ها یكی ازآن سه عنوان است و درآن مباحثی همچون قرآن در قرآن،اهل بیت(ع) و قرآن، بشریت از دیدگاه قرآن و مبانی فهم قرآن ارائه می ‌شود.

درس 'سیاست روشن' مطابق با درس دانشگاهی ریشه های انقلاب اسلامی دومین درس مورد استفاده در طرح ضیافت اندیشه دانشجویان است و در آن موضوعاتی همچون رابطه دین و سیاست، حكومت دینی، كارآمدی نظام جمهوری اسلامی، حقوق متقابل مردم و حاكمان، مقایسه دموكراسی و مردمسالاری دینی، ولایت فقیه و جمهوری اسلامی به دانشجویان ارائه می شود.

'در ساحل زندگی، یك پارچ آب خنك' نیز مطابق با سرفصل آموزشی اخلاق اسلامی دیگر عنوان درسی است كه درآن مباحثی همچون تعلیم و تربیت و ارتباط با مردم، سبك زندگی در محیط خانواده، سبك زندگی در زندگی خوابگاهی و سبك زندگی در ارتباط با نامحرم مطرح می‌شود. ك/2

7408 / 380/



:: برچسب‌ها: سرگرمی , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، وی شنبه شب در گفت وگو با رسانه ها در لاهور مركز ایالت پنجاب افزود: این مصونیت تنها برای 'آصف علی زرداری' رییس جمهوری پاكستان نیست بلكه برای تمامی روسای جمهور كشورهای جهان وجود دارد.

رسانه های خبری این كشور نوشتند: اظهارات راجا پرویز اشرف در زمانی اعلام شده كه طی روزهای گذشته دیوان عالی پاكستان از وی درباره اینكه آیا به مقامات سوییس درباره پرونده های پولشویی آصف علی زرداری نامه نگاری می كند یا خیر، سووال كرده است.

پیش از این دادگاه عالی پاكستان، 'یوسف رضا گیلانی' نخست وزیر قبلی پاكستان را به دلیل عدم ارسال نامه برای بررسی پرونده های پولشویی زرداری رد صلاحیت كرد.

كارشناسان حقوقی در پاكستان معتقدند كه راجا پرویز به عنوان جایگزین گیلانی درست همان مواضع نخست وزیر سابق را درباره پرونده های پولشویی زرداری تكرار می كند و این موضوعی است كه به تنش های بین قوای مجریه و قضایی در این كشور دامن می زند.

دیوان عالی پاكستان برای پاسخ راجا پرویز اشرف تا روز 12 ماه جولای (23 تیرماه) زمان داده است.

نخست وزیر پاكستان به رسانه های خبری گفت: ساركوزی رییس جمهوری سابق فرانسه نیز مصونیت قضایی داشته و حتی پس از انتقال قدرت نیز از پرونده های قضایی مصون بوده است.

وی افزود: مصونیت قضایی رییس جمهوری پاكستان قانونی بدون ابهام در این كشور است.

راجا پرویز اشرف درباره پاسخ دادگاه عالی پاكستان گفت كه در زمان تعیین شده نظرات خود را درباره این موضوع به دادگاه اعلام می كنم.

نخست وزیر پاكستان گفت: اراده ای وجود دارد كه كشور را بسوی هرج و مرج ببرد و ما باید از تصمیماتی كه به ضرر منافع ملی پاكستان است اجتناب كنیم تا به كشور آسیبی وارد نیاید.

آساق ** 1095**1080**1597



:: برچسب‌ها: زنده , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

ساعاتی پیش از رسیدن موعد اجرای تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران، خبرگزاری مهر جزئیاتی از چهار پیش بینی دولت ایران را برای مقابله با این تحریم‌ها منتشر کرده است.

رستم قاسمی، وزیر نفت ایران نیز، امروز در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا، اطمینان داده که اگر کشوری قصد تحریم نفتی ایران را داشته باشد، "ایران نیز آن کشور را تحریم می‌کند".

دور تازه تحریم‌های اتحادیه اروپا از فردا، ۱۱ تیر (اول ژوئیه) علیه واردات نفت و مبادلات بانکی با ایران آغاز خواهد شد. بر مبنای این تحریم ها کشورهای عضو اتحادیه اروپا نمی‌توانند از ایران نفت خریداری کنند و ارتباطات بانکی این کشورها با ایران نیز محدود خواهد شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، در در مورد نحوه مقابله با تحریم های جدید، چهار سناریوی "حذف دلار و یورو از مبادلات نفتی"، "تشکیل سندیکای بیمه نفتکش‌ها"، "افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت" و "کاهش تولید نفت از میادین مستقل" مورد بحث قرار گرفته است.

"حذف دلار و یورو از مبادلات نفتی"

گزارش مهر، با اشاره به مشکل دریافت مبالغ حاصل از فروش نفت، از طرح "متنوع سازی سبد ارزی ایران" و "مبادله به شکل پایاپای" (نفت در مقابل کالا) خبر داده است.

حذف دلار و یورو و در مقابل، دریافت لیر، روپیه، یوان و ین از پالایشگاه‌های نفت ترکیه، هندوستان، چین و ژاپن، بخشی از این سیاست خواهد بود.

همچنین قرار است ایران در مقابل صادرات نفت خام، از کشورهای هند، پاکستان، سریلانکا و چند کشور شرق آسیا برخی محصولات کشاورزی چون گندم، چای و برنج و از کشور چین "تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی "دریافت کند.

"تشکیل سندیکای بیمه نفتکش‌ها"

خبرگزاری مهر، در ادامه با اشاره به خودداری برخی شرکت‌های بیمه از بیمه کردن نفتکش‌های ایران، از تشکیل یک "سندیکای جدید بیمه" توسط شرکت ملی نفت، شرکت ملی نفتکش و بیمه مرکزی ایران خبر داده است.

این سندیکا مسئولیت بیمه کشتی‌های حامل نفت خام و محصولات پتروشیمی ایران را برعهده خواهد داشت.

"افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت"

در گزارش مهر آمده است که ایران با نفت در منطقه خلیج فارس، سعی در مقابله با تحریم های نفتی دارد و در همین راستا یک مخزن یک میلیون بشکه‌ای را در خلیج فارس راه اندازی کرده است.

این گزارش همچنین از ساخت چهار مخزن جدید ذخیره‌سازی نفت خام، با ظرفیت در مجموع چهار میلیون بشکه، در پایانه نفتی جزیره خارک خبر داده است.

"کاهش تولید نفت از میادین مستقل"

خبرگزاری مهر در نهایت، از سناریوی به میزان ۳۰ درصد خبر داده و نوشته است که تغییرات جدید در "تراز تولید و صادرات" نفت، "آخرین تدبیر" دولت ایران برای مقابله با تحریم نفتی خواهد بود.

بر این اساس، قرار است تولید نفت خام از برخی میادین مستقل نفتی کاهش پیدا کرده و "امکان مدیریت بیشتر این مخازن هیدروکربونی در بلند مدت" فراهم شود.

خبرگزاری مهر گزارش خود را با این احتمال پایان داده است که ایران با داشتن وسیعترین مرز ساحلی در خلیج فارس، پس از اجرای تحریم‌های نفتی علیه این کشور ممکن است نسبت به انسداد تنگه هرمز و توقف عبور و مرور کشتی‌های نفتکش از این آبراه اقدام کند.

بستن تنگه هرمز، به گفته حقوقدانان با مغایرت دارد.

دولت ایران این کنوانسیون را امضا کرده ولی به تصویب نرسانده است. با این حال، تا زمانی که جمهوری اسلامی به طور رسمی از این کنوانسیون خارج نشده، ملزم به رعایت مفاد آن خواهد بود.



:: برچسب‌ها: ایتالیا , شب , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

در جریان انقلاب اسلامی، به دلیل اعتصاب كارگران بخش های مختلف كشور، كاركنان بخش معدن و توسعه صنایع نیز دست از كار كشیدند و فعالیت های تولیدی در كشور دچار ركود شد.

با پیروزی انقلاب اسلامی و تدوین قانون اساسی بر اساس اصول 44 و 45 این قانون، به لحاظ تغییر و تحولات بنیادی و جلوگیری از اتلاف ذخائر معدنی، شورای انقلاب اسلامی طی مصوبه ای از صدور اجازه بهره برداری جدید و یا تمدید مدت پروانه های قبلی ممانعت كرد و وزارت صنایع و معادن موظف شد كه قانون جدید معادن را تدوین كند.

در 27 فروردین 1359 شورای انقلاب اسلامی بهره برداری از معادن از سوی شركت ها و موسسات دولتی را بلامانع اعلام و در پی این امر طی ماده واحده ای كه به تصویب این شورا رسید دادستان كل كشور موظف شد كه ستادی به نام ستاد بهره برداری، حفظ و مراقبت معادن كشور تشكیل دهد.

ستاد یادشده پس از شكل گیری در تمام مراكز استانها و شهرستان ها براساس آیین نامه های مربوط موظف شد تا پس از بررسی وضعیت معادن و با تایید ستاد مركزی نسبت به تعیین بهره برداری اقدام نماید.

جهادگران عرصه صنعت و معدن در اثر تلاش و جدیت در كار، موفق به راه اندازی و فعال كردن بیش از 150 معدن مختلف در كشور شدند و زمینه های اشتغال را برای آنان كه ساكن در مناطق معدن خیز و مناطق همجواربودند، بوجود آوردند. از خود گذشتگی و تعهدات نیروهای بكارگرفته شده در این عرصه موجب شد تا روز به روز شاهد رشد و توسعه در این امر مهم باشیم.

افزایش درآمدها و رشد بهره وری در بخش های مختلف و همچنین رشد تقاضا و فعال تر شدن بانكها، بیمه، بورس و آموزش و همچنین گسترش بازارها، ارتقا نظام مدیریتی و حتی احترام به قانون، همه از دستاوردهای توسعه صنعتی و بهره برداری بهینه از معادن است.

امروز تقریبا در كلیه زمینه های صنعتی، كشاورزی، ساختمانی، داروئی، دفاعی، الكترونیكی، بهداشتی و … مواد معدنی و كانیهای اقتصادی بعنوان مواد اولیه و یا مواد خام و همچنین توسعه صنایع نقش بسیار مهمی را ایفا می نمایند و در مجموع یكی از اركان اصلی در اقتصاد هر كشور محسوب می شوند.

این گونه است كه ثروت های خدادادی و سرمایه های ارزشمند ملی به صورت امانتی نزد ماست تا از آنها به درستی استفاده كنیم و به نسل های آینده انتقال دهیم.

دهم تیر ماه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامگذاری شد تا به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود و در جهت رفع مشكلات این بخش كوشش و تلاش فراوانی صورت پذیرد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: لندن , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، مسابقات كاراته قهرمانی آسیا در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی ازبكستان و در تاشكند برگزار خواهد شد.

ایران به عنوان یكی از قدرت های برتر آسیا در تمامی رده های سنی در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته های كومیته و كاتا برروی تاتامی می روند تا برای رسیدن به عنوان قهرمانی رقابت تنگاتنگی با تیم های نامداری چون ژاپن، هنگ كنگ، ازبكستان، قزاقستان و مالزی داشته باشد.

در این راستا تیم های نوجوانان و جوانان آقایان و بانوان در قالب گروه نخست روز جمعه 16 تیرماه تهران را به مقصد تاشكند ترك می كنند.

كادر فنی این تیم ها، در نظر دارد برای آشنایی ورزشكاران با شرایط مسابقات تا اردوی یك هفته ای را پیش از آغاز مسابقات در تاشكند برگزار كند. این تیم ها با سرپرستی 'محسن آشوری' دبیر فدراسیون راهی ازبكستان می شوند.

مسابقات نوجوانان و جوانان طی روزهای 24 و 25 تیرماه انجام خواهد شد.

همچنین تیم های آقایان و بانوان بزرگسال نیز روز 23 ماه جاری راهی ازبكستان شده و روزهای 26 و 27 تیرماه به رقابت با حریفان می پردازند.

'محمدصادق فرجی' سرپرست فدراسیون كاراته نیز قرار است روز 23 تیر برای تماشای عملكرد نفرات ایران راهی ازبكستان شود.

20 داور كشورمان برای حضور در آزمون ارتقاء درجه راهی تاشكند می شوند تا در امتحانات تئوری و عملی اتحادیه آسیا شركت كنند و قرار است چهار داور ایران نیز در این مسابقات به قضاوت بپردازند.

ورزشی**3783**1440



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

پنج شنبه 8 تیرماه (28 ژوئن 2012) دولت هند با همكاری دولت افغانستان و اتحادیه صنایع هند 'نشست سرمایه گذاری افغانستان' را در دهلی نو برگزار كرد. هدف اصلی این نشست جذب سرمایه های خارجی برای افغانستان به خصوص در زمینه فرصت های در حال ظهور در بخشهای معدن، هیدروكربن، اقدامات عمرانی، ارتباط از راه دور، كشاورزی، آموزش، خدمات بهداشتی و مواردی از این قبیل بود. در این كنفرانس علاوه بر نمایندگان 40 كشور از جمله ایران، پاكستان، چین و روسیه نمایندگانی از 15 سازمان بین المللی همانند بانك جهانی و بانك توسعه آسیایی شركت كردند.

این كنفرانس در شرایطی برگزار شد كه افغانستان با دو چالش امنیت و توسعه مواجه است. اكنون آینده افغانستان در مقایسه با 10 سال گذشته با ابهام بیشتری همراه است. یكی از دلایل اصلی ابهام آنست كه افغانها مطمئن هستند كه در سال 2014 نیروهای خارجی از این كشور خارج خواهند شد، حتی اگر برخی از آمریكایی ها بخواهند پس ازسال 2014 با هدف آموزش و مشاوره در افغانستان باقی بمانند.

در كنفرانس كشورهای 'قلب آسیا' كه پنج شنبه 25 خرداد ( 14 ژوئن) در كابل برگزار شد، در زمینه اعتماد سازی برای افغانستان 8 محور تعیین و برای هر محور كشورهای مشخصی برای هدایت و مدیریت آن محور فهرست شدند. محورهای اعتماد سازی برای افغانستان عبارتند از: مبارزه با تروریسم به رهبری افغانستان، تركیه و امارات متحده عربی، مدیریت بحران به رهبری پاكستان و قزاقستان، مبارزه با مواد مخدر به رهبری روسیه و آذربایجان، اتاق های بازرگانی به رهبری هند، فرصت های تجاری به رهبری هند، فعالیت های عمرانی به رهبری تركمنستان و آذربایجان و اقدامات آموزشی به رهبری جمهوری اسلامی ایران. بر اساس این فهرست از طرف كشورهای منطقه ای وظیفه هند در بخش فرصت های تجاری و بازرگانی افغانستان تعیین شده است و نشست دهلی می تواند به این سازوكار این وظیفه كمك كند.

در كنار امنیت موضوع دیگری كه برای افغانستان قابل توجه است موضوعات اقتصادی است. اكنون كه غرب به عنوان یكی از منابع اصلی درآمد برای افغانستان با بحران های عمیق مالی مواجه شده تا جایی كه بحث فروپاشی نظام برخاسته از یورو مطرح می شود، منافع و توجه غرب نسبت به افغانستان كاهش یافته است. به نظر می رسد به موازات این موضوع روند سرمایه گذاری برای توسعه افغانستان در مقایسه با یك دهه گذشته با كاهش جدی مواجه خواهد شد. لذا روند رشد اقتصادی و اشتغالزایی در افغانستان به عنوان دومین بخش از این دومینو با بحران مواجه خواهد شد.

در این شرایط افغانستان نیاز دارد تا روند رشد كارخانه های خود را به نمایش بگذارد اما از آنجایی كه ثروت، تخصص و تكنولوژی بومی و داخلی لازم در افغانستان وجود ندارد جذب سرمایه خارجی به همراه تكنولوژی و تخصص برای كابل بسیار موثر و كارامد خواهد بود.

از جمله طرح های اقتصادی كه برای افغانستان تجویز شده است، طرحی است كه از طرف آمریكایی ها با عنوان 'جاده ابریشم جدید' (The New Silk Road) مطرح شد. این طرح به دنبال احیای جاده قدیم ابریشم با ایجاد تغییراتی در مسیر آن است. در این طرح جغرافیای فعلی ایران خارج از محدوده این طرح تعریف شده است گویی آمریكا حتی با جغرافیای ایران نیز ستیز دارد. این طرح با استقبال مقامات افغانستان مواجه شد و هند یكی از پشتیبانان این طرح محسوب می شود، زیرا در راستای اهداف هند برای فعالیت در آسیای مركزی قرار دارد. این طرح همزمان با بحث خروج نیروهای نظامی آمریكا از افغانستان تقویت شد. همچنان بر روی این طرح تمركز بسیار زیادی وجود دارد و طرح جایگزینی برای آن مطرح نشده است. البته چالش های اجرای این طرح عبارتند از اختلافات هند و پاكستان و شرایط امنیتی افغانستان.

** رویكرد نظری نشست سرمایه گذاری افغانستان

---------------------------------------------------------

در ابتدا گمانه ها بر آن بود كه تامین امنیت تنها از طریق ابزارهای سخت همانند تجهیز كشور به مدرن ترین تجهیزات و انباشت سلاح های گرم حاصل می شود، اما نتیجه این فرمول در همه مناطق دنیا تامین امنیت نبود، بلكه این امر در برخی مناطق سبب افزایش خطرات و بروز تهدیدات تصاعدی شد. هزینه های بالای تهدیدات تصاعدی سبب اتلاف منابع می شد و در نهایت یكی از طرفین خود را ملزم به عقب نشینی می دید.

اگر از زاویه بیرونی به این موضوع نگریسته شود در درجه اول این طور نتیجه گیری می شود كه بهتر است ابزارهای تهدیدات تغییر یابد یعنی به جای ابزارهای نظامی از ابزاهای اقتصادی استفاده شود، بطوریكه با كاهش هزینه نتایج ارزشمندتری بدست آید.

در درجه دوم قدرتی كه بازنده است ماهیت وجودی خود را در خطر نمی بیند به عبارتی بیش از آنكه بنیان ها در خطر باشند، كیفیت زندگی با نوسان مواجه است. این فرمول نه تنها برای نزاع بین دو واحد سیاسی بلكه برای بسامان كردن اوضاع داخلی كشورهایی كه به جنگ داخلی مبتلا هستند نیز موثر است. در این شرایط سرمایه گذاری در هر كشور سرمایه گذاری در آینده امنیت و ثبات آن كشور محسوب می گردد و این امنیتی نیست كه توسط اقدام نظامی صورت گیرد بلكه امنیتی است كه توسط منافع و تعهدات سیاسی مشترك تامین می شود. این فرمول در كشورهایی كه بحران های مالی، فقر و توسعه نیافتگی در آن بطور واضحی وجود دارد كارآمد تر است.

بر اساس این فرمول بحران های مالی، فقر و توسعه نیافتگی از محرك های اصلی جنگ داخلی است و زمانی كه این محرك ها با دلیل دیگری همانند تئوری های جذمی و تصلبی تركیب می گردد فاجعه ساز می شوند. بر اساس آموزه های اسلامی نیز فقر و مشكلات مالی در هر سطحی می تواند درجه ای از بحران را رقم زند. در این راستا برخی از كارشناسان و متخصصین امور خاورمیانه به عنوان یكی از مراكز بحران خیز در دنیا معتقدند كه بر اساس همین فرمول باید راهكارهای اقتصادی را با راهكارهای نظامی جایگزین كرد. از نظر آنها ورود به جریان های روزمره مالی و معیشتی و دست یافتن به درجه ای از رفاه می تواند افكار مبتنی بر نظامی گری را از بین ببرد. طبقه های اجتماعی و اقتصادی كه بتوانند بخشی از رفاه خود را تامین كنند و به عنوان طبقه متوسط یك جامعه معرفی شوند تفكرات خود را از حالت قشری نگری به تفكرات رئالیستی و مادی گرایانه تغییر خواهند داد. اما این روند در كشورهای فقیر به خودی خود صورت نمی گیرد بلكه باید به این كشورها پول و منابع مالی تزریق كرد. این امر می تواند علاوه بر اشتغال زایی كه در آن مردم یك كشور منتفع می شوند دولت را نیز بهره مند سازد. این اوضاع كاملا با شرایط افغانستان منطبق است. آمارهای اقتصادی افغانستان از جمله صادرات، واردات و كمك های خارجی كه به این كشور می شود موید این موضوع است.

بر اساس برخی آمارها بیش از 90 درصد درآمدهای دولت افغانستان از طریق كمك های خارجی تامین می شود. این امر نه تنها به اقتصاد مولد و تولیدی منجر نمی گردد، بلكه درصد ایجاد شغل بسیار كاهش می یابد. فعال شدن بازار در كنار رونق گرفتن اقدامات تولیدی داخلی می تواند هم به درآمد دولت از طریق مالیات كمك كند و هم آنكه از طریق اشتغالزایی عموم مردم افغانستان را منتفع سازد. بنابراین رویكرد نظری این اجلاس آنست كه ورود سرمایه های خارجی به افغانستان در كنار بكارگیری سرمایه های داخلی می تواند به خوداتكایی جامعه، اشتغالزایی و در نهایت به كسب درآمد دولت از منابع داخلی و استقلال دولت منجر شود.

** رویكرد هند به جذب سرمایه های خارجی برای افغانستان

---------------------------------------------------------------------

در جریان سفر 'حامد كرزای' رییس جمهور افغانستان به دهلی نو در اكتبر سال 2011 هند و افغانستان با یكدیگر سند همكاری استراتژیك امضا كردند. این سند اولین سند همكاری استراتژیكی بود كه افغانستان آنرا با واحد سیاسی دیگری امضا كرد. از نظر 'اس ام كریشنا' وزیر امور خارجه هند امضای قرارداد همكاری استراتژیك هند و افغانستان دو هدف اصلی داشت: اول كمك به افغانستان جهت دستیابی به خود اتكایی از طریق همكاری و كمك جامعه بین الملل و دوم ارتقای روابط دوجانبه ای كه در آن تجارت و سرمایه گذاری نقش مهمی ایفا می كنند. از نظر وی اجلاس سرمایه گذاری برای افغانستان اقدامی در راستای هدف دوم قرارداد همكاری استراتژیك هند و افغانستان است.

این اجلاس اولین نشستی بود كه در هند با هدف جلب سرمایه ها خارجی برای كشور دیگری برگزار شد. وزیر خارجه هند در این اجلاس اظهار امیدواری كرد كه این نشست از طریق تجارت و سرمایه گذاری بتواند به تقویت افغانستان و اقتصاد این كشور كمك كند. از نظر كریشنا كمك های تكنولوژیكی، امنیتی و توسعه ای به تنهایی كافی نیست. كنفرانس های بن و شیكاگو و كنفرانس آتی توكیو – كه قرار است در 18 تیر (8 جولای) در ژاپن برگزار شود- و همچنین كنفرانس استانبول كه در ظرفیت منطقه ای برگزار شد همگی بیانگر عزم جامعه بین الملل برای متعهد ماندن به افغانستان است. وی كمك های خارجی به افغانستان را كافی نمی داند و معتقد است كه كمك های خارجی باید به استقلال داخلی و خوداتكایی بیانجامد.

همچنین وی معتقد است كه پایان اقدامات نظامی نباید منجر به خلاء سیاسی یا امنیتی شود، بطوری كه دوباره تروریست ها جایگزین شوند بلكه اقداماتی در افغانستان باید انجام گیرد كه مولد ثروت بوده و جهت تولیدی داشته باشد. بنابراین از نظر كریشنا سرمایه گذاری های داخلی و خارجی می تواند این هدف را پوشش دهد. اجلاس سرمایه گذاری افغانستان دو ماه پس از برگزاری نشست شورای همكاری هند و افغانستان در دهلی نو برگزار شد.

براساس گزارشهای رسانه ای، هند در یك ابتكار عمل هزینه های گمركی كالاهای وارداتی از افغانستان را حذف كرده و در كنسرسیومی متشكل از 7 شركت هندی به رهبری دولت این كشور، توانسته است یك قرارداد 3/10 میلیارد دلاری را در مورد احداث معدن آهن در استان بامیان افغانستان امضا كند.

ظرفیت این معدن 8/1 میلیون تن آهن برآورد شده است. به همین دلیل هند می خواهد خط آهنی را از استان بامیان تا بندر چابهار در ایران تاسیس كند.

دیگر شركت های هندی نیز مستعد دریافت پروژه هایی در زمینه استخراج طلا و مس در افغانستان هستند. البته اهمیت افغانستان برای هند فراتر از این قراردادها می باشد. تا سال 2015 حجم تجارت هند با كشورهای اروپایی، آسیای مركزی و قفقاز به علاوه ایران، افغانستان و پاكستان به سالانه 500 میلیارد دلار خواهد رسید. حتی اگر 20 درصد از این تجارت از طریق راههای زمینی انجام گیرد،100 میلیارد دلار از تجارت هند باید از طریق پاكستان، افغانستان و آسیای مركزی عبور كند. بنابراین سازه های اقتصادی كه در افغانستان و منطقه ساخته خواهد شد اهمیت وافری برای افغانستان خواهد داشت. ساخت زیربناهای عمرانی – اقتصادی می تواند به محركی برای همكاری های اقتصادی منطقه ای تبدیل شود.

هند قول كمك 2 میلیارد دلاری در زمینه ساخت زیربناهای حمل و نقل، انرژی، سد سازی، ساخت پارلمان و پروژه هایی در زمینه های كشاورزی، ارتباطات، آموزش و بهداشت به افغانستان داده است و سالانه به تعدادی زیادی از دانشجویان افغان بورس تحصیلی اعطا می كند.

برای هند موقعیت استراتژیك افغانستان اهمیت بسیاری دارد و با توجه به اختلافات نوسانی این كشور با پاكستان دارد، استفاده از خاك افغانستان می تواند منافع تجاری هند را به خوبی تامین كند.

** جمع بندی

----------------

بطور كلی در مورد نقش اقتصادی دهلی در افغانستان چند نكته زیر حائز اهمیت است:

1- ممكن است یكی از اهداف هند از فعالیت های اقتصادی در افغانستان یافتن جای پا به موازات چین باشد. گفته می شود در قرارداد ترانزیت و تجارت كه بین افغانستان و پاكستان در سال 2010 منعقد شد كنار گذاشتن هند یكی از اهداف پاكستان بود، اما این نشست می تواند به تقویت جایگاه هند در اقتصاد افغانستان بیانجامد.

2- كمك اقتصادی هند به افغانستان به نوعی تامین امنیت دهلی نو است زیرا هند از بی ثباتی ها در افغانستان بطور غیر مستقیم متاثر است.

3- حضور فعال هند در افغانستان مرهون حمایت های آمریكاست. در سفر اخیر 'لئون پانتا' وزیر دفاع آمریكا به هند، وی دهلی نو را به اتخاذ یك نقش فعال تر در افغانستان تشویق كرد.

4- سیاست های هند در افغانستان با نوعی از هوشمندی همراه است، زیرا هند پیشنهاد آمریكا مبنی بر دخالت نظامی بیشتر در افغانستان را رد كرد. این موضع سبب شد طالبان از هند تشكر كند. نتایج این سیاست هند عبارتند از: رضایت مردم افغانستان و هند از دولت دهلی نو به دلیل همگام نشدن با امریكا، كسب رضایت طالبان و به دنبال آن كاهش احتمال حمله به هندی ها در افغانستان.

تحقیق** م.پ.**1599



:: برچسب‌ها: خورشید , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 تير 1391 | نظرات ()