نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، سعیدلو كه دیشب در راس هیات بلندپایه ای وارد آنكارا شد، امروز دومین دیدار خود را با وزیر صنعت، علوم و فناوری تركیه انجام داد.

نهاد ارگون در این دیدار روابط ایران و تركیه را دیرینه و دوستانه توصیف كرد و گفت: دوستی میان ملتهای دوكشور گذشته بسیار طولانی دارد و ایران و تركیه دوكشوری هستند كه از بهترین روابط در منطقه برخوردار هستند.

او گفت: براین باورم كه متاسفانه روابط سیاسی و اقتصادی دوكشور با توجه به روابط دیرینه فرهنگی، تاریخی و دینی در سطح مطلوب گسترش نیافته و ما هنوز نتوانسته ایم به طور بهینه از ظرفیتهای عظیمی كه در دوكشور برای توسعه و تعمیق روابط وجود دارد، استفاده كنیم.

وزیر صنعت تركیه گفت: كندی حركت در روابط دوكشور چیزی نیست كه در شرایط كنونی دنیا مورد قبول باشد و ما باید قطعا سرعت عمل بیشتری در كارهایمان داشته باشیم و هماهنگی لازم را بین كردار و گفتار خود ایجاد كنیم.

نهاد ارگون تصریح كرد: ایران و تركیه به ویژه در زمینه صنایع از ظرفیت همكاری بالایی برخوردار هستند. ما فقط اگر در جهت بازارهای داخلی خود كاركنیم با بازاری به بزرگی 150 میلیون نفر روبه رو می شویم كه با افزودن جمعیت كشورهای منطقه، به بازار بسیار بزرگتری نیز خواهیم رسید.

وزیر صنعت تركیه گفت: چندسال پیش اقدام مشتركی برای احداث شهرك صنعتی مشترك در مرز دوكشور داشتیم و كمیته های مشتركی تشكیل داده و به پیشرفتهای خوبی نیز در این زمینه رسیدیم. از طرف ایرانی منطقه ساری سو و از طرف تركیه نیز منطقه دوغوبایزید برای احداث این شهرك مطرح شد كه مورد توافق نیز واقع شده است.

به گفته وی، برای تاسیس این شهرك باید زیرساخت حقوقی آن مطابق با حقوق بین المللی تهیه شود و در این رابطه متن پیش نویسی نیز آماده و جهت بررسی به وزارت امور خارجه تركیه ارائه شده است.

وی تاكید كرد، تركیه این طرح را بسیار با اهمیت ارزیابی می كند و نه تنها به نفع دوكشور است، بلكه كشورهای دیگر منطقه نیز خواهند توانست از این امكانات استفاده كند.

سعیدلو نیز گفت: ایران و تركیه از روابط بسیار گسترده فرهنگی و سیاسی برخوردارند و ظرفیت های موجود در دوكشور می طلبد كه همكاری اقتصادی بیشتری بین دوكشور صورت گیرد.

وی از ایران و تركیه به عنوان كشورهای متمدن و با تاریخ و فرهنگ بزرگ در منطقه یادكرد وافزود: ظرفیتهای خدادادی بسیار بزرگی در دوكشور وجود دارد و اراده سیاسی لازم در دوكشور نیز هست و خوشبختانه شرایط برای شكوفایی هرچه بیشتر مناسبات در همه زمینه ها فراهم است.

سعیدلو گفت: طبق گزارشهای بین المللی، جمهوری اسلامی ایران اكنون هفدهمین قدرت اقتصادی جهان است و در رشته های مختلف صنعتی در بعضی رده ها در مقام دهم تا پنجم قرار دارد. ایران در صنایع معدنی مربوط به استعدادهایی كه خداوند داده مثل سیمان جزو كشورهای پیشرفته است. 75 میلیون تن ظرفیت تولید سیمان داریم. در تولید فولاد، روی و مس و امثال آن در ردیف كشورهای انگشت شمار دنیا هستیم. 64 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق داریم. در فناوری جدید دانش بنیاد پیشرفتهای شایانی داشته ایم. در نرخ رشد تولید علم در جهان اول هستیم. امروز جزو باشگاه فضایی دنیا و همینطور عضو باشگاه هسته ای جهان هستیم و ایران مقام دوم داروهای با فناوری جهان را داراست.

معاون امور بین الملل رییس جمهوری تصریح كرد: همه ظرفیتها متعلق به جوانان مسلمانان چه در كشور ایران و چه در كشورهای دوست و برادر از جمله تركیه است. لذا همانطور كه تركیه نیز می خواهد، ما باید به سرعت همكاریها را بیشتر كنیم.

وی گفت: ایران نیز به طرح ایجاد شهرك صنعتی مشترك در مرز اهمیت می دهد و سعی خواهد شد در دو روز مذاكراتی كه در آنكارا بین كارشناسان و مسوولان دوكشور صورت خواهد گرفت، نهایی شود.

سعیدلو افزود: این موضوع را در نشست امروز با 'جودت یلماز' وزیر توسعه تركیه نیز درمیان گذاشتیم و امیدواریم به زودی شاهد اجرای آن باشیم.

معاون رییس جمهور امروز اولین دیدار خودرا با جودت یلماز به عنوان رییس طرف ترك كارگروه مشترك پیگیری روابط ایران و تركیه و كمیسیون مشترك همكاریهای اقتصادی و تجاری دوكشور انجام داد و سپس به اتفاق وی در اولین نشست این كارگروه شركت كرد.

انتظار می رود سعیدلو امشب با 'رجب طیب اردوغان' نخست وزیر و فردا نیز با 'عبدالله گل' رییس جمهور تركیه دیدار و گفت و گو كند.

سعیدلو حامل پیامی از محمود احمدی نژاد به رییس جمهوری تركیه است.

احمدی نژاد رییس دوره ای جنبش عدم تعهد در پیام خود، عبدالله گل را برای شركت در شانزدهمین نشست سران 'جنبش عدم تعهد' در شهریور ماه آینده، به تهران دعوت كرده است.

خاورم**2011**230**1565



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگاراعزامی ایرنا به استان قم، در هفتمین طرح آفتاب گروهی از مددجویان و معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی در استان قم از نزدیك با مسئولان، رئیس ، معاونان و مسئولان بخش های زیرمجموعه این سازمان دیدار كرده و مشكلات خود را به طور شفاهی و مكتوب به آنان انتقال دادند.

'همایون هاشمی'،‌ رییس سازمان بهزیستی كشور نیز با مددجویان و خانواده های آنان در این شهرستان آشنا شد و پس از شنیدن مشكلات آن ها در بخش هایی مانند توانبخشی، مسكن، اشتغال دستور پیگیری آن ها را برای معاونت های مربوطه صادر كرد.

این دیدار با حضور جمعی از مددجویان ، معلولان، نابینایان، معلولان جسمی و حركتی در تالار امیران شهرستان قم برگزار شد و قرار است با برگزاری مسابقه فرهنگی تعداد 25 نفر از مددجویان به مشهد مقدس و 25 به كربلای معلی اعزام شوند.

همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای معلولان شهرستان قم شامل صنایع دستی، هنرهای تجسمی و تزئینی برای علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

طرح آفتاب كه در قالب آموزش فرهنگی و توانمند سازی اجتماعی بهزیستی است از ابتدای امسال از بوستان های پایتخت كلید خورد و تاكنون در شهرستان های ورامین، كرج به اجرا در آمده است.

در این طرح هر هفته بیش از 600 نفر از معلولان و مددجویان در فضایی صمیمانه و بدون هیچ گونه محدودیتی مشكلات و مسائل خود را با رییس سازمان بهزیستی كشور در میان می گذارند.

اجتمام**9134**9190**1601



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، آزمون امروز در دانشگاه عالی دفاع ملی و در رشته های تحصیلی علوم دفاعی راهبردی (در سه گرایش دفاع ملی، سیاست دفاعی و اندیشه نظامی)، مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل، فرماندهی و هدایت صحنه جنگ (عملیات مشترك و مركب)، مدیریت راهبردی، مدیریت راهبردی فرهنگی و امنیت ملی (در سه گرایش) برگزار می شود.

دراین آزمون جمعی از مسئولان عالی رتبه لشكری و كشوری از جمله فرماندهان ارشد نیروهای مسلح نظیر نیروهای چهارگانه دریایی، هوایی، زمینی،قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ارتش، ستادكل نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور دارند.

اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه،برخورداری از بنیه قوی اعتقادی و ایمان اسلامی،برخورداری از روحیه مسئولیت پذیری متعهدانه اسلامی ، داشتن صلاحیت امنیتی، مكتبی و كارآیی برابر مقررات و ضوابط مندرج در اساسنامه دانشگاه عای دفاع ملی از جمله شرایط شركت در این آزمون است .

متقاضیان این آزمون باید دانشنامه كارشناسی ارشد و یا تحصیلات حوزوی همطراز(سطح سه) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا دكتری عمومی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را داشته باشند .

داشتن حداقل درجه سرهنگ دومی برای كاركنان نظامی و انتظامی و یا رتبه 16 برای كارمندان شاغل نیروهای مسلح، تصدی در محل های سرتیپ دومی و بالاتر برای كاركنان نیروهای مسلح، دارا بودن مسئولیت خدمات كشوری مرتبط با مشاغل دفاعی- امنیتی برای غیرنظامیان و داشتن پیشینه خدمت در یكی از سطوح مدیركل، رییس اداره و یا كارشناس ارشد وزارتخانه ها(حداقل رییس گروه) و یا سازمان های دولتی مستقل و داشتن حداكثر 50 سال سن ، از جمله شرایط شركت در آزمون دكتری دانشگاه عالی دفاع ملی اعلام شده است.

تحصیل در دانشگاه عالی دفاع ملی به صورت تمام وقت بوده و اشتغال همزمان با تحصیل به صورت تمام وقت، نیمه وقت پاره وقت و مشاوره در مدت آموزش خلاف مقررات تحصیل در این دانشگاه است.

سیام**1478**1601



:: برچسب‌ها: لندن , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، نیكولیچ پس از دیدار رهبر حزب سوسیالیست صربستان، امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت كه انتظار دارد به زودی حزب سوسیالیست در ائتلاف با احزاب پیشرو، بازنشستگان، وحدت و مناطق متحد صربستان ، دولت آینده را تشكیل دهد.

رییس جمهوری صربستان همچنین در این جمع تاكید كرد كه دولت جدید باید كار آمد باشد و تصمیمات خود را با توافق انجام دهد.

نیكولیچ با تاكید بر اینكه دولت جدید صربستان با مشكلات متعددی روبرو خواهد بود، مبارزه با فساد مالی و گروه های جنایی، تقویت اقتصادی، احداث ساختار داخلی، اصلاح در قوه قضائیه و رسانه ها را از جمله كارهای پیش رو در دولت جدید بر شمرد.

رییس جمهوری صربستان همچنین با اشاره به اینكه این كشور به سوی عضویت در اتحادیه اروپا گام برمی دارد، گفت كه در دیدار با نمایندگان این اتحادیه نیز تاكید كرده است كه هر دولتی كه زمام امور در بلگراد را به دست بگیرد در جهت ورود صربستان به اتحادیه اروپا حركت خواهد كرد.

'ایویتسا داچیچ' رهبر حزب سوسیالیست صربستان كه با دو حزب بازنشستگان و وحدت صربستان ائتلاف دارد، رییس جمهوری را از اینكه این حزب در ائتلاف با حزب پیشرو و حزب مناطق متحد برای تشكییل دولت جدید از اكثریت آرای نمایندگان در مجلس برخوردار است، آگاه كرد.

داچیچ همچنین در جمع خبرنگاران با تاكید بر اینكه ریاست دولت آینده صربستان را قبول كرده است، گفت كه بعنوان رییس دولت آینده این كشور روز جمعه با حزب پیشرو صربستان و دیگر احزاب ائتلافی درباره برنامه دولت آینده گفت و گو خواهد كرد.

وی اشاره كرد كه با دیگر احزاب پارلمانی برای حمایت و یا ورود آنها به دولت نیز گفت و گو می كند.

ایویستا داچیچ از سال 2008 میلادی مقام های معاون اولی نخست وزیری و سمت وزیر كشور را در دولت كنونی عهده دار است.

وی در سال 1992 در مجلس یوگسلاوی سابق و در سال 2004 میلادی در مجلس صربستان نماینده بود و همچنین عضو دائمی صربستان در پارلمان شورای اروپا بود.

داچیچ در دسامبر سال 2006 میلادی برای رهبری حزب سوسیالیست صربستان انتخاب شد.

بر اساس توافقی كه تا كنون بین احزاب سیاسی كه در انتخابات پارلمانی ششم ماه می امسال( 17 شهریور ماه) به ساختار جدید مجلس صربستان راه یافتند، احزاب ائتلافی حزب پیشرو، احزاب ائتلافی حزب سوسیالیست، و حزب مناطق متحد صربستان ساختار دولت جدید را تشكیل خواهند داد.

احتمال دارد كه احزاب دیگر نیز در ساختار دولت جدید صربستان شركت كنند.

اروپام**2061**1596



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا , باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، تلویزیون مركزی چین روز پنجشنبه خبر داد این كارگران در حال كار در یك ایستگاه برق منطقه ای بودند.

رانش زمین و گل و لای در استان ' سی چوان ' در جنوب غرب چین تاكنون مانع جستجوی دقیقه محل ناپدید شدگان شده است.

این استان بیش از 100 میلیون نفر جمعیت دارد.

در روزهای اخیر جاری شدن سیل و رانش زمین در استان های جنوبی چین باعث مرگ و ناپدید شدن ده ها چینی شده و صدها هزار نفر بی خانمان برجای گذاشته است.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: خورشید , نقاشی های دیواری , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'محمد خزاعی' كه بعد از نشست امروز شورای امنیت در گفت وگویی اختصاصی با خبرنگار ایرنا كه از وی پرسید چرا به رغم تاكیدهای مكرر بان كی مون و كوفی عنان برای مشاركت ایران در حل بحران سوریه، آمریكا مخالف حضور تهران درنشست ژنو است، گفت : به اعتقاد من موضع دبیركل سازمان ملل و كوفی عنان براساس یك واقع بینی درباره تحولات منطقه و نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران برای حل منازعات منطقه می باشد.

خزاعی خاطر نشان كرد: كسانی كه از این حقیقت چشم می پوشند در واقع دچار اشتباهی استراتژیك می شوند زیرا نقش سازنده و محور ایران در حل و فصل بحران های منطقه غیرقابل انكار است.

وی با اشاره به تلاش های آمریكا برای عدم حضور ایران در نشست ژنو به منظور حل بحران سوریه تاكید كرد این یكی از اشتباهات استراتژیكی است كه آمریكا مرتكب شدند.

نماینده دائم كشورمان با تاكید بر اینكه برخی كشورها نمی خواهند بحران سوریه حل و فصل شود، گفت : جمهوری اسلامی ایران بر این باور است كه طرح كوفی عنان بهترین راه حل برای برون رفت از بن بست كنونی در سوریه است و از هرگونه كمك و مشورت به كوفی عنان استقبال می كند.

وی با انتقاد از ارسال اسلحه توسط برخی دولت ها برای مخالفان دولت دمشق، اظهار داشت: ارسال اسلحه و پول به سوریه، به افزایش خشونت ها در آن كشور منجر شده است.

اروپام 1908/ 3404



:: برچسب‌ها: توکیو , هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

از اسقف فرناندو باگالو ۵۷ ساله در کنار دریا در حالی که زنی بیکینی پوش را به آغوش کشیده بود، عکس گرفته شده است

پاپ بندیکت شانزدهم، رهبر کاتولیک‌های جهان با استعفای یک اسقف آرژانتینی که تصاویری از او با یک زن در سواحل مکزیک منتشر شده، موافقت کرد.

از اسقف فرناندو باگالو ۵۷ ساله در کنار دریا در حالی که زنی بیکینی پوش را به آغوش کشیده بود، عکس گرفته شده است.

او در ابتدا در واکنش گفت که این زن دوست دوران کودکی اش بوده اما بعد اقرار کرد که با این زن "روابط عاشقانه" داشته است.

اسقف بارگالو مسئولیت امور روحانی منطقه مرلو موره‌نو در استان بوئنوس آیرس را به عهده داشت.

رسوایی زمانی شکل گرفت که یک شبکه تلویزیونی آرژانتین، چند روز پیش این تصاویر را پخش کرد.

کوتاه مدتی پس از انتشار این تصاویر، این اسقف در بیانیه ای گفت که زن همراه او، دوست دوران کودکی اش بوده که برای تمام عمر او را شناخته است.

او گفت وضعیتی که او در آن عکسبرداری شده می تواند مردم را به نتیجه غلطی برساند.

اما چند روز بعد اسقف بارگالو کشیش‌های منطقه خود را گرد آورد و به آنها در مورد "روابط عاشقانه‌اش" با این زن گفت و به آنها خبر داد که از سمت خود کناره گیری می‌کند.

واتیکان پس از پذیرش استعفای او، اسقف دیگری را به جای او منصوب کرده است.



:: برچسب‌ها: به من , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

سعید جلیلی، رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران

۱. شتاب مذاکراتی ایران و آهسته‌روی غرب

در آخرین مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ای ایران در مسکو هیات مذاکره‌کننده ایرانی طرح مذاکراتی خود را در بسته‌ای پنج محوری ارائه کرد که دو محور اصلی آن ناظر بر خواست رفع تحریم‌ها در قبال عمل متقابل ایران در زمینه محدود کردن فعالیت‌های هسته‌ای و باز کردن راه برای بازرسی فراگیرتر ماموران آژانس بین‌المللی اتمی از تاسیسات نظامی و شبه‌نظامی بوده‌اند. این دو محور عبارتند از:

۱. رفع تحریم‌ها در ازای همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (همکاری به معنی گشودن درهای پایگاه نظامی پارچین به روی بازرسان آژانس پس از رفع برخی از تحریم‌ها)

۲. سازکارهای اعتمادساز؛ از جمله احتمال محدودسازی تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد (احتمال به معنای توقف غنی‌سازی ۲۰درصدی پس از رفع تحریم‌های گسترده‌تر)

آنچه را هم که نمایندگان مذاکره کننده ایران قابل پذیرش ندانستند، توقف غنی‌سازی طبق مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد و تولید اورانیوم ۲۰درصدی تا زمان رفع کامل تحریم‌ها، تعطیلی تاسیسات زیرزمینی فردو و انتقال اورانیوم ۲۰درصد غنی‌شده به خارج بوده است.

و اما مذاکرات روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ در مسکو نشان داد که با وجود کوشش‌های روسیه و چین، دستاوردهای مذاکرات با پیش‌بینی‌های قبلی ایران و روسیه متناسب نبوده است. علت "خونسردی" غرب در برابر شتاب یکباره ایران برای به نتیجه رسیدن مذاکرات، برخلاف تصور هیئت ایرانی، این نبوده که ۱+۵ به قول آقای جلیلی "چارچوب منسجمی برای بحث درباره موضوعات مورد نظر طرفین" نداشته است، بلکه بیش از آن، باید علت را در سیاست آگاهانه غرب در مقابله با برنامه اتمی ایران دانست که تا اطمینان کامل از چند و چون قول و قرارهای مسئولان ایرانی، حاضر نیست جز اجازه صدور قطعات یدکی برای هواپیماهای مسافری، گامی فراتر در تعلیق تحریم‌ها بردارد.

البته ۱+۵ می‌داند که تحریم به تنهایی راه‌حل مساله نیست، ولی رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک را در نهایت، نتیجه تحریم‌های کارساز و ارائه همزمان مشوق‌های گوناگون می‌داند.

۲. قطع درآمدها به جای بالابردن هزینه‌ها

از آغاز سال ۲۰۱۱ میلادی، غرب به این نتیجه رسید که ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد و صدور چهار قطعنامه تحریمی و دیگر تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اروپا تنها به هزینه‌های وارداتی ایران افزوده است که این هزینه‌ها هم با افزایش مکرر قیمت نفت در بازارهای جهانی و بیشتر شدن درآمدهای ارزی، برای دولت ایران قابل تحمل شده‌اند. به همین دلیل، نمی‌توان با تحریم‌های هزینه‌ساز جلوی گسترش صنایع هسته‌ای ایران را گرفت و خرید و ساخت سانتریفیوژهای جدیدتر و نوسازی صنایع نظامی را به نحو موثری گرفت.

غرب به این نتیجه رسیده است که نمی‌توان با تحریم‌های هزینه‌ساز جلوی گسترش صنایع هسته‌ای ایران را گرفت و خرید و ساخت سانتریفیوژهای جدیدتر و نوسازی صنایع نظامی را به نحو موثری گرفت

به راستی هم تا این زمان، دولتمداران جمهوری اسلامی دلیلی برای تعدیل در برنامه اتمی و رسیدن به تفاهمی تعهدآور با ۱+۵ نمی‌دیدند.

از آنجا که به دلیل مقاومت روسیه و چین، قطع منابع درآمدی ایران از طریق تحریم صنایع نفت و بانک مرکزی ایران با مصوبات مربوطه شورای امنیت ممکن نمی‌شد، آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم به تحریم یک‌جانبه صنایع نفت و بانک مرکزی ایران گرفتند.

اجرای تحریم کامل صنعت نفت ایران از طرف اتحادیه اروپا از تاریخ۱۱ تیرماه ۱۳۹۱ آغاز خواهد شد و با تحریم بانک مرکزی که پیشتر آغاز می‌شود، شریان ارتباطات مالی و بانکی ایران با بازار جهانی قطع شده و پس از مصرف اندوخته‌های ارزی این کشور، تامین هزینه‌های وارداتی و برنامه‌ها‌ی نظامی و اتمی ایران عملا غیرممکن خواهد شد و این، همان موفقیت سیاست قطع بخش بزرگ منابع درآمدی ایران است در برابر افزایش هزینه‌ها که پیشتر اعمال شده بود.

۳. چرا تحریم صنعت نفت و بانک مرکزی برای غرب نتیجه‌بخش خواهد بود؟

با تحریم صنعت نفت و بانک مرکزی امکان دور زدن تحریم‌ها به نحو چشمگیری از حکومت ایران گرفته شد. پیشتر، در یک سال و هشت ماه گذشته، بانک‌های معتبر و بزرگ اروپایی رابطه مالی خود را با ایران قطع کرده بودند و حال، حتی روابط بانکی با چین و امارات متحده عربی نیز دچار اخلال شده است.

تا زمانی که بحث تحریم خرید نفت ایران مطرح نبود، فرض بر این بود که به دلیل سهم اندک تجارت غیرنفتی ایران در تجارت بین‌الملل، گزند تخریب‌گری بر اقتصاد ملی این کشور وارد نخواهد شد. اما این فرضیه نادرست از آب درآمد؛ برای سنجش درجه تخریب باید مجموع تجارت بین‌المللی یک کشور را نسبت به تولید ناخالص داخلی اقتصاد آن کشور سنجید. بر این روال، در سال‌های گذشته نسبت تجارت بین‌المللی ایران به تولید ناخالص ملی (GDP) بسیار بالا بوده است.

حجم کل تجارت بین‌المللی ایران رقمی حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیار دلار است. همزمان تولید ناخالص داخلی را باید رقمی بیش از ۲۷۰ تا ۲۸۰ یا حتی ۳۰۰ میلیارد دلار به حساب آورد. این بدان معنی است که سهم تجارت خارجی ایران بیش از ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی است. هرچند بخش اعظم این معاملات به فروش نفت و خرید کالا مربوط می‌شود، اما با افزایش دامنه تحریم‌ها مجموع اقتصاد ایران فلج خواهد شد و اگر معامله‌ای هم به هر طریق انجام گیرد، این معامله با هزینه‌ای به مراتب بیشتر از گذشته انجام گرفته است و اقتصاد ملی ایران برای یافتن حداقل امکانات، حداکثر هزینه را خواهد پرداخت.

دولتمردان چین و هند در مقام انتخاب، غرب را انتخاب خواهند کرد، چرا که از دید این دو اقتصاد کلان جهانی، ایران بازیگر کوچکی است با ادعاهای بزرگ و هیچ کشورمدار عاقلی سرنوشت اقتصاد خود را به بازیگران کوچک نمی‌سپارد

برای دور زدن تحریم‌های اروپا و آمریکا امید دولتمداران جمهوری اسلامی به چین و هند بوده است؛ تاکنون بیش از دو سوم نفت ایران به چین، هند، ژاپن، و کره جنوبی فروخته می‌شده است و دو کشور چین و هند به تقریب خریدار ۳۶ درصد نفت ایران هستند، اما اقتصاد هر دو کشور به نحو غیرقابل مقایسه‌ای به اقتصاد کشورهای غربی گره خورده است و در نهایت، در مقام انتخاب، آنها غرب را انتخاب خواهند کرد، چرا که از دید این دو اقتصاد کلان جهانی، ایران بازیگر کوچکی است با ادعاهای بزرگ و هیچ کشورمدار عاقلی سرنوشت اقتصاد خود را به بازیگران کوچک نمی‌سپارد.

در این میان، وابستگی ایران به بازار مصرف نفت چین تا بدانجا پیش رفت که حاضر شد نفت خود را در ازاری پول چینی "Renminbi" بفروشد. بنا به گزارش روزنامه فاینانشال‌تایمز، این نوع فروش، معامله پایاپایی است که بخش عمده آن با خرید اجناس و سرویس‌های چینی محاسبه شده و بخش آزاد آن هم در بازار آزاد ارز قابل معامله نیست. در ماه‌های گذشته ایران به هندوستان و دیگر کشورهای آسیایی نیز پیشنهاد خرید و فروش مشابهی ارائه کرده و تا آنجا پیش رفته است که به خریداران خود برای ۱۸۰ روز بهای نفت را بدون بهره "قرض" داده است.

۴. افزایش نرخ ارز، تورم و رکود تولید

سیاست پولی بانک مرکزی هر کشور در رابطه با درجه اشتغال، رشد اقتصادی، ثبات قیمت‌ها، ثبات نرخ سود و بهره و ثبات بازارهای مالی و ارزی سنجیده می‌شود.

وقتی رئیس کل بانک مرکزی ایران در "همایش سیاست‌های پولی و چالش‌های بانکداری و تولید" در روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن سال گذشته با اشاره به تحریم کشور و بانک مرکزی می‌گوید "نقل و انتقالات پولی و مالی با مشکلاتی مواجه است، بنابراین باید منابع مالی و نیازهای مالی تولیدکنندگان را فراهم کنیم و برای نقل و انتقال پول‌هایی که در سایر کشورها داریم، برنامه‌ریزی نماییم"، می‌خواهد بگوید که بانک‌های کشور از امکانات لازم ارزی برای خرید، واردات و یا سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان برخوردار نیستد.

او همانجا می‌گوید که ۸ میلیون قطعه سکه طلا پیش‌فروش شده و نرخ تورم به ۲۰ درصد رسیده است تا همزمان بگوید که حساب جاری بانک‌ها تا ۲۵ روز قبل از افزایش قیمت طلا بدهکار بوده است. اینکه چرا بانک‌ها در حساب جاریشان بدهکار بوده‌اند برمی‌گردد به بالا بودن نرخ تورم، منفی بودن نرخ سود، فرار از سپردن پول به بانک‌ها و روی آوردن به خرید سکه، طلا و ارز خارجی.

اما بالاتر بودن نرخ تورم از نرخ سود سپرده‌های بانکی هم برمی‌گردد به تحریم بانک‌ها و کالا و انتشار خبر تحریم فروش نفت. حتی پخش خبر تحریم، پیش از اجرایی شدن آن نیز تورم‌زا بوده است؛ در واقعیت، پس از پخش خبر تحریم‌های جدید بود که پول ایران تا پنجاه درصد از ارزش مبادله‌ای خود با دلار و یورو را از دست داد.

پخش خبر تصویب تحریم‌ها پیش از اجرایی شدن آن نیز تورم‌زا بود و باعث شد پول ایران تا پنجاه درصد از ارزش مبادله‌ای خود را با دلار و یورو از دست بدهد

اگر اقتصاد ایران صادرات غیرنفتی قابل ملاحظه‌ای داشت، کم‌ارزش‌تر شدن پول ملی به افزایش صادرات می‌انجامید و ضرر گرانتر شدن واردات را جبران می‌کرد. اما اینچنین نشد و دولتی که در تنگنای مالی قرار گرفته، با مبادله حجم کمتر درآمد ارزی و پول ملی خود که کم‌ارزش‌تر از پیش شده، مخارج بودجه کشور را تامین می‌کند و به تقصیر تورم را دامن می‌زند بدون آنکه پاسخگوی نیازهای سرمایه‌گذاری تولیدی داخلی و خارجی بوده باشد و بانک مرکزی ایران برای جبران ضررهای ارزی مقدار زیادی طلا می‌خرد و ذخایر بانک را به بالای ۵۰۰ تن می‌رساند تا با افزایش نرخ طلای جهانی، ارزش اندوخته طلا را سه برابر و با فروش ۶۰ تن طلا در قالب سکه و به قیمت بالا، پول از گردش خارج کرده و به اصطلاح ضدتورمی عمل کند.

در چنین شرایطی، بانک مرکزی با تغییر سبد ارزی کشور ۶.۵ میلیارد سود می‌برد، ولی همزمان اذعان می‌کند که نمی‌تواند " نیازهای مازاد بازار ارز و طلا و همچنین ارز قاچاق را تامین" کند.

۵. بزرگترین ضربه تحریم‌ها به صنعت نفت و گاز

بیشترین چاه‌های نفت ایران چاه‌های پیری هستند که بدون بازسازی مجدد، نفت‌خیز نخواهند بود. ایران سالیانه ۲۸۰ تا ۳۲۰ هزار بشکه افت تولید دارد و اگر تزریق گاز به این چاه‌ها نباشد، بازده نخواهند بود.

برای جبران افت تولید چاه‌های نفت، سرمایه‌گذاری، تکنولوژی و سازماندهی خارجی لازم است. علاوه بر این، بخش فرادست صنعت نفت و شعبات آن نیز به ۲۳۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد.

در عین حال، مشکل نفت و گاز ایران تنها سرمایه نیست؛ ممکن است سرمایه‌گذاران داخلی توان سرمایه‌گذاری لازم را داشته باشند، اما آنچه موجود نیست توان لازم تکنولوژیک و سازماندهی پروژه‌های استخراج و اکتشاف و پالایشگاهی است که تنها به دست شرکت‌های ماهر خارجی انجام شدنی هستند.

شاهد بوده‌ایم که به دلیل تشدید تحریم‌های ایران، شرکت‌های خارجی یکی پس از دیگری صحنه سازماندهی، اکتشاف واستخراج نفت و گاز ایران را ترک کرده‌اند و روشن است که افزایش دامنه تحریم‌ها آسیب‌پذیری صنعت نفت و گاز را روزافزون خواهد کرد و برنامه‌های عمرانی کشور که بر مبنای درآمدهای نفتی طراحی شده‌اند، راکد خواهند ماند.

۶. در پی تحریم‌های جدید ایران چه خواهد کرد؟

تمام تحریم‌ها برای تغییر مسیر برنامه هسته‌ای ایران تدوین و تصویب شده‌اند، اما حکومت ایران به دلیل سرمایه‌گذاری هنگفتی که در فناوری هسته‌ای انجام داده است، یکباره تغییری بنیادین در سیاست هسته‌ای خود نخواهد داد.

کشوری که مدعی مدیریت منطقه‌ای و جهانی است، یکباره وجهه فرضی ملی و بین‌المللی خود را وا نمی‌نهد. اما در شرایطی که به نظر می رسد پروژه ایدئولوژیک انقلاب اسلامی ایران شکست خورده است و با سرکوب جنبش مدنی نسل جوان و لایه‌های مدرن شهری استفاده از تکنولوژی هسته‌ای به عنوان چاشنی ملی‌گرایی و دفاع ملی بی‌اثر مانده، اقتصاد مملکت زمین‌گیر و نارضایتی روز افزون مردم چشمگیر شده است، گذشت زمان بدون یافتن راه‌حلی در مناقشه اتمی، دیگر برای فرار از تحریم‌ها به نفع ایران عمل نمی‌کند.

در چنین شرایطی معلوم نیست که مذاکره‌کنندگان ایران چرا به محورهای مذاکراتی خود مسایلی مانند اوضاع بحرین و سوریه را اضافه کرده‌اند. قاعدتا باید اعضای تیم مذاکره‌کننده ایران فهمیده باشند که اکنون این غرب است که خرید زمان را برای اثربخشی بیشتر تحریم‌ها و ژرف‌تر شدن تنگناهای اقتصادی و سیاسی ایران آغاز کرده است و در این شرایط، آوردن مسایلی که خارج از موضوع مورد مذاکره است، هزینه کار را برای غربی‌ها ارزانتر می‌کند.

قاعدتا باید اعضای تیم مذاکره‌کننده ایران فهمیده باشند که اکنون این غرب است که خرید زمان را برای اثربخشی بیشتر تحریم‌ها و ژرف‌تر شدن تنگناهای اقتصادی و سیاسی ایران آغاز کرده است

در نهایت، برآورد می‌شود که مذاکره‌کنندگان ایران علی‌رغم تمایل خود برای پایان دادن به مذاکرات و خواست رفع تحریم‌ها، به پذیرش پیشنهاد تشکیل "جلسات کارشناسی" در روز ۱۳ تیرماه تن داده‌اند. هرچند ایران پس از این تاریخ هم راهی جز این نخواهد داشت که خط مذاکراتی خود را با غرب در توالی زمان احتمالا چنین دنبال کند:

۱. ایران می‌پذیرد که تا انتخاب رئیس‌جمهور آینده آمریکا تعداد کمی از تحریم‌ها قابل لغو خواهند بود و مذاکرات ۱۳ تیر تا آنزمان ادامه خواهند یافت.

۲. گروه ۱+۵ غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران تا پنج درصد را با محدود ساختن تعداد سانتریفیوژها می‌پذیرد و تا زمانی که سوخت نیروگاه بوشهر از طرف روسیه تامین می‌شود، برای ذخیره اورانیوم حد معینی تعیین خواهد شد.

۳.ایران تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد را متوقف کرده و سوخت لازم راکتور امیرآباد از طرف گروه ۱+۵ تضمین می‌شود.

۴. اتحادیه اروپا و آمریکا تصمیم به لغو تحریم تعدادی از کالاهای مورد نیاز ایران می‌گیرند.

۵. ایران با تصویب لایحه پروتکل الحاقی به قرداد منع گسترش سلاح‌های اتمی در هیات دولت، راه را برای بازرسی تاسیسات نظامی پارچین از طرف ماموران سازمان بین‌المللی انرژی اتمی، هر چند با محدودیت‌هایی، هموار می‌کند.

۶. اورانیومی که ایران با غنای تا پنج درصد ذخیره کرده است، به کفالت و کنترل آژانس بین‌المللی اتمی در ایران می‌ماند.

۷. نیروگاه فردو تعطیل نمی‌شود، ولی بارگذاری آن تا اطلاع ثانوی متوقف شده و در نهایت، تحت کنترل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار می‌گیرد.

۸. آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا تحریم بانک مرکزی و خرید نفت ایران را لغو می‌کنند و تحریم‌های دیگر بدون مصوبه شورای امنیت سازمان ملل متحد، در عمل لغو می‌شوند.

و این، همان روالی است که روسیه تحت عنوان اعتمادسازی متقابل و عمل گام‌به‌گام به عنوان استراتژی مذاکرات به گروه ۱+۵ و ایران پیشنهاد کرده است.



:: برچسب‌ها: انگلستان , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری تلویزیون دولتی تركیه ، دیروز یك فروند موشك كوتاه برد و دو فروند موشك دوربرد مورد آزمایش قرار گرفت.

پیشتر در 30 ماه مه گذشته برای نخستین بار در همین محل موشك های ساخت تركیه آزمایش شده بود.

برپایه این گزارش این موشك ها كه برد آنها ذكر نشده است با موفقیت به اهدافی در دریای سیاه اصابت كرده است.

آزمایش موشكی تركیه سه روز به طول خواهد انجام شد.

خاورم ** 2010**230**1566



:: برچسب‌ها: آسیا , نور ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'كیانوش رستمی' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ، در خصوص آخرین وضعیت آمادگی خود و ركورد به جا گذاشته در آخرین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی، اظهار داشت: در اردوی بجنورد، تمرینات خوب و مرتبی را پشت سر گذاشتیم و تقریبا به مرز كامل آمادگی دست یافتیم.

وی افزود: در سه هفته ابتدایی اردوی تمرینی بجنورد، تمرینات سنگینی را پشت سر گذاشتیم و بعد از آن به دستور سرمربی تیم از فشار تمرینات كاسته و با آماده سازی كه صورت گرفت در روز پایانی اردو توانتستم ركورد خوبی از خود به جا بگذارم.

رستمی همچنین در خصوص انتخاب خود به عنوان یكی از شش عضو تیم ملی وزنه برداری ایران در المپیك، حضور در این مسابقات را افتخار بزرگی دانست و ابراز امیدواری كرد بتواند جواب اعتماد مربیان و مسوولین وزنه برداری را با كسب مدال بدهد.

قهرمان دسته 85 كیلوگرم وزنه برداری جهان، خاطرنشان كرد: تا آغاز مسابقات المپیك تمرینات آماده سازی خود را دنبال می كنم و خوشبختانه با بهبود زانوی آسیب دیده راحت تر می توانم كارهای تاكتیكی را مرور كنم و با این شرایط امكان موفقیت بیشتری برای كسب مدال آن هم طلا وجود دارد.

رستمی در ادامه گفتگوی خود با ایرنا، در خصوص شكستن ركورد جهان در دسته 85 كیلوگرم و اعلام اینكه این كار یك افتخار بزرگ محسوب می شود، اظهار داشت: در ركوردگیری به عمل آمده موفق شدم در یكضرب 179 و در دو ضرب 220 كیلوگرم كه در مجموع 399 كیلوگرم می شود را بالای سر ببرم و پنج كیلو ركورد جهان را افزایش دهم.

وی ادامه داد: در حالی موفق شدم این ركورد را به نام خود ثبت كنم كه ركورد ثبت شده در تاریخ دسته 85 كیلوگرم وزنه برداری جهان، 176 در یك ضرب و 218 كیلو در دو ضرب، با مجموع 394 كیلوگرم می باشد.

رستمی در پایان، با مطلوب توصیف كردن شرایط كلی اردونشینان تیم ملی وزنه برداری، ابراز امیدواری كرد تا این تیم علاوه بر قرار گرفتن روی سكو، بتواند به نتایجی بهتر از نتایج دوره های قبلی كشورمان در المپیك دست یابد.ك/3

7458/567/ 1645



:: برچسب‌ها: غذا , کودک , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()