نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، پس از اینكه عدم تمایل مصطفی دنیزلی به همكاری با پرسپولیس در فصل جدید رقابت های لیگ برتر مسجل شد، محمد رویانیان تلاش های خود را برای انتخاب جایگزین مربی تركیه ای آغازكرد وازهمان آغازنام های بزرگی مانند برونومتسو، مانوئل خوزه وكالدرون مطرح شدند.

حتی برونو متسو برای مذاكره با رویانیان به ایران هم سفر كرد و با بازدید او از مجموعه ورزشی درفشی فر به نظر رسید كه حضورش در پرسپولیس جدی است.

رویانیان روز شنبه مهلتی دو روزه برای خود تعیین كرد كه سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شود و پس از فسخ قرارداد دنیزلی و درحالی كه به نظر می رسید، همه چیز آماده حضور متسو یا خوزه روی نیمكت سرخ هاست، ناگهان شب گذشته مدیرعامل پرسپولیس اعلام كرد كه اگر تا 24 ساعت آینده با گزینه های خارجی به توافق نرسند، علی پروین هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت.

با وجود مطرح شدن نام پروین و در حالی كه این بار موضوع انتخاب سرمربی حل شده به نظر می رسید، خبر انصراف وی از این سمت منتشر شد، تا فقط یك 24 ساعت دیگر برای پرسپولیس از دست برود.

رویانیان هم پس ازاین انصراف گفته است كه انتخاب سرمربی را بر عهده كمیته فنی باشگاه گذاشته است. كمیته ای كه در مدت حضور وی در پرسپولیس خبری از آن منتشر نشده است. این حرف به این معناست كه مشخص نیست دقیقا پرسپولیس كمیته فنی دارد،‌یانه؟ و اینكه چه كسی یا كسانی قرار است این وظیفه مهم را بر عهده داشته باشند.

البته خبردیگری هم به گوش می رسد مبنی بر این كه كمیته فنی پرسپولیس روزشنبه تشكیل می شود كه این به معنای از دست دادن حداقل سه روز دیگر برای این تیم است.

لیگ برتر فقط 22 روز دیگر یعنی 29 تیرماه آغاز می شود و پرسپولیس در هفته نخست در آبادان به مصاف صنعت نفت می رود.

رویانیان با خرید بازیكنان بزرگ تمام توجهات را در فصل نقل و انتقالات به سوی تیم خود جلب كرد وحالا همه از این تیم انتظار قهرمانی دارند اما با شرایطی كه برای انتخاب سرمربی پیش آمده است به نظر می رسد هنوز روزهای روشن پرسپولیس فرا نرسیده است.

هواداران نگران پرسپولیس همچنان منتظرند تا مربی جدید مشخص شود و این تیم پرستاره را برای حضور در دوازدهمین دوره لیگ آماده كند.

ورزشی**2024**1590



:: برچسب‌ها: سرگرمی , طبیعت , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'علی اصغر رواسی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ با توجه به پایان اردوی تیم وزنه برداری معلولان و جانبازان ایران، مرادی مراحل بهبودی را پشت سر می گذارد.

وی در ادامه ابراز امیدواری كرد:‌ مرادی در آخرین اردوی تیم ملی وزنه برداری معلولان و جانبازان كه از روز 16 تیر ماه به مدت 45 روز در مناطق مختلف كشور برگزار خواهد شد، شركت كرده تا با آمادگی كامل عازم بازی های پارالمپیك لندن شود.

رواسی خاطرنشان كرد: تیم وزنه برداری جانبازان و معلولان كشورمان، یكی از بهترین تیم های دوران اخیر است و ما امیدواریم در تمامی هفت وزن حاضر در پارالمپیك به مدال دست پیدا كنیم.

وی، شانس كسب مدال طلا در وزن به اضافه 100 كیلوگرم توسط 'كیوان سیامند رحمان' را بالا ارزیابی كرد و گفت: در سایر وزن ها نمی توان رنگ مدال ها را پیش بینی كرد اما امیدواریم وزنه برداران كشورمان حتما به مدال دست پیدا كنند.

رییس انجمن وزنه برداری جانبازان و معلولان اظهار داشت:‌ فكر می كنم تمامی وزنه برداران كشورمان برای كسب مدال به لندن می روند و در این شرایط رنگ مدال به شانس و اقبال آنها بستگی دارد.

رواسی در ادامه با بیان اینكه ورزشكاران كشورمان در راه آماده سازی خود با مشكلی مواجه نیستند، ابراز امیدواری كرد:‌ تیم وزنه برداری جانبازان و معلولان ایران با كسب مدال های رنگارنگ بار دیگر دل های مردم كشورمان را شاد كند.

به گزارش ایرنا، تیم وزنه برداری جانبازان و معلولان ایران در 10 وزن حاضر در بازی های پارالمپیك لندن، نهایتا می تواند در هفت وزن ورزشكار داشته باشد كه تیم كشورمان به دلیل قدرت خود، در هر هفت وزن نماینده هایی برای كسب مدال دارد.

برهمین اساس، امیر جعفری در وزن 56 كیلوگرم، نادر مرادی در وزن 60 كیلوگرم، روح الله رستمی در وزن 5/67 كیلوگرم، علی حسینی در وزن 75 كیلوگرم، مجید فرزین در وزن 5/82 كیلوگرم،

علی صادق زاده در وزن 100 كیلوگرم و كیوان سیامند رحمان در وزن به اضافه 100 كیلوگرم، عازم بازی های پارالمپیك لندن

خواهند شد.

در این بازی ها، تیم های وزنه برداری چین، مصر، عراق و كره جنوبی، اصلی ترین رقیبان وزنه برداران كشورمان هستند و مابقی كشورها فقط در برخی از وزن ها ورزشكاران مدال آور دارند.

ورزشی. ** 1346 ** 1589



:: برچسب‌ها: برلین , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، 'محمدحسین فراهانی' با تشریح برنامه های فصل تابستان گفت: این اداره كل، برنامه های ویژه ای در فصل تابستان از جمله برپایی نمایشگاه و جشنواره در قالب(طرح تابستانه 91) برای پركردن اوقات فراغت جوانان در دستور كار دارد.

وی ادامه داد: با افزایش سفرها در فصل تابستان تعداد بازدید از اماكن تاریخی و موزه ها نیز بیشتر می شود؛ مجموعه های تاریخی و فرهنگی محل مناسبی برای برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی است و در نظر داریم بازارچه های تابستانه صنایع دستی را در این مجموعه ها برگزار كنیم.

** برگزاری جلسه ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان تهران

فراهانی همچنین گفت: ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان تهران كار خود را همزمان با شروع مسافرت ها فصل تابستان در قالب (طرح تابستانه 91) آغاز كرده و از مدت ها قبل با برگزاری جلسات متعدد و تشكیل كمیته های مختلف آماده خدمت رسانی به مردم شده است.

وی ادامه داد: تقارن ماه مبارك رمضان با سفرهای تابستانی به عنوان یك فرصت بزرگ تلقی شده است كه تورهای زیارتی خود را در استان افزایش دهیم.

دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان تهران از برگزاری جلسه ای برای هماهنگی بیشتر با حضور مسوولان این ستاد در هفته های آینده خبر داد.

** برگزاری نشست های دوره های هم اندیشی

اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان تهران با هدف گسترش تعامل و ارتباط موثر با تشكل ها و صنوف گردشگری استان تهران بویژه دفاتر خدمات مسافرتی نشست های دوره های هم اندیشی برگزار می كند.

فراهانی گفت: این نشست ها بمنظور ایجاد بستر مناسب برای حل مشكلات و مسایل مربوط به دفاتر خدمات و مسافرتی و گردشگری و همچنین جهت برقرار ی ارتباط موثر در مسایل گردشگری استان به صورت دوره ای برگزار خواهد شد.

مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با بیان آنكه استان تهران دارای شرایط ویژه ای از نظر تعداد آژانس ها و مسایل مربوط به آن است و نیازمند توجه و اهتمام جدی به این بخش است.

ماه گذشته(خرداد ماه) نیز در راستای وفاق، همدلی و همسویی بیشتر در بین مدیران و روسای انجمن ها صنوف مرتبط با گردشگری و با ابتكار و همت اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، تور نیمروزه بازدید از بافت تاریخی شهر تهران نیز برگزار شد.

فراهنگ ** 2025 ** 1071



:: برچسب‌ها: رنگ , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

آمار مرگ و میر ناشی از سوختگی در دو ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل كه تعداد فوتی‌های ناشی از سوختگی 394 نفر بود، 5.8 درصد كاهش یافته است. فوتی های مسمومیت با گاز منوكسید كربن نیز در مقایسه با دو ماهه سال گذشته 11.6 درصد كمتر شده‌ است.

به گزارش روز چهارشنبه اداره كل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشكی قانونی كشور، از كل فوت شدگان براثر سوختگی در دو ماهه اول امسال 193 نفر زن و 178 نفر مرد بودند. همچنین دراین گزارش آمده است، 196 نفر از این فوت شدگان در فروردین ماه و 175 نفر دیگر در اردیبهشت ماه جان باخته‌اند.

در این مدت به ترتیب استان‌های اصفهان با 48 مورد، تهران 47 مورد و خوزستان با 45 مورد بیشترین مرگ ناشی از سوختگی را داشته‌اند، این در حالی است كه در همین مدت استان های خراسان شمالی و كهگیلویه و بویراحمد هیچ مورد مرگ ناشی از سوختگی نداشته‌اند.

از كل فوت شدگان ناشی از مسمومیت با گاز منوكسیدكربن در دو ماهه اول امسال كه 85 نفر آنان در فروردین و 61 نفر در اردیبهشت جان باخته‌اند، 93 نفر مرد و 36 نفر زن بودند.

در دو ماهه نخست سال جاری استان های تهران(34 نفر)، اصفهان(13 نفر) و خراسان رضوی(12 نفر) بیشترین مرگ ناشی از مسمومیت با گاز را به خود اختصاص دادند.

اجتمام**7029 ** 1569



:: برچسب‌ها: سنگ , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

طرح این سئوال كه چگونه رییس جمهوری كه تنها یكسال از دوره ریاستش مانده و همواره به عنوان 'حامی محرومان و كارگران' معرفی شده است(كشور پاراگوئه) در ظرف 24 ساعت از سمت خود بركنار و سریعا معاون وی جایگزینش می شود و چطور افرادی در حدود 10 تا 20 نفر به بهانه كمبود حقوق می‌توانند خیابان های یك كشور را به تصرف خود درآورند و روز به روز بر تعدادشان افزوده شود، اذهان را به سمت دخالت حامیان و پشتیبانان خارجی سوق می دهد كه چون دولتمردان بنا به رای آنان گام بر نمی دارند، دست به چنین اقداماتی می زنند.

سایت خبری رسمی آمریكای لاتین 'یونیویژن' در گزارش امروز خود به مصاحبه روز دوشنبه 'رائول كاسترو' رییس جمهور كوبا با آژانس خبری رسمی 'پرنسا لاتینا' اشاره كرد و نوشت: بنا به عقیده رائول كاسترو، طرح هایی برای ایجاد بی ثباتی و ناآرام سازی كشورهای آمریكای لاتین در دست اجراست كه می توان از آن به بازگشت متد نوین كودتا یاد كرد.

رائول كاسترو ضمن اشاره به وقایع و تحولات اخیر منطقه و محكوم كردن آن، تاكید كرد كه سناریوی كودتاها با چهره و متد جدید به آمریكای لاتین بازگشته است كه رنگ و بوی متفاوتی با ماقبل خود دارد.

وی در تایید سخنان خود به اوضاع سیاسی پاراگوئه و بركناری سریع و غیرمنتظره 'فرناندو لوگو' رییس جمهور این كشور و اعتراضات چند پلیس بولیوی كه منجر به آشوب و شورش شد، اشاره كرد.

وی در بخشی از سخنان خود عملكرد ایالات متحده در منطقه در طول قرن گذشته را یادآور شد و به عنوان مرجع از كودتای پینوشه در شیلی در سال 1973 نام بردكه در آن آمریكا نقش مهمی در بركناری سالوادور آلنده و روی كار آمدن اگوستو پینوشه داشت. همچنین افزود كه در آن زمان، كودتاها به بهانه ایجاد آزادی های دموكراتیك بود، اما در زمان كنونی رفتار آمریكا در قبال كودتاها با گذشته متفاوت شده است و آنها منتظر می‌مانند تا اتفاقات رخ داده و بر اساس آن تصمیم‌گیری كنند و اگر واكنش‌ها مثبت و به نفع باشد آنها از كودتا حمایت كرده و آن را به رسمیت می‌شناسند.

این كودتاها پس از كودتا در ونزوئلا، هندوراس و اكوادور در حال كلید خوردن است كه روش خاصی را دنبال می‌كنند. بدین معنا كه در آن نظامیان به طور كامل وارد میدان شده و حكومت را تغییر می‌دهند. اگر چه باید در نظر گرفت كه افزایش آگاهی مردم موجب شده است بسیاری از كودتاهای موردحمایت آمریكا در ده سال اخیر با ناكامی مواجه می شود.

**نگاهی گذرا بر كودتاهای آمریكای لاتین

---------------------------------------------

از سال 1902 تا 2002 یعنی در طول یكصد سال، 25 كشور آمریكای لاتین شاهد وقوع 327 مورد كودتا علیه دولت بوده اند كه برخی از رهبران آنها همچون ژنرال آگوستو پینوشه در شیلی برای سالها و گاه دهه ها، قدرت را با دیكتاتوری و سركوب شدید مردم در دست داشته اند، اما بسیاری از دولت های كودتا نیز عمری بیش از چند روز یا چندماه نیافته اند.

در كشوری مانند بولیوی در قرن بیستم 56 مورد كودتا از سال 1934 تاكنون ثبت شده است، این رقم در مورد كشوری كوچك مانند گواتمالا 36 كودتا از سال 1944 بوده و در كشوری بسیار كوچكتر از آن یعنی پاناما نیز 24 مورد كودتا رخ داده است. این رقم برای سال 2012 به 331 كودتا افزایش می یابد.

پرو با 31 مورد كودتا، اكوادور 23 مورد، كوبا 17 مورد، هائیتی 16 مورد، برزیل 16 مورد، ونزوئلا 12مورد، شیلی 9 مورد و آرژانتین و كلمبیا هر یك 8 مورد كودتا از دیگر قربانیان بی ثباتی و تغییر دولت ها در قرن بیستم از طریق مداخله آشكار نظامیان بوده اند. بسیاری از این كودتاها با پشتیبانی قدرت های خارجی بخصوص دولت آمریكا رخ داده است.

تجارب تلخ مردم از حكومت های كودتا ازجمله دیكتاتوری، سركوب آزادی ها، مشكلات اقتصادی و شكنجه، قتل و زندانی شدن انسان های بی شمار موجب شده است تا افزایش آگاهی های مردم و تلاش آنان برای حفظ استقلال كشور به حضور جدی تر آنان در عرصه اداره امور، جدی گرفتن مشاركت در انتخابات و حمایت از دولت های مردمی منجر شود. نتیجه چنین روندی، شكست بسیاری از كودتاها در آمریكای لاتین در سال های آغاز قرن بیست و یكم ازجمله علیه ‘هوگو چاوز’ رییس جمهوری ونزوئلا در سال 2002، كودتا در هندوراس در سال 2009 و یك روز پیش از انجام برگزاری همه پرسی دولت برای اصلاحات در قانون اساسی، 'مانوئل زلایا' رییس جمهور منتخب مردم را ربودند و به كاستاریكا اخراج كردند و در 30 سپتامبر 2010 شورش و توطئه نیروهای پلیس اكوادور علیه دولت 'رافائل كوررآ' بوده است.

شعارهای زنده باد دمكراسی كودتاچیانی كه مورد حمایت مستقیم آمریكا هستند، مانند آنچه در سال 2002 در ونزوئلا رخ داد از نكات عجیب و دیرباور واقعیت سیاسی آمریكای لاتین است كه از واشنگتن هدایت می شود.

پژوهش**ف.د**9123



:: برچسب‌ها: هنر , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

معترضان اسراییلی با وجود سركوب جنبش اعتراضی شان در سال گذشته هفته پیش اعتراض را از سر گرفتند و بر ادامه آن تاكید كردند. این در حالی است كه مقام های امنیتی رژیم اسراییل با فرافكنی بحران اجتماعی اعلام می كنند كه اعتراض های اخیر برنامه ریزی شده، با دستور كار و قانون شكنانه است. هفته گذشته اعتراضی گسترده كه جرقه آن در سال گذشته علیه كابینه نتانیاهو به دلیل موج گرانی و مطالبه عدالت اقتصادی و اجتماعی زده شد باز هم به سطح جامعه آمد.

به گزارش مركز پژوهش های اسرائیلی(عكا)، رادیو رژیم صهیونیستی «وشیت بت» اعلام كرد: موج اعتراضات در اسرائیل دوباره به سطح آمده است و این در حالی است كه حكومت اسرائیل سال گذشته تلاش كرد با تشكیل كمیته «اصلاح اجتماعی» مطالبات معترضان را متوقف كند. این كمیته «ترختنبرگ» نام گرفت و به بهانه آن سركوب ازسوی پلیس اسرائیل و دستگیری تظاهركنندگان تشدید شد.

**اعتراض به حكومت رشوه خواران

--------------------------------------

روزنامه یدیعوت آحرونوت رژیم صهیونیستی نوشت: اكنون اعتراض ها پس از سركوب شدید تظاهركنندگان از سیطره حكومت خارج شده است و دستگیری 'داونی لیف' یكی از زنان فعال معترض و 11 معارض دیگر به این بحران دامن زده است، به گونه ای كه معترضان خشمگین به اعمال خشونت بار روی آوردند، شعب بانك ها را در میدان رابین اشغال كردند، شیشه های مراكز تجاری را شكستند و راه ها را بستند.

بنابر گزارش این روزنامه، اعمال خشونت بار تا ساعات پایانی شنبه شب گذشته ادامه داشت و در همین حال جاده 'ایلون' به سمت جنوب در نزدیكی تل آویو بسته شد. پس از آن پلیس اسرائیل اقدام به دستگیری بیش از 85 تن از معترضان كرد و این افراد با اتوبوس به بازداشتگاه ها منتقل شدند.

شیشه های بانك های 'لئومی'، 'هبوعلیم' و 'دیسكونت' در مسیر 'رابین' به دست تظاهركنندگان فرو ریخت و ساختمان شهرداری تل آویو با پرتاب تخم مرغ، هدف قرار گرفت.

معترضان پلاكاردهایی در دست داشتند كه روی آن این شعار نوشته شده بود: 'حق من است كه صدایم شنیده شود.' همچنین شعار می دادند: 'حكومت رشوه خواران از فقرا می گیرد و به ثروتمندان می دهد' و 'همه ما معارض هستیم.'

روزنامه السبیل اردن این رویداد را 'حمله فقرای اسرائیل به بانك های تل آویو' نامید. معترضان در گفت وگو با رادیو اسرائیل گفتند كه به طرح های اعتراضی خود با وجود تدابیر و مانع تراشی های شهرداری و پلیس ادامه خواهند داد، حتی اگر ناچار شوند اعتراض را بدون نصب چادر دنبال كنند.

**موافقت 69 درصدی با ادامه اعتراض

-----------------------------------------

اكنون باز هم معترضان در اسراییل تصمیم گرفته اند اعتراض های خود را از روز شنبه پیش رو ادامه دهند و در همین حال یك نظرسنجی جدید می گوید كه نزدیك به 70 درصد از اسراییلی ها ادامه اعتراض ها را تایید می كنند.

براساس نظرسنجی جدید روزنامه صهیونیستی هاآرتص، اكثریت قاطع اسراییلی ها ادامه اعتراض های اجتماعی را كه روز شنبه گذشته از سر گرفته شد تایید می كنند. در این نظر سنجی 69 درصد از پاسخ دهندگان در مقابل 20 درصد موافق اعتراض ها هستند.

نتایج این نظرسنجی حاكی است كه اكثریت 67 درصدی پاسخ دهندگان معتقدند در سال گذشته میلادی از زمان شروع اعتراض ها در تابستان – با وجود گزارش تریختنبرگ مبنی بر لزوم انجام اصلاحات- و اظهارات نخست وزیر و وزیر امور مالی، 'چیزی در احوال اجتماعی تغییر نكرده است.' 16 درصد از مخاطبان نظرسنجی اوضاع را 'وخیم تر از سال گذشته' توصیف كرده اند و تنها 15 درصد گفته اند كه شرایط بهبود یافته است.

همچنین در این نظرسنجی كه از 508 ساكن سرزمین های اشغالی انجام شده 27 درصد از شركت كنندگان خشونت های به وقوع پیوسته در اعتراض های اخیر را به پلیس اسراییل نسبت داده اند.

**دستگاه امنیتی: اسراییل نمی تواند معترضان را تحمل كند

-------------------------------------------------------------------

دیگر مسوولان امنیتی اسراییل می گویند تظاهرات اخیر تل آویو برنامه ریزی شده بوده است.

رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از ژنرال یوحنان دانینو بازرس پلیس اسراییل اعلام كرد كه 'تظاهرات خشونت بار اخیر در تل آویو حاكی از اعتراض نیست بلكه فعالیت هایی برنامه ریزی شده برای قانون شكنی است.'

دانینو افزود: تظاهرات كنندگان و فعالان جنبش اجتماعی خواستند كه دستور كارهای خود را به هر قیمت ممكن تحمیل كنند، اما این بها بیش از آن است كه اسراییل تحمل آن را داشته باشد.

براساس گزارش این رسانه اسراییلی دانینو، تمامی ادعاها را درباره اینكه پلیس اجازه برگزاری فعالیت های اعتراضی نمی دهد رد كرد و گفت نباید آزادی تظاهرات را به وضعیت آشوب تبدیل كرد.

این در حالی است كه 'استیو شاپیر' یكی از رهبران این تظاهرات گفته است 'ابتدا این پلیس اسراییل بود كه دست به خشونت زد و سعی در متفرق كردن تظاهركنندگان با توسل به زور كرد.'

حركت اعتراضی موسوم به 'جنبش خیمه ها' شامل اقشار ضعیف و كم درآمد و متوسط جامعه صهیونیستی عرصه اجتماعی سال 2011 این رژیم را تحت الشعاع خود قرار داد. این اعتراضات دنباله واكنش های گسترده ای است كه در ماه های اگوست، سپتامبر و اكتبر 2011 در شهرهای مختلف اسراییلی علیه بی عدالتی اجتماعی و نابرابری اقتصادی حكومت اسراییل به وقوع پیوست. اعتراضی كه با وجود سركوب دوباره از لایه های اجتماعی به سطح آمده است.

پژوهش**9241**9123



:: برچسب‌ها: چشم انداز , هندوستان , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

در حالی كه روز جمعه 2 تیر یك جنگنده اف-4 تركیه با ورود به حریم هوایی سوریه مورد هدف پدافند موشكی این كشور قرار گرفته بود، تركیه به همراه دیگر اعضای ناتو در بروكسل مقر این سازمان یك نشست اضطراری برگزار كرد. جلسه اعضای ناتو، روز سه شنبه 26 ژوئن (6 تیر) در بروكسل و به درخواست تركیه تشكیل شده بود. براساس بند 4 اساسنامه ناتو، هر یك از كشورهای عضو پیمان آتلانیك شمالی، ناتو، در صورتی كه احساس كنند تمامیت ارضی، استقلال سیاسی و امنیت كشورشان به خطر افتاده است، می‌توانند درخواست برگزاری چنین نشستی را مطرح كنند. پس از پایان نشست، 'آندرس فوگ راسموسن' دبیركل ناتو اعلام كرد كه اعضای ناتو با اظهار تاسف از چنین رخدادی آن را غیرقابل پذیرش دانسته و اعلام كرد كه اعضای ناتو این حمله را به شدت محكوم می كنند.

راسموسن افزود: 'بگذارید صریح باشم. امنیت اعضای ناتو غیرقابل تفكیك است، ما همگی با تركیه هستیم'. همچنین، رجب طیب اردوغان نخست وزیر تركیه روز سه شنبه با حضور در مجلس نمایندگان این كشور اعلام كرد كه 'كشورش از این پس با دولت سوریه رفتار متفاوتی خواهد داشت و در آینده با هرگونه تهدید امنیتی از جانب آن كشور مقابله نظامی خواهد كرد.

اردوغان با توصیف سوریه به عنوان یك 'تهدید فوری' تاكید كرد كه عمل سوری ها در ساقط كردن یك هواپیمای تركیه را تلافی خواهد كرد'.

**ناتو- تركیه؛همكاری در سوریه؟

----------------------------------

از دهه 1930، تركیه همواره شریكی قابل اعتماد برای غرب در خاورمیانه بوده است. در دوران جنگ سرد اهمیت تركیه برای ناتو به دلیل همسایه بودن با شوروی زیاد بود. درحالیكه ترتیبات امنیتی پس از جنگ سرد الزامات جدیدی را می طلبد. اگرچه تركیه پس از روی كار آمدن حزب عدالت و توسعه از 'سیاست صفر مشكلات' با همسایگان سخن گفت، اما با شروع بحران در سوریه با اعلام مواضع یك سویه تلاش كرد كه پیشتاز حركت غرب در منطقه یا همان نماینده آمریكا برای پیشبرد طرح خاورمیانه بزرگ باشد.

در چنین وضعیتی، تركیه تلاش می كند تا از تمامی ابزارهای خود جهت اجماع آفرینی در قبال وضعیت سوریه بهره برداری كند. مهمترین این ابزارها، سازمان ناتو به عنوان سازمانی امنیتی است كه در سال های اخیر نیز با مشاركت در افغانستان و لیبی، تبدیل به سازمانی فرامنطقه ای گردیده است. یكی از كاركردهای چنین سازمانی ایجاد زنجیره های امنیتی به هم پیوسته جهت افزایش حمایت امنیتی در یك مجموعه امنیتی هماهنگ است.

در چنین چارچوبی و براساس مواد 4 و 5 منشور این سازمان، هریك از اعضای این سازمان در هر زمان كه تمامیت ارضی، استقلال و یا امنیت آن كشور مورد تهدید قرار گیرد، می تواند درخواست نشست اضطراری نماید(ماده4) حال آنكه درخواست با اجرای ماده 5 منشور ناتو، دفاع جمعی این سازمان خواسته می شود. با این وجود كه تركیه در نشست دیروز تنها با استناد به ماده 4 خواستار یك نشست اضطراری برای رسیدگی به موضع سقوط هواپیمای جنگی خود شد، اما كارشناسان سیاسی معتقدند، تركیه با توجه به اینكه اعضای ناتو به اجماع نهایی برای آغاز ماموریت این سازمان علیه سوریه دست نیافته اند به منظور آنكه شكاف و تضعیف همبستگی در ناتو مشاهده نشود، درخواست اجرای ماده 5 منشور ناتو مبنی بر دفاع جمعی علیه سوریه را نمی كند. چراكه، در شرایط كنونی به نظر نمی رسد كه اعضای ناتو برای مداخله نظامی در سوریه به توافق دست یافته باشند، ضمن آنكه شماری از اعضای این سازمان نگران موضع گیری روسیه در این خصوص هستند و آمریكا نیز قصد ماجراجویی تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این كشور را ندارد. به همین دلیل ناتو به لفاظی و خط و نشان كشیدن های بی حاصل بسنده كرد.

**جمع بندی

-------------

در حالی روز سه شنبه 6 تیر نشست اضطراری اعضای ناتو به درخواست تركیه جهت رسیدگی به هدف قرار گرفتن یك جنگنده اف-4 ارتش تركیه در مرز این كشور و سوریه برگزار شد كه اعضای ناتو براساس ماهیت عملیاتی خود اقدام به محكوم كردن اقدام سوریه كردند. این در حالی است كه پیش از این ارتش تركیه به نقض حریم هوایی سوریه اعتراف كرده بود. در این رابطه، 'عبدالله گل' رییس جمهور تركیه روز شنبه سوم تیر ماه در اظهاراتی در جمع خبرنگاران، ورود هواپیمای جنگنده اف- 4 تركیه به حریم هوایی سوریه را محتمل دانست، اما تاكید كرد كه هیچ سو قصدی در كار نبوده است. در این قالب، فضای كنونی منطقه هرچند رگه هایی از بی ثباتی را با اقدامات تركیه شاهد است، اما به نظر نمی رسد كه تركیه و ناتو بتوانند اجماعی فراگیر و عملیاتی در قبال موضوع سوریه ایجاد نمایند.

تحقیق**2040**9123



:: برچسب‌ها: پرندگان , پارک , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'رامین مهمان پرست' روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این معاهده به سه محور اصلی و اساسی خلع سلاح هسته ای، جلوگیری از اشاعه سلاح های كشتار جمعی و رعایت حقوق هسته ای صلح آمیز اعضا تاكید دارد كه تمام این موارد توسط نظام سلطه و استكبار جهانی نادیده گرفته می شود.

وی گفت: این در حالی است كه جمهوری اسلامی ایران به تمام مفاد این معاهده عمل كرده و هیچ گاه برخلاف آن حركت نكرده است، اما كشورهای غربی و آمریكا و رژیم صهیونیستی همواره مفاد مورد تاكید این معاهده را زیرپا می گذارند.

مهمان پرست با بیان اینكه كشورهای غربی و آمریكا بحث پرونده ای هسته ای ایران را بهانه قرار داده و از آن برای تحت فشار قرار دادن ایران استفاده می كنند، اظهاركرد: این كشورها بهتر از همه از صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران اطلاع دارند، چرا كه تهران تمام مفاد معاهده ان پی تی را قبول كرده و بر اساس آن به فعالیت های هسته ای خود ادامه می دهد.

وی بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران تاكید كرد و گفت: این موضوع بر مبنای فتوای رهبر معظم انقلاب كه هرگونه استفاده تسلیحاتی از انرژی هسته ای را حرام دانسته اند، جزو اصول و اعتقادات ما بوده و هرگز به سمت استفاده های غیر علمی و فناوری از این انرژی نخواهیم رفت.

مهمان پرست اضافه كرد: غربی ها چنین می پندارند كه با افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی در بحث هسته ای كوتاه می آید، در حالی كه بارها دستگاه دیپلماسی ایران اعلام كرده كه چنین حركت هایی سنجیده نبوده و شاید این فشارها در جهان غرب جوابگو باشد، اما با توجه به خصوصیات ایرانی ها چنین رویه ای در جمهوری اسلامی ناكام خواهد ماند.

سخنگوی وزارت امور خارجه انگیزه اصلی غربی ها از افزایش فشار به بهانه پرونده هسته ای به ایران را ایجاد نارضایتی عمومی در داخل عنوان كرد و یاد آورشد: بعد از فتنه سال 88 دشمنان نظام اسلامی چنین فكر می كنند كه با ایجاد نارضایتی در میان مردم می توانند در نهایت دخالت در امور ایران را عملی سازند.

مهمان پرست گفت: وحدت، تبعیت محض از رهبری و پایبندی و اصرار بر اصول و ارزش های انقلابی عناصری هستند كه ایران را در عبور از انواع پیچ های تاریخی هدایت و راهنمایی و كمك خواهند كرد.

7236/587/245



:: برچسب‌ها: جشنواره , دختر , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

روزنامه های امروز تهران در سی و یکمین سالگرد ترور سران حزب جمهوری اسلامی از جمله دکتر بهشتی اولین رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی از وی یاد کرده اند. شوری که در چند روز گذشته از پیروزی نامزد اسلامگرایان در انتخابات ریاست جمهوری مصر در رسانه های ایران ظاهر شده بود جای خود را به مقالات احتیاط آمیزی در این باره داده که در آنها نوشته شده محمد مرسی کف مطالبات مردم مصر است و اکثریت مصری ها حکومت دینی می خواهند.

ادامه انتقادها از سفر محمود احمدی نژاد به برزیل که با سردی و بی اعتنائی دولت آن کشور روبرو شد، گزارش هائی درباره گرانی و تصمیم های بی نتیجه دولت از جمله دیگر مطالب این روزنامه هاست.

تحریم ها به سادگی بی فایده شد

تیتر و عکس صفحه اول جهان صنعت

تیتر و عکس صفحه اول جهان صنعت

یک هفته مانده به پایان مهلت اتحادیه اروپا و آغاز موعد اجرای ممنوعیت خرید نفت ایران، روزنامه های تهران جز تکرار نظر مسئولان حکومتی در این باره چیزی ننوشته اند، چنان که با نقل خبری از الجزیره نوشته معلوم می شود تحریم نفت ایران کاملا بی فایده است چرا که همیشه راهی برای دور زدن تحریم ها وجود دارد.

خبر جوان این است که "ایران بر روی بسیاری از نفتکش‌های خود نام‌های انگلیسی گذاشته است؛ و پرچم آنها را نیز تغییر داده است. نام کشتی ‌های هراز و نسا و سیما به ترتیب به فریدم و تروث و بلوسوم تغییر داده شده است؛ و حد اقل یک سوم نفتکش‌های متعلق به "شرکت ملی نفتکش ایران " پس از برداشتن پرچمهای قبرس و مالت،در جزایر تووالو در اقیانوس آرام و نیز در تانزانیا به ثبت رسیده‌اند.

روزنامه نزدیک به سپاه پاسداران بدون اشاره به واکنش غرب نسبت به این تغییر نام ها و دور زدن های تحریم پیش بینی کرده که به این ترتیب غربی ها هر چه برای تحریم نفت ایران رشته کرده اند، پنبه شده است و تحریم ها با شکست مواجه شده است.

نومیدی از مرسی و امید به اسلام خواهان

در سرمقاله خود نوشته در مصر مردم خوب می‌دانند که رأی مرسی آراء بخشی از هواداران اسلام گرایی در مصر است کما اینکه یکی از روزنامه های آمریکا در همین روزها با اشاره به نتایج یک نظرسنجی نوشت ظرفیت نظامیان، غرب، کشورهای عربی و... در مصر حداکثر این است که ۱۲ میلیون را به گونه ای مدیریت کند و حال آنکه حدود ۱۳ میلیون رأی مرسی، حداقل ظرفیت اسلام گراها در مصر است و آراء حداکثری اسلام گراها در مصر از ۴۰ میلیون رأی فراتر می رود.

با این تحلیل محتاطانه این روزنامه مدعی شده که واشنگتن پست نوشته از حدود ۴۰۰ شهروند قاهره که در فاصله روزهای ۲۰ تا ۳۰ خرداد در مورد حکومت مورد نظر خود سؤال کرده است، ۵۸ درصد با صراحت گفته اند «حکومت اسلامی» و حدود ۳۸ درصد گفته اند ترکیبی از دین و ملیت و تنها ۸ درصد گفته اند حکومتی با معیارهای غربی- دمکراسی.

کیهان ادعا کرده که در یک نظرسنجی دیگر ۶۹ درصد مردم قاهره گفته اند نظام اجتماعی را باید براساس قوانین دینی تنظیم کرد، ۵۹ درصد مصریان پایتخت گفته اند مصر باید در روابط با آمریکا، انگلیس و فرانسه تجدیدنظر کند و ۵۴ درصد هم گفته اند همه چیز باید تغییر کند.

اما در سرمقاله خود به نفوذ و اعتبار شورای حاکم نظامی مصر اشاره کرده و نوشته در نگاه واقع گرایانه هنوز ۴۸ درصد شرکت کنندگان در انتخابات که به مرسی رأی نداده و به ژنرال احمد شفیق رأی دادند به عنوان «تهدیدات بالقوه» برای آینده سیاسی مصر شناخته می‌شوند، پس چگونه محمد مرسی خواهد توانست بصورت مطلق به چالش‌های پیش روی خود غلبه کرده و در راستای تبدیل شعارهای انتخاباتی به رویکردهای عملی و اجرایی قدم بردارد.

این مقاله به نظرسنجی دانشگاه مریلند اشاره کرده که نشان می دهد مردم در پاسخ به این پرسش که علاقه دارید «مدل توسعه» کشورتان بیشتر شبیه کدام وضعیت باشد ۴۴ درصدشان پاسخ داده اند ترکیه. بنابراین چشم اندازی روشن از آینده سیاسی مصر با ریاست جمهوری محمد مرسی که باعث به قدرت رسیدن اخوان المسلمین در این کشور شد باید گفت که انتظار ایجاد «تغییرات عمقی» همانند آنچه انقلابیون خواستار آن هستند، در این کشور بخصوص در حوزه‌های خارجی بعید به نظر می‌رسد.

به نظر سرمقاله مردم سالاری می‌توان منتظر روابط گسترده با عربستان، ترکیه و قطر جهت تأمین سرمایه و نیازهای اقتصادی، ایجاد روابط سیاسی و اقتصادی مطلوب با آمریکا، اتحادیه اروپا، چین و روسیه، پایبندی به معاهده کمپ دیوید و حفظ روابط با اسرائیل به شرط اجرای مفاد اصلی و دقیق مطرح شده در موافقتنامه کمپ دیوید، شکل گیری تدریجی مدل اسلام سیاسی مدرن به مثابه نظام سیاسی ترکیه، بروز چالش‌های سطحی با شورای نظامی و البته تداوم مشکلات در میان مدت داشت.

کارتون محسن ظریفیان، جام جم

کارتون محسن ظریفیان، جام جم

علت گرانی، حذف ده میلیون از یارانه نقدی و نرخی برای فقیران

یحیی آل اسحاق در سرمقاله نوشته گرانی‌ها ریشه تاریخی در اقتصاد ایران دارد. ماجرا به چگونگی ارتباط هزینه‌های دولت و منابع بودجه و وضعیت تولید داخلی بستگی دارد. اقتصاد ایران به گونه‌ای است که درصد عظیمی از بودجه کشور به نفت متصل است و به اصطلاح اقتصاد کشور نفتی است. این پول نفت است که در معاملات بازار به ریال تبدیل می‌شود و حجم عظیمی از بودجه کشور را تشکیل می‌دهد.

به نوشته رییس اتاق بازرگانی تهران در این مقاله اگر بخواهیم گرانی را به شکل ریشه‌ای مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت در کنار این مسائل یکسری مسائل ساختاری نیز وجود دارد که در کنار عواملی از قبیل فضای کسب و کار، روابط خارجی کشور با سایر کشورها و حوزه‌هایی از جمله تحریم، موجب ایجاد پدیده گرانی می‌شود. اما تا اینجای کار برای هر دولتی و در هر زمانی اتفاق می‌افتد لیکن نکته مهم اینجاست که اگر برخورد با گرانی ریشه‌ای نباشد، همه فشار بر آخرین حلقه از زنجیره عرضه و تقاضا وارد می‌شود دولت با جیب پولدارها پز می‌دهد.

در گزارش اصلی خود نوشته احتمال داده می‌شود که با اجرای فاز دوم هدفمندی، فیش حقوقی افراد ملاک عمل قرار گیرد که در این صورت کارمندان و کارگرانی که دارای فیش حقوقی مشخص هستند، امکان برآورد دریافتی‌های آنها وجود دارد اما درباره سایر درآمدهای این افراد و همچنین صاحبان مشاغل آزاد امکان برآورد درآمد وجود ندارد.

به نوشته این گزارش در آستانه اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها بنا نبود که کلیه ایرانی‌ها یارانه دریافت کنند به طوری که دولت با اجرای طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوارها به دنبال خوشه‌بندی اقشار جامعه بود اما سپس تغییر عقیده داده و به همه یارانه پرداخت کرد.

خلاصه این که پس از گذشت یک سال از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها بهمن‌ماه سال گذشته دبیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها با اشاره به اینکه از دیدگاه ما حدود ۱۰ میلیون نفر باید از گردونه دریافت یارانه نقدی حذف شوند، گفته بود که هم‌اکنون اسامی این ۱۰ میلیون نفر در حال نهایی‌ شدن است و به زودی در این‌باره اطلاع‌رسانی می‌شود.

تارا توکلیان در سرمقاله نوشته پس از افزایش پرسروصدای قیمت شیر و بعد از آنکه مسوولان با برخورد تعزیراتی و بگیر و ببند نتوانستند آرامش را در بازار لبنیات حاکم کنند، سناریوی جدیدی برای تعیین قیمت این محصولات رقم خورد.

علی کاشی، مردم سالاری

پرواز مرغ و قیمتش، کارتون علی کاشی، مردم سالاری

عرضه شیر با نرخ متفاوت برای دو قشر کم‌درآمد و پردرآمد نتیجه سه ماه درگیری دولت و دامدار است. شاید همان روزی که دلار و بلیت هواپیما دو نرخی شد باید این پیش‌بینی را برای شیر هم می‌کردیم. هم‌اکنون با مقوله‌ای به نام «چندنرخی‌ها» در بازار مواجهیم.

با اینکه دولت برای خواباندن اعتراض‌ها به گرانی دست به چنین اقدامی زده اما می‌بینیم که این ترفندها حاکی از این است که مسوولان برگ برنده‌ای برای کنترل بازار ندارند.

در واقع دولت با چندنرخی کردن اجناس به دنبال این است که قشر مرفه جور دولت را در تامین کالاهای اساسی بکشد با این تفاوت که دست آخر منتش بر سر مصرف‌کننده بی‌پول و پزش برای دولت بماند. اما اینکه چندنرخ برای یک کالا وجود داشته باشد و براساس آن مردم دسته‌بندی شوند یکی از منسوخ‌ترین روش‌هایی است که مسوولان ما در این برهه دست به دامن آن شده‌اند حال اینکه دولت با این کار تنها شکاف میان دو طبقه را عمیق‌تر می‌کند.

سند اجاره باغ قلهک گم شد

شرق در گزارشی نوشته اجاره‌نامه «باغ قلهک» یا همان سفارت انگلستان گم شده است؛ آن هم نه امروز و دیروز که پنج سال پیش. سندی که مالکیت ایران را بر باغ قلهک نشان می‌دهد. این خبر را روز گذشته مسوول سابق بخش نسخ خطی کتابخانه مجلس اعلام کرد.

به نوشته این گزارش عبدالحسین حائری رییس اسبق کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس گفته «سند باغ قلهک را در یک پاکت قرار دادم و آن را درون صندوق کتابخانه و مرکز اسناد مجلس قرار دادم؛ اما زمانی که برای آخرین بار به صندوق مراجعه کردم اثری از اجاره‌نامه باغ قلهک ندیدم؛ در صندوق کتابخانه مجلس، نسخ و اسناد بسیار مهم قرار می‌گیرند اما هنوز بعد از گذشت پنج سال معلوم نشده است که چه کسی در این صندوق را گشوده و بر سر این سند چه آمده است.»

نوشته علی ططری رییس کنونی مرکز اسناد مجلس نیز خبر داده که در ۱۲ سالی که در مرکز اسناد کار می‌کند این سند را ندیده است. او البته گفته صندوق کار‌پردازی‌ای هم وجود دارد که در اختیار هیات‌مدیره مجلس است و همچنین مجموعه نسخ خطی که ممکن است این سند در آنجا باشد.

مدل چینی تمرکز قدرت، و رییس جمهور آینده

مهدی نصیری در مصاحبه با شرق

مهدی نصیری در مصاحبه با شرق

فرهادیان در گزارشی با عنوان "نظام دموکراتیک شّر است" در از زبان مهدی نصیری نماینده سابق ولی فقیه در موسسه کیهان نوشته در الگوی سیاسی اسلام چیزی به نام تفکیک قوا مطرح نیست؛ نظام پارلمانی برای جمهوری اسلامی کم عارضه‌تر است.

گزارشگر شرق در ابتدای مصاحبه خود با نصیری نوشته کیهان ی است؛ هم سابقه‌اش هم نگاهش به روزگار. به شورای سردبیری روزنامه کیهان که وارد شد، خیلی‌ها از آنجا رفتند و چه از این بهتر برای او. روزگاری که اصولگرایان هنوز محافظه‌کار خوانده می‌شدند داد اصولگرایی سر می‌داد. اما محافظه‌کاران که اصولگرا شدند، او نصیری هم دز اعلام رسمی مقابله با استکبار و گوشزد کردن خطر تهاجم فرهنگی و مبارزه با فساد را پایین آورد؛ پایین پایین.

به نوشته این روزنامه مهدی نصیری معتقد است احمدی‌نژاد از وقتی از سایر اصولگرایان فاصله گرفت، وضعیت از حالت مطلوب خارج شد. عملکرد اصولگرایی را مردود نمی‌داند اما خیلی هم از آن دفاع نمی‌کند. شاید حق دارد؛ افشای فسادهای اقتصادی و وضعیت اقتصادی موجود و شرایطی که مردم در آن قرار دارند خیلی هم او را در موقعیت دفاع قرار نمی‌دهد لابد؛ حالا می‌خواهد مهدی نصیری‌ باشد یا هرکس دیگر. علاقه‌اش به افشا‌گری را هم از دست داده است؛ از آن افشاگری‌هایی که در دوران اصلاحات می‌کرد دیگر خبری نیست. شاید هم افشا‌گری در شرایطی که یک مدیریت همفکر بر سر کار است خیلی کارکرد ندارد.

در سرمقاله خود برای پیش بینی دولت آینده ایران اشاره کرده که احمدی نژاد در زمانی به قدرت رسید که گویی نوعی سرخوردگی درنتیجه ناتوانی برنامه‌های توسعه سیاسی و اقتصادی ایجاد شده بود؛ مردم به جیب خود که نگاه می‌کردند، می‌دیدند همچنان خالی و سفره‌‌های آنان خالی‌تر مانده‌ است. او از درون اردوگاه راست برخاسته بود ولی با متمرکز شدن بر انتقاد از هاشمی رفسنجانی و با برجسته‌نمایی شعار ”عدالت"، توانست نگاه مردم را به خود جلب کند.

به نوشته این مقاله حالا گروهی با تمسک به وضعیت کنونی کشور و بحران‌های بین‌المللی و فشارهای ایجاد شده، مدعی هستند که شرایط کنونی تداعی‌گر شرایط سال ۷۶ است و بنابراین کشور باید خود را برای پوست‌اندازی سیاسی به منظور مقابله با فشارهای جهانی آماده سازد که این مهم نیز جز از طریق میدان دادن به گفتمان اصلاح‌طلبی امکان‌پذیر نیست. بنابراین تلاش دارند متناسب با این تحلیل، یکی از چهره‌های معروف اصلاح‌طلب از قبیل آقایان نجفی یا عارف را به میدان آوردند.

سفری که در شان احمدی نژاد بود، و برجستگی هایش

محمدحسین روانبخش در ستون طنز مردم سالاری نوشته یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته احمدی نژاد باید از همان ابتدا که وارد فرودگاه برزیل شده و متوجه می شد که شأن ریاست جمهوری و جمهوری اسلامی ایران رعایت نمی‌شود، سفر را ادامه نمی‌داد و باز می‌گشت، اما رئیس همان کمیسیون جواب داده: اتفاقا کاملا در شان احمدی‌نژاد بوده است!

نویسنده با تاکید بر این که عضو کمیسیون امنیت ملی گفته بود که سفر در شان احمدی‌نژاد و جمهوری اسلامی ‌نبوده است و در پاسخ، برادر علاء‌الدین فقط گفته که در شان احمدی‌نژاد بوده است و نگفته که چنین وضعیتی در شان جمهوری اسلامی هم بوده است! همین اندازه هم خوب است وباید از برادر علاءالدین تشکر کرد، ولی اگر ایشان درباره این موضوع که این سفر آیا در شان مردم و نظام هم بوده، توضیحاتی صادر کنند، برای اینکه مردم بیشتر با ایشان آشنا شوند، خوب است!

پوریا عالمی هم در ستون کاناپه نوشته احمدی‌نژاد که خسته و کوفته از سفر برزیل برگشت از بس که این برزیلی‌ها ‌میهمان‌نواز هستند و دوساعت می‌آیند پیشواز، چهار ساعت می‌آیند بدرقه، بعد دست آدم را می‌گیرند می‌برند در شهر می‌گردانند تا اجلاس ریو شروع شود... خلاصه آدم را این‌قدر خجالت می‌دهند که خستگی سفر به آقای احمدی‌نژاد که هیچی، به تن مردم بماند. به همین مناسبت سخنگوی وزارت امور خارجه هم دیروز گفت آقای احمدی‌نژاد در برزیل یک استثنا نبود. بله. به نظر ما استثنا آن دیپلماتی است که ...

کارتون روز

کارتون جواد تکجو، اعتماد

کارتون جواد تکجو، اعتماد



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'رضا اصلاحی' رییس ستاد نخستین همایش ملی مدیریت جامع قبل از بحران درگفت و گویی افزود: شناسایی نقاط ضعف در همگرایی و آمادگی دستگاه های مختلف پیش از وقوع بحران از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

وی با بیان اینكه یكی از نكات مغفول مانده در عرصه مدیریت بحران در كشور، بحث آمادگی و همگرایی دستگاه ها پیش از وقوع بحران است، اظهار داشت: به هر میزان این آمادگی افزایش یابد، میزان هزینه ها و خسارات وقوع بحران ها و حوادث در كشور كاهش می یابد.

اصلاحی با بیان اینكه در همگرایی دستگاه ها پیش از وقوع بحران ها، نقاط ضعفی وجود دارد كه باید بر طرف شود، ادامه داد: در این همایش سعی شده تا زوایای تازه ای از اقدامات پیش از وقوع بحران دیده شود كه از آن جمله نقش و سهم فعالیت های معنوی و مذهبی در آماده سازی اعتقادی و روحی مردم برای وقوع حوادث غیر مترقبه در كشور با بهره گیری از ظرفیت های علما و روحانیون است.

به گفته وی، حفظ سرمایه های انسانی و اقتصادی، افزایش قدرت ریسك در برنامه ریزی های پیش از وقوع بحران، بررسی راهكارهای ارتقای مشاركت مردمی در بحران ها، استفاده بهینه از دانش روز در حوزه مدیریت بحران، بررسی جایگاه بیمه ها در حوزه مدیریت بحران از دیگر اهداف پیش بینی شده درهمایش مدیریت جامع قبل از بحران مورد توجه قرار می گیرد.

اجتمام **9022 ** 1569



:: برچسب‌ها: عشق , د , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 تير 1391 | نظرات ()