نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، 'آلكسی پوشكوف' روز جمعه در وبلاگ خود در شبكه اجتماعی 'تویتر' نوشت: روسیه موضع خود را در قبال سوریه در ازای تسهیل صدور روادید از سوی غرب به شهروندان روسی تغییر نمی دهد.

رییس كمیسیون امور بین المللی دومای روسیه گفت: موضع گیری روسیه در قبال تحولات سوریه متاثر از وجود پایگاه این كشور در سوریه نمی باشد و ما حاضر نیستیم تحت هیچ شرایطی بر سر دمشق با غرب معامله كنیم.

وی افزود: باید چاره ای اساسی برای حل مسایل سوریه اندیشید، زیرا در غیر اینصورت جنگ طولانی در این كشور از سر گرفته خواهد شد .

مقام پارلمانی روس همچنین ادعای وزیر امور خارجه آمریكا را مبنی بر اینكه روسیه به سوریه بالگردهای نظامی می فروشد، كذب محض خواند و افزود: آنها در باره فروش بالگردهای روسی به سوریه دروغ می گویند.

پوشكوف بر لزوم خودداری روسیه از فریب خوردن در برابر غرب و تسلیم سوریه در ازای دریافت امتیاز تاكید كرد.

روسیه بارها غرب را به ریاكاری و حمایت از تروریست ها در سوریه و تلاش برای به شكست كشاندن طرح عنان متهم كرده است.

1592

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: لندن , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33
محمدرضا مهدوی کنی

آقای مهدوی کنی گفته که نظارت مجلس خبرگان به این معنی است که از رهبری در مقابل همجمه ها حراست کند

محمدرضا مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان نظارت این مجلس بر رهبر را حراستی خوانده و گفته که معنی آن این است که "نگذاریم کارهای خلاف در مملکت واقع شود یا حملاتی واقع شود یا ایشان مورد هجمه قرار بگیرد، خود ما باید سینه‌ها را سپر کنیم و حفظ کنیم که (رهبر) تنها به میدان نیاید و صحبت کند."

به گزارش وبسایت خبر آنلاین، آقای مهدوی کنی وظایف خبرگان را تشخیص رهبر و نظارت بر کار رهبر دانسته و گفته که این نظارت "نظارت حراستی" است یعنی "مراقبتی که منشاء حفظ رهبری باشد."

آقای مهدوی کنی در جمع اعضای حزب موتلفه تاکید کرده که در مجلس خبرگان خطاب به نمایندگان این مجلس گفته که "شما باید از جایگاه رهبری حراست کنید."

برخی از منتقدان حکومت می گویند که براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی، یکی از وظایف مجلس خبرگان رهبری نظارت بر کار رهبر جمهوری اسلامی و در صورت لزوم، انتقاد، استیضاح و حتی برکناری اوست در حالیکه در حال حاضر، اعضای این مجلس، با اندک استثنائاتی، وظیفه خود را حمایت بی چون و چرا از رهبری می دانند.

نامزدهای عضویت در مجلس خبرگان رهبری نیز باید به تایید شورای نگهبان برسند که اعضای متنفذ آن را رهبر جمهوری اسلامی منصوب می کند.

رئیس مجلس خبرگان برای توضیح منظورش، نظارت استطلاعی و استصوابی را نیز شرح داده و گفته که وظیفه خبرگان این نوع نظارت ها بر رهبر نیست.

به گفته آقای مهدوی کنی، "اگر نظارت استصوابی باشد، معنایش این است که رهبر هر کاری که می‌خواهد بکند باید بیاید از ما اجازه بگیرد. اول باید بیاید بگوید، آقایان خبرگان، اجازه می‌دهید من این کار را بکنم؟ این سخنرانی را بکنم؟ هر روز باید بیاید و اجازه بگیرد. یعنی واقعاً رهبر یک کشور باید دائم اجازه بگیرد؟ مسلماً این طور نیست. یک مسئله هم استطلاعی است، یعنی ما برویم دنبال کار ایشان و تمام کارهای ایشان را زیر و رو کنیم که شما چه کار می‌کنید و چه کار نمی‌کنید؟ و کارهای شما چیست؟ به نظر من هر دوی اینها به این معنا درست نیست."

با این توضیحات رئیس مجلس خبرگان تاکید کرده که "ممکن است عده‌ای کارهای خلاف کنند و به رهبری صدمه بزند. باید جلوی اینها را بگیریم تا رهبری حفظ شود. بنابراین ما باید از جایگاه رهبری حراست کنیم."

مخالفت رهبر ایران با نحوه نظارت خبرگان

اواخر سال گذشته عباس نبوی روحانی نزدیک به محمدتقی مصباح یزدی، عضو بانفوذ مجلس خبرگان رهبری در ایران گفته بود که آیت الله خامنه ای به طور "مکتوب" به اعضای این مجلس اعلام کرده است که اجازه دخالت آنان در مورد جزئیات عملکرد خود را نمی دهد.

آقای نبوی به نقل از آیت الله خامنه ای گفته بود: "اگر بر شرایط (رهبری) خدشه‌ای وارد شد، بیایید مشخص کنید و معلوم شود آنهایی که مدعی هستند راه انحراف می‌روند یا اینکه به شرایط رهبری خدشه‌ای وارد شده است."

"نظر عده زیادى از اعضاى خبرگان بر این بود که باید هیأت تحقیق در نهادهاى زیر نظر مقام معظم رهبرى تحقیق و بررسى کند که آیا درست اداره مى شوند یا نه؟... نظر اکثریت بر این بود. تا این که موضوع را با مقام معظم رهبرى در میان گذاشتیم. چندین جلسه صحبت شد، ایشان با این نظر موافق نبودند" "

احمد جنتی، به نقل از شماره پاییز ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی

وی در ادامه نقل قول خود از نامه آیت‌الله خامنه ای خطاب به مجلس خبرگان گفته بود که: "اگر (شرایط رهبری) باقی هست آن وقت در مورد خرده‌ریز‌ها نمی‌پذیرم که شما وارد جزئیات شوید... اینکه بگویید شرایط هست و کاملا وجود دارد، اما ما می‌خواهیم درباره این موارد که مثلا چرا این آقا را به فلان سمت برگزیدید و چرا به فلانی اجازه داده‌اید (بررسی کنیم)، نمی‌شود."

شماره تابستان ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، در همین زمینه از اکبر هاشمی رفسنجانی نقل کرده است: "مجلس خبرگان فرضش بر این بود که هر چیزى که به رهبرى مربوط مى شود را پیگیرى کند، مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام، صدا و سیما، نیروهاى مسلح و هر چه که تحت امر رهبرى است . اینها به مجلس خبرگان فراخوانده شوند و گزارش کارهاى خودشان را به خبرگان بدهند و خبرگان هم سؤال کنند و آنها هم توضیح بدهند و احیاناً اگر اشکال و ایرادى هم بود، در همان جلسه مطرح شود تا همه در جریان قرار بگیرند، این به صورت قانون در آمد."

در ادامه این نقل قول آمده است: "اما وقتى بعضى از این نهادها دعوت شدند که در جلسه خبرگان حضور پیدا کنند تا گزارش عملکردهاى خودشان را بدهند، دفتر رهبرى مانع حضور آنها در خبرگان شد و اظهار داشتند که رهبرى نظرشان این است که این موضوع جزء وظایف خبرگان نیست."

به نوشته شماره پاییز ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نیز در زمینه مخالفت رهبر با نظارت بر زیر مجموعه های خود گفته است: "نظر عده زیادى از اعضاى خبرگان بر این بود که باید هیأت تحقیق در نهادهاى زیر نظر مقام معظم رهبرى تحقیق و بررسى کند که آیا درست اداره مى شوند یا نه؟... نظر اکثریت بر این بود. تا این که موضوع را با مقام معظم رهبرى در میان گذاشتیم. چندین جلسه صحبت شد، ایشان با این نظر موافق نبودند."

آقای جنتی ادامه داده است: "در مورد نیروهاى مسلح فرمودند: اصلاً حرفش را نزنید، براى این که در نیروهاى مسلّح امکان این که کسى تحقیق و سؤال کند، نیست. نیروهاى مسلّح جاى این حرف ها نیست. مگرمى شود کسى در میان نیروهاى مسلح وارد شود و راجع به مسائلى ایجاد شبهه کند؟ در این صورت فرمانده نمى تواند کار کند. به هر حال طى دو ـ سه جلسه اى که با ایشان داشتیم و بحث هاى زیادى شد، با این موضوع مخالفت کردند."

مجلس خبرگان، طبق اصل ۱۰۷ قانون اساسی ایران، وظیفه "تعیین رهبر" جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و طبق اصل ۱۱۱ می تواند در صورت عدم انجام "وظایف قانونی" رهبر ایران یا پی بردن به فقدان شرایط رهبری در وی، او را از سمت خود برکنار کند.

شرایط رهبری در ایران، طبق اصل ۱۰۹ شامل "صلاحیت علمی" (فقهی)، "عدالت و تقوای لازم" و "بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی" می شود.



:: برچسب‌ها: سبز , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

**‌ حضور تیم اقتصادی دولت در مجلس برای ارایه گزارش اقتصادی، كاهش نرخ ارز و سكه، اصلاح شیوه تامین مالی، اعلام نبود مشكل در تامین ارز و تشكیل فراكسیون بازار سرمایه در مجلس از مهمترین وقایع حوزه اقتصاد كلان در هفته گذشته بوده است.

- در هفته گذشته تیم اقتصادی دولت متشكل از 'مهدی غضنفری' وزیر صنعت، معدن و تجارت، ‌'محمود بهمنی' رییس كل بیمه مركزی و 'سیدشمس الدین حسینی' وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجلس شورای اسلامی حضور یافتند تا ضمن پاسخ به پرسش های نمایندگان مجلس توضیحاتی را از وضعیت اقتصادی كشور ارایه دهند.

- در هفته گذشته همچنین قیمت انواع سكه و ارز را كه روندی افزایشی در بازار یافته بود به صورت مجدد روندی كاهشی به خود گرفت.

- 'سید شمس الدین حسینی' وزیر امور اقتصادی و دارایی از اصلاح شیوه تامین مالی كشور در سال جاری خبر داد و گفت: شیوه كنونی تامین مالی در كشور بانك محور است و این امر منجر به رشد تورم می شود.

** مشكلی در خصوص تامین ارز نداریم

- 'محمود بهمنی' رییس كل بانك مركزی با بیان این كه، این بانك مشكلی در خصوص تامین ارز ندارد، زیرا درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفتی و غیرنفتی كشور بیش از نیاز است و ابراز امیدواری كرد مشكل نقل و انتقال ارز رفع شود.

- علاوه بر این رییس كل بانك مركزی از افزایش تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از شش به هشت میلیون تومان برای زوج هایی كه میزان مهریه خود را 110 تا 114 سكه تعیین می كنند، خبر داد.

- 'محمدرضا پورابراهیمی' عضو فراكسیون بازار سرمایه مجلس از آغاز تدوین طرح‌های تخصصی برای ارتقای جایگاه بازار سرمایه در فراكسیون تازه تاسیس بازار و سرمایه خبر داد و گفت: طرح‌های تخصصی برای ارتقای جایگاه بازار سرمایه در دستور كار این فراكسیون قرار دارد.

** افتتاح نیروگاه سیكل تركیبی زاگرس كرمانشاه توسط رییس جمهوری و اعلام تحویل روزانه 123 میلیون مترمكعب گاز به نیروگاه های كشور برای تامین برق در كشور در سال جاری از مهمترین خبرهای بخش صنعت برق كشور بود.

- نیروگاه سیكل تركیبی زاگرس كرمانشاه با ظرفیت 648 مگاوات روز دوشنبه با حضور 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری افتتاح شد.

این نیروگاه دارای چهار واحد گازی به ظرفیت هر یك 162 مگاوات است. نیروگاه سیكل تركیبی كرمانشاه در زمینی به مساحت 27 هكتار و با اعتبار بیش از یك هزار و 400 میلیارد ریال در مجاورت نیروگاه حرارتی بیستون احداث شده است.

- این در حالی است كه معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی بر لزوم مدیریت 2 هزار و 500 مگاواتی در پیك مصرف برق تابستان امسال تاكید كرد.

'محمد بهزاد'‌ با بیان این كه، از نیمه خرداد تا نیمه شهریور ماه گرمترین روزهای سال در پیش است، اظهار داشت: در تابستان امسال باید مصرف برق كشور به میزان 2500 مگاوات مدیریت شود، چرا كه در غیر این صورت، پیك مصرف از 44 هزار مگاوات به 46 هزار و 500 مگاوات خواهد رسید و در این شرایط، تامین برق كار ساده ای نخواهد بود.

- معاون مدیر عامل شركت ملی گاز ایران گفت: از ابتدای امسال به طور میانگین روزانه 123 میلیون مترمكعب گاز به نیروگاه های كشور تحویل داده شده و بقیه نیاز آنها به سوخت با فرآورده های نفتی مایع تامین می شود.

''مصطفی كشكولی' شركت ملی گاز را تامین كننده گاز و شركت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی را تامین كننده سوخت مایع بخش نیروگاهی كشور دانست و افزود: تامین این دو نوع سوخت بر اساس برنامه تنظیم شده در اختیار نیروگاه های كشور قرار می گیرد.

- همچنین در هفته ای كه گذشت و بعد از گذشت دو هفته از ورود اولین واحد نیروگاه گتوند علیا، دومین واحد این نیروگاه نیز وارد مدار شد و به شبكه سراسری پیوست.

پس از راه اندازی اولین واحد نیروگاه گتوند علیا در روز پنجم خرداد، این واحد تاكنون بیش از 70 هزار مگاوات ساعت انرژی برق آبی تولید كرد و دومین واحد این نیروگاه نیز، 18 خرداد وارد شبكه سراسری شد.

- در هفته گذشته مدیر عامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور از كاهش 5/1 درصدی میانگین كشوری آب بدون درآمد كشور خبر داد.

بر اساس اظهارات 'سیدمهدی ثمره هاشمی' میزان آب بدون درآمد در سال گذشته 27 درصد و در سال جاری 26 درصد بوده است و پیش بینی می شود تا پایان سال 91 به حدود 5/24 درصد برسد.

آب بدون درآمد شامل هدر رفت آب، برداشت‌های غیرمجاز، كنتورهای خراب، مصارف داخلی و هر آبی است كه برای شركت‌های آب و فاضلاب درآمد ندارد.

** برگزاری یكصد و شصت و یكمین نشست وزرای نفت اوپك در وین و تصمیم گیری درباره سقف تولید نفت، اعلام حضور ایران در 12 زیر گروه از 14 زیر گروه اتحادیه بین المللی گاز و عقد قرارداد توسعه پنج میدان نفتی در سال جاری از اهم اخبار حوزه نفت در هفته گذشته بود.

- وزرای نفت 12 كشور عضو اوپك 25 خرداد ماه در وین گردهم می آیند تا درباره سقف تولید نفت این سازمان برای نیمه دوم سال میلادی جاری تصمیم گیری كنند.

'سیدمحمدعلی خطیبی طباطبایی' نماینده ایران در هیات عامل اوپك، تخلف برخی اعضای این سازمان از سهمیه های تولید نفت و مشكلات اقتصادی امریكا، اروپا و برخی كشورهای آسیایی را از دلایل اصلی كاهش بهای نفت دربازارهای جهانی برشمرد.

- 'مصطفی كشكولی' معاون مدیر عامل شركت ملی گاز ایران در هفته گذشته گفت: اتحادیه بین المللی گاز 100 عضو دارد و ایران به عنوان یكی از اعضای رسمی این اتحادیه در 12 زیر گروه از مجموع 14 زیر گروه این اتحادیه حضور دارد.

- 'سلبعلی كریمی' مدیر عامل شركت نفت و گاز اروندان گفت: قراردادهای توسعه میدان های سهراب، سپهر، اروند، جفیر و سوسنگرد با هدف تولید زودهنگام، امسال امضا می شود.

- شركت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام كرد كه تمام دارندگان كارت هوشمند سوخت تا 25 خرداد ماه جاری زمان دارند كه حداقل یك بار سوخت گیری كنند تا سهمیه بنزینشان حفظ شود.

- بخش نخست پالایشگاه فازهای 15 و 16 پارس جنوبی به عنوان نخستین پالایشگاه گازی ایرانی با ظرفیت تولید روزانه 12 میلیون و 500 هزار متر مكعب گاز تا پایان نیمه نخست امسال به بهره برداری می رسد



:: برچسب‌ها: اروپا , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا به نقل از این پایگاه خبری، فرمانده عملیاتی ناوگان سوم نیروی دریایی آمریكا در باره اعزام این ناوشكن گفت: ناوشكن آمریكایی 'بینفولد' كه به سامانه سپر موشكی 'ایجس' مجهز است، در 15 ژوئن از پایگاه دریایی در 'سان دیه گو' در ایالت كالیفرنیا راهی خلیج فارس شد.

این ناوشكن بخشی از سفر دریایی خود را كه هشت ماه به درازا خواهد انجامید، در قسمت غربی اقیانوس آرام سپری خواهد كرد.

فرماندهی ناوگان سوم نیروی دریایی آمریكا گفت: ماموریت این ناوشكن در بخش غربی اقیانوس آرام و محل استقرار فرماندهی نیروهای مركزی، به تامین سپر موشكی محدود خواهد بود.

این ناوشكن همچنین در ماموریت های گشت زنی دریایی و مقابله با راهزنان دریایی شركت خواهد كرد.

'دیف اودن' فرمانده این كشتی در آغاز سفر دریایی خود، بر اهمیت امكانات مربوط به سامانه سپر موشكی بینفولد و نقش آن در انجام عملیات ها تاكید كرد.

**مترجمام**1480**‌1545



:: برچسب‌ها: کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش روز جمعه خبرنگار فرهنگی ایرنا از بنیاد ملی بازی های رایانه ای، این شورا پس از بررسی طرح ساخت بازی رایانه ای صدای فراموش شده به نویسندگی اشكان رهگذر و عماد رحمانی، برای استودیو بازی سازی عصر بازی پارس طراح این بازی، پروانه ساخت صادر كرد.

بر اساس اعلام شورای صدور پروانه ساخت بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پروانه ساخت صرفا یك مجوز اولیه برای تولید بازی است و تأیید توانایی متقاضی در تولید محصول نیست. بنابراین پس از تولید، اخذ پروانه مالكیت و مجوز انتشار الزامی است.

شهباز، شهربانو، پادشاه، وزیر، ملكه جنگل، ابوحكیم و پرنده عشق از شخصیت های اصلی بازی صدای فراموش شده و سرزمین آفتاب، جنگل سیاه، سرزمین مرمر، سرزمین بیرنگ و سرزمین آب از مراحل و مكان های (لوكیشن) مختلف این بازی است.

پس از درگذشت ملكه، در شهر خورشید اتفاقاتی می افتد و پادشاه با خیانت اطرافیان به خوابی طولانی فرو می رود. شاهزاده شهر آفتاب یا همان شهباز با طی كردن مسیری از عشق و عرفان و گذر از سرزمین های ناشناخته و نجات ملكه جنگل و ... تلاش می كند جان پدر را نجات دهد.

متقاضیان دریافت پروانه تولید بازی های رایانه ای می توانند به وب سایت معاونت نظارت و ارزشیابی بنیاد ملی بازی های رایانه ای به نشانی www.ebazi.org مراجعه و نسبت به دریافت و تكمیل فرم های مربوطه اقدام كنند.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: شهرستان , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

مذاكرات گروه 1+5 با مسوولان هسته ای جمهوری اسلامی ایران در روزهای 17 و 18 ژوئن در مسكو برگزار می شود.

ظرف سه ماه گذشته این سومین مذاكرات پیچیده و فشرده میان دیپلمات های آمریكا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه به همراه آلمان با مذاكره كنندگان هسته ای جمهوری اسلامی ایران است.

در مذاكرات استانبول، همكاری سازنده و ارایه راهكارهای روشن و منطقی از سوی جمهوری اسلامی ایران باعث شد تا دولت های مذاكره كننده با انتشار بیانیه هایی از نتیجه مذاكرات ابراز رضایت كنند.

یكی از دیپلمات های غربی كه خواست نامش فاش نشود به خبرنگار ایرنا در مقر سازمان ملل گفت : بعد از نشست استانبول فضای بسیار مثبتی ایجاد شد، هیات ایرانی در بغداد نیز با ارایه راهكارهای مدون و مشخص در مذاكرات حاضر شد، اما طرف های غربی تنها به كلی گویی و بیان برخی مسایل آن هم به صورت شفاهی پرداختند به همین دلیل در بغداد نتیجه ای كه همگان انتظار داشتند، حاصل نشد.

وی مذاكرات بغداد را بسیار پیچیده و سخت خواند و گفت : نتیجه گفت وگو ها نشان داد كه هیات ایرانی در مذاكرات بسیار هوشمندانه و ظریف عمل می كنند به گونه ای كه می توان ادعا كرد كه ایرانی ها در مذاكرات سبك كلاسیك جدیدی در دنیای امروز مذاكرات دیپلماتیك ارایه نمودند.

مارتین نسیركی سخنگوی بان كی مون عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درخصوص مذاكرات مسكو، گفت : بان كی مون باردیگر بر مذاكره و گفت وگو برای رسیدن به یك راه حل نهایی به منظور توافق تاكید دارد.

وی خاطر نشان كرد بان كی مون امیدوار است دور بعدی مذاكرات در مسكو منجر به نتیجه شود.

برخی از رسانه های آمریكایی در آستانه مذاكرات مسكو با انتشار مقاله هایی نوشتند به نظر می رسد كه یكی از خواسته های اصلی جمهوری اسلامی ایران در مسكو، پذیرش حق ایران برای غنی سازی 20 درصد بر اساس معاهده ان.

پی.تی خواهد بود.

اروپام 1908



:: برچسب‌ها: دریا , پرندگان , برف ,
:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

دانشمندان می گویند تحقیقات تازه درباره ارتباط ژن آلزایمر با بیماری دیابت درهای تازه ای را به دنیای درمان باز کرده است

دانشمندان می گویند که ممکن است بین بیماری آلزایمر و دیابت ارتباطی وجود داشته باشد.

دانشمندان می دانستند که افراد مبتلا به دیابت بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر هستند اما دلیل این موضوع برایشان روشن نبود.

تحقیقات ژنتیک متخصصان آمریکایی هم اکنون نشان می دهد که ژن آلزایمر بر شیوه تولید انسولین در بدن نقش دارد.

آلزایمر عمده ترین دلیل دمانس محسوب می شود. دمانس یا زوال عقل، عارضه بیش از فراموشی معمولی یا ناتوانی در به یادآوردن چیزهاست و ۸۲۰ هزار نفر در بریتانیا به این بیماری مبتلا هستند.

داروهایی وجود دارند که پیشروی این بیماری را کند می کنند اما دارویی که بتواند آن را متوقف کند تا به حال شناخته نشده است.

یک نشانه مهم آلزایمر، وجود نوعی پلاک چسبنده پروتئینی در مغز بیمار است اما آن را تنها بعد از مرگ بیمار می توان تشخیص داد. دانشمندان پیش از این دریافته اند که موتاسیون (جهش) ژن این پروتئین در بیماری آلزایمر امری ارثی است.

درهای تازه باز شد

در این تحقیقات یک تیم از سیتی کالج نیویورک بر روی ژن های مشابه نماتودها (کرم های لوله ای) مطالعه کردند. مطالعاتی از این دست بیشتر بر روی این دسته از کرم ها انجام می شود چون این کرم‌ها، با کمال شگفتی، مدلی قابل استفاده و مفید برای مطالعه ژنتیک انسان ها محسوب می شوند.

پروفسور کریس لی، سرپرست این تیم تحقیقاتی ژنی را که بر روند تولید انسولین و تاثیرگذاری آن در بدن این کرم ها نقش دارد، پیدا کرده است. کریس لی گفت: افرادی که به دیابت نوع دوم مبتلا هستند در معرض احتمال فزاینده ابتلا به دمانس نیز هستند.

به گفته سرپرست این تیم تحقیقاتی، خط سیر انسولین در بدن به فعل و انفعالات متابولیک بدن (سوخت و ساز بدن) مربوط است و ساز و کاری که سیستم عصبی را سلامت نگه می دارد هم از جمله همین فعل و انفعالات متابولیک است.

او همچنین گفت تحقیقات و پی گیری های بیشتری برای کشف جزییات این ارتباط و تاثیراتش مورد نیاز است.

مارک جانستون، سردبیر نشریه پزشکی ژنتیک که نتایج این تحقیقات را منتشر کرده است، می گوید این تحقیقات منجر به "کشف مهمی" شده است.

او می گوید: ما می‌دانیم که رابطه ای بین آلزایمر و دیابت وجود دارد اما تا به حال این ارتباط، اسرار آمیز بود.

آقای جانستون معتقد است که این کشف می تواند درهای تازه ای را برای درمان و یا پیشگیری از ابتلا به این بیماری، باز کند.

متخصصان می گویند مطالعات بیشتری باید انجام شود تا تشابهات بین ژن های انسان‌ها و این کرم‌ها بررسی شود و معلوم شود این مکانیسم دقیقا چگونه عمل می کند و جزئیات آن چیست.



:: برچسب‌ها: باغ , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 582
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

العربیه لحظاتی پیش در گزارشی به نقل از كاخ سفید اعلام كرد: باراك اوباما رییس جمهوری آمریكا با همتای چینی خود در مكزیك در خصوص بحران سوریه بحث و گفت وگو خواهد كرد.

در حالی كه آمریكا به عنوان عضو دائم شورای امنیت به همراه متحدان غربی و عربی خود همواره از مخالفان سوریه علیه دولت بشار اسد حمایت كرده و به تشدید ناآرامی ها در این كشور دامن می زند، چین و روسیه به عنوان دو عضو دیگر شورای امنیت بر حل و فصل بحران سوریه از طرق سیاسی تاكید دارند.

دیدار باراك اوباما با هو جین تائو در مكزیك در حالی صورت خواهد گرفت كه مكزیك به عنوان رییس دوره ای گروه 20، میزبانی اجلاس سران این گروه را كه قرار است هجدهم و نوزدهم ژوئن (29 و 30 خرداد) در این كشور برگزار شود، بر عهده دارد.

سران گروه 20 در نشست مكزیك وضعیت اقتصادی جهان، تقویت نظام مالی، مسایل توسعه، تجارت و اشتغالزایی را بررسی خواهند كرد.

گروه 20 متشكل از آرژانتین، استرالیا، برزیل، كانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، مكزیك، روسیه، عربستان ، آفریقای جنوبی، كره جنوبی، تركیه ، انگلیس، آمریكا و اتحادیه اروپا است.

**مترجمام**1480**1597



:: برچسب‌ها: دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، دور جدید نشست هسته ای ایران و گروه 1+5 بیست و نهم و سی ام خرداد ماه جاری در شرایطی در پایتخت سرزمین پهناور اسلاوها برگزار می شود كه جامعه جهانی انتظار دارد طرف های غربی با واقع بینی بیشتر و گذر از طرح خواسته های غیرمنطقی گام جدیدی در راستای ثمربخشی این دور از گفت و گوها با تهران بردارد.

از سوی دیگر اظهارات مقام های غربی طرف گفت و گو با ایران در مذاكرات هسته ای در روزهای اخیر و جهت گیری های سازمان های بین المللی در ارتباط با این رویداد مهم جهانی نیز دال بر وجود اختلاف میان آنان در خصوص نحوه تعامل با ایران در نشست مسكو می باشد.

هر چند فضای حاكم بر مناسبات ایران و گروه 1+5 و اعتمادآفرینی ایجاد شده از سوی كشورمان در چند هفته باقی مانده به نشست مسكو به دلیل سستی اتحادیه اروپا در برگزاری نشست های معاونین و كارشناسان تا حدودی تیره شد، اما رویكرد منطقی دیپلماسی ایرانی در آستانه مذاكرات و حمایت قدرت های تاثیرگذار مانند چین و روسیه از این اقدام سازنده موجب شد كه طرف های غربی گریزی از بازگشت به مدار دیالوگ و ابراز امیدواری به نتیجه بخش بودن نشست مسكو نداشته باشند.

'سعید جلیلی' دبیر شورای عالی امنیت ملی كشورمان در این راستا با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی ایران برای انجام گفتگوهای موفق در مسكو با كشورهای 1+5 ، عدم پایبندی طرف مقابل به برگزاری نشست های كارشناسی را باعث تاسف دانست و ابراز امیدواری كرد كه گروه 1+5 آمادگی ورود به بحث جدی درباره پیشنهادهای ایران را كه به عنوان دستور كار با خانم اشتون توافق شده است، پیدا كند.

جلیلی با بی منطق و غیرقانونی خواندن راهبرد فشار علیه ایران افزود: ایران به همكاری خود با آژانس در چارچوب پادمان ادامه می دهد و بر تثبیت حقوق مصرح خود به ویژه حق غنی سازی اورانیوم اصرار دارد.

در همین راستا 'علی اكبر صالحی' وزیر امورخارجه كشورمان نیز در كنفرانس خبری مشترك با همتای روسی خود در تهران با بیان اینكه رویكرد آغاز شده از مذاكرات استانبول 2 تاكنون درست بوده است، گفت كه نسبت به نتیجه نهایی مذاكرات ایران و 1+5 خوشبین است.

صالحی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه ایران چه انتظاری از روسیه در رابطه با موفقیت آمیز بودن مذاكرات مسكو دارد؟، اظهار داشت: به اعتقاد ما جهت گیری هر دو طرف برای حل و فصل این مساله صحیح است.

وی تصریح كرد: دو نشست برگزار شده درجهت صحیحی جلو رفته و امیدواریم نشست مسكو نیز در جهت سازنده ای پیش رود.

وزیر امورخارجه افزود: باید با صبر، حوصله، تحمل و تامل نسبت به این حادثه برخورد كرد.

اظهارات رییس دستگاه دیپلماسی كشورمان در كنفرانس خبری مشترك با لاوروف مبنی بر ضرورت در پیش گرفتن 'صبر و حوصله' در مذاكرات هسته ای، تاكیدی دوباره بر تلاش های ارزنده جمهوری اسلامی برای اقناع طرف های غربی گروه 1+5 برای حركت در چارچوب عرف بین المللی نشست های دوجانبه بود.

در واقع ایران از ابتدای مذاكرات 'استانبول2' تاكنون در دورهای مختلف نشست هسته ای با اعضای 1+5 با ارایه بسته پیشنهادی خود و طرح درخواست های منطقی و اصولی اثبات كرده است كه بر ضرورت پیروی از اصل احترام متقابل در مذاكرات باور دارد و زیر بار خواسته های زورگویانه و تهدیدآمیز نمی رود.

پیروی از این اصول موجب شد كه افكار عمومی جهانی از نشست استانبول به این سو نگاهی توام با واقع بینی نسبت به رویكردهای منطقی تهران در گفت و گو با گروه 1+5 داشته باشد و این امر فضا را برای ادامه مذاكرات طرفین در مسكو تا حدودی تلطیف كند.

در همین خصوص 'بان كی مون' دبیركل سازمان ملل بار دیگر بر تعامل و مذاكرات سازنده میان گروه 1+5 با تهران تاكید كرد و خواستار تبیین اقدامات اساسی برای دستیابی به توافق نهایی در مسكو شد.

ظرف سه ماه گذشته این سومین مذاكرات پیچیده و فشرده میان دیپلمات های آمریكا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه به همراه آلمان با مذاكره كنندگان هسته ای جمهوری اسلامی ایران است.

در مذاكرات استانبول، همكاری سازنده و ارایه راهكارهای روشن و منطقی از سوی جمهوری اسلامی ایران باعث شد تا دولت های مذاكره كننده با انتشار بیانیه هایی از نتیجه مذاكرات ابراز رضایت كنند.

از سوی دیگر یكی از دیپلمات های غربی كه خواست نامش فاش نشود، به خبرنگار ایرنا در مقر سازمان ملل گفت : بعد از نشست استانبول فضای بسیار مثبتی ایجاد شد، هیات ایرانی در بغداد نیز با ارایه راهكارهای مدون و مشخص در مذاكرات حاضر شد، اما طرف های غربی تنها به كلی گویی و بیان برخی مسایل آن هم به صورت شفاهی پرداختند به همین دلیل در بغداد نتیجه ای كه همگان انتظار داشتند، حاصل نشد.

در این راستا سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز ابراز امیدواری كرد كه همه طرف ها برای پیشبرد مذاكرات هسته ای در مسكو تلاش كنند.

'لیو وی مین' گفت: همه باید در این گفت و گوها و برای به نتیجه رسیدن آن بردباری نشان داده و تنها بر پیشبرد مذاكرات متمركز شوند.

وی با اشاره به رایزنی های چین و مسكو قبل از مذاكرات افزود: دو طرف در خصوص این موضوع مشورت هایی انجام داده اند.

دیپلمات چینی با اشاره به اینكه همه فرایند در این خلاصه می شود كه مهمترین محور برای حل و فصل مساله رایزنی و گفت و گو است و همه باید این موضوع را مورد اهتمام قرار دهند، اضافه كرد: پكن خود را نسبت به حل صلح آمیز موضوع هسته ای ایران ملزم می داند و از هیچ تلاشی دریغ نخواهد كرد.

در این میان بدیهی است كه نشست مسكو نیز تنها یكی از دور های مذاكره میان كشورمان و اعضای گروه 1+5 است و همان طور كه مقام های ارشد ایرانی و نیز دیپلمات های غربی بارها تاكید كرده اند، نمی توان انتظار داشت تمامی مسایل و اختلافات میان طرفین در نشست مسكو حل و فصل شود.

روس ها نیز به عنوان میزبان این دور از نشست كه همواره بر ضرورت حل و فصل گام به گام پرونده فعالیت های هسته ای صلح آمیز كشورمان تاكید دارند، در روزهای اخیر به كرات از ضرورت برداشتن گام های متقابل از سوی طرفین مذاكره سخن گفته اند.

در این ارتباط، 'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه با ابراز امیدواری نسبت به نتایج برگزاری مذاكرات ایران و اعضای 1+5 در مسكو و تشكر از علاقه مندی ایران به موفقیت این نشست، از آمادگی كامل مسكو برای برپایی دور آتی نشست هسته ای خبر داد.

مقام های روس كه حساب ویژه ای روی نشست مسكو به عنوان بستری برای بازتعریف نقش و جایگاه كرملین در معادلات بین المللی باز كرده اند، در آستانه این رویداد مهم بارها بر ضرورت لغو تحریم های یكجانبه ایران از سوی غرب به سركردگی آمریكا تاكید كرده اند.

با این نگاه بود كه ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه به تازگی در دیدار با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست اخیر سازمان همكاری های شانگهای در پكن به صراحت اعلام كرد كه از حق ایرانی برای فعالیت های هسته ای صلح آمیز حمایت می كند.

هر چند اعضای غربی گروه 1+5 تحت تاثیر سیاست های یكجانبه گرایانه آمریكا رویكردهای متفاوتی را در قبال نشست آتی مسكو در پیش گرفته اند، حتی 'گیدو وستروله' وزیر امور خارجه آلمان نیز در دیدار با 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه ایران، شرایط موجود را فرصت مناسبی برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران دانست و ابراز امیدواری كرد كه گفت و گوهای مسكو با موفقیت برگزار شود.

مجموعه این شرایط نشان می دهد كه جامعه جهانی انتظار دارد غربی ها با اجتناب از رویكردهای یكجانبه گرایانه و زورگویانه و كنار گذاشتن اقدامات خارج از عرف بین المللی مانند اعمال تحریم های یكجانبه علیه كشورمان و طرح درخواست غیرمنطقی، گام های تازه برای ثمربخش شدن نشست مسكو بردارند.

اروپام/518 **1514



:: برچسب‌ها: هندوستان , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 520
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا پس از دیدار روز جمعه اعضای حزب كنگره و شركای آن در دولت ائتلافی هند، 'سونیا گاندی' رهبر حزب كنگره هند نام 'پرناب موكرجی 'را به عنوان نامزد ائتلاف حاكم بر هند برای پست ریاست جمهوری معرفی كرد.

موكرجی دارای پنج دهه سابقه در امور مختلف اجرایی در هند است و سمت های وزیر خارجه، وزیر كشور، وزیر دفاع و وزیربازرگانی را برعهده داشته است .

هر چند انتظار می رود بیش از پنج نامزد دیگر برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هند توسط احزاب دیگر معرفی شوند اما با توجه به انتخاب رییس جمهور به صورت حزبی و باآرا و امتیاز پارلمانی در ایالت های مختلف و پارلمان های هند، 'پرناب موكرجی' می تواند شانس قابل توجهی برای احراز پست ریاست جمهوری هند داشته باشد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هند در تاریخ 19 ژوئیه (29 تیر ماه) برگزار می شود و نتایج آن نیز در 22 ژوئیه (یكم مرداد ماه) سال جاری اعلام خواهد شد.

اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری دو روز قبل از پایان دوره ریاست جمهوری خانم ˈپراتیبها پاتیلˈ صورت می گیرد.

وی در تاریخ 24 ژوئیه (سه مرداد) پست ریاست جمهوری هند را تحویل رییس جمهور جدید هند خواهد داد.

اطلاعیه این انتخابات در تاریخ 16 ژوئیه (26 تیرماه) صادر می شود.

آخرین تاریخ ثبت نام نامزدهای انتخابات در روز 30 ژوئن (10 تیر ماه) و تاریخ بررسی دقیق، دوم ژوئیه (12تیر) تعیین شده است.

رییس جمهوری هند كه برای مدت پنج سال توسط نمایندگان مجلس انتخاب می شود، بالاترین مقام رسمی در این كشور است.

بر اساس قانون وی به هیچ وجه در فعالیت های دولت دخالت نمی كند و نخست وزیر منتخب از سوی اعضای مجلس نمایندگان (لوك سابها) و مورد تایید رییس جمهوری، ریاست هیات دولت را بر عهده خواهد داشت.

رییس جمهوری هند رییس رسمی قوه مقننه، قوه مجریه، قوه قضاییه و همچنین فرمانده كل نیروهای مسلح این كشور است.

بر اساس ماده 53 قانون اساسی هند، رییس جمهوری این كشور می تواند از قدرت های قانونی خود بطور مستقیم، به استثنای موارد بسیار معدودی استفاده كند، اما در عمل همه قدرت های رییس جمهوری را یك شورای وزاری تحت ریاست نخست وزیر اجرا می كند.

هر یك از احزاب یا ائتلاف های سیاسی نامزد خاص خود را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی می كنند و افراد مستقل نیز می توانند در این انتخابات كاندید شوند.

انتخاب ریاست جمهوری هند به صورت غیرمستقیم صورت می گیرد، یعنی مردم عادی در این انتخابات شركت نمی كنند و تنها اعضای سه مجلس شامل مجالس قانونگذاری یعنی مجلس نمایندگان معروف به ˈلوك سابهاˈ و مجلس علیا معروف به ˈراجیا سابهاˈ و همچنین مجلس قانونگذاری ایالت ها در این انتخابات رأی می دهند.

انتخابات ریاست جمهوری هند بر اساس محاسبه خاصی صورت می گیرد و رأی هر یك از اعضای مجالس مركزی و ایالتی دارای ارزش جداگانه ای است و نامزدی كه بیشترین امتیاز را بدست آورد بر مسند ریاست جمهوری هند تكیه می زند.

در حال حاضر كل آرای نمایندگان دو مجلس مركزی 549 هزار و 408 و آرای اعضای مجالس ایالتی 549 هزار و 474 رای دارد كه جمعا یك میلیون 98 هزار و 880 رای می شود.

ائتلاف مترقی متحد به رهبری حزب كنگره 42 درصد، ائتلاف دمكراتیك ملی به رهبری بی.جی.پی 28 درصد و احزاب خارج از این دو ائتلاف 24 درصد و سایر احزاب نیز شش درصد از كرسی های رای را در اختیار دارند.

در هند بر اساس قانون حداقل سن رییس جمهوری 35 سال است، اما محدودیتی در حداكثر سن برای منتخبین وجود ندارد. هر چند افراد می توانند برای چندمین بار در سمت رییس جمهور هند انتخاب شوند و این اتفاق هنوز در تاریخ هند رخ نداده است.

انتخابات ریاست جمهوری در هند از طریق رأی گیری محرمانه و براساس یك نظام نمایندگی تناسبی صورت می گیرد.

میزان جمیعت و تعداد كرسی های مجلس ایالتی نقش مهمی را در تعیین ارزش رأی هر یك از اعضای مجالس مركزی و ایالتی ایفا می كند.

اساق ** 589**1597



:: برچسب‌ها: گل , سیاه و سفید , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()