نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا، بوسگین روز چهارشنبه در دیدار خرمشاد با وی در مسكو با اشاره به جایگاه ویژه فرهنگ و ادب ایران زمین در میان مردم روسیه گفت: سیاست توسعه روابط و همكاری های فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران را با جدیت دنبال می كنیم.

معاون وزیر فرهنگ روسیه به علاقه فراوان مردم روسیه به ویژه قشر روشنفكر این كشور به فرهنگ پارسی و شعرای ایرانی اشاره كرد و افزود: از توسعه همكاری های فرهنگی میان دو كشور استقبال می كنیم.

وی اظهار داشت: دو كشور زمینه های خوبی در حوزه های موزه، سینما و نشر كتاب برای توسعه مناسبات دوجانبه دارند كه باید با اتخاذ تدابیر مناسب آنها را از قوه به فعل درآورد.

وی خاطرنشان كرد: فرهنگ موسیقی در ایران و روسیه توسعه یافته است و با توجه به علاقه فراوان به ابزار آلات موسیقی مردمی در روسیه، آماده همكاری در این عرصه با ایران هستیم.

معاون وزیر فرهنگ روسیه از آموزش های فرهنگی و هنری به عنوان حوزه مهمی برای همكاری میان دو كشور یاد و برای تعامل در این زمینه ابراز علاقمندی كرد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران نیز در این دیدار با اشاره به علاقه مردم ایران به نویسندگان روس به انتشار آثار بزرگانی همچون تولستوی و داستایفسكی در ایران اشاره و خاطرنشان كرد: خوشبختانه اراده سران دو كشور بر توسعه روابط دوجانبه استوار شده است و این امر موجب تعمیق همكاری ها و روابط فرهنگی دوجانبه می شود.

وی ادامه داد: هفته فرهنگی ایران در روسیه برگزار می شود و در سال 2013 نیز هفته فرهنگی روسیه در ایران برگزار خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر هفته فرهنگی می توانیم هفته سینمایی هم در دو كشور ایران و روسیه برگزار كنیم.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران با بیان اینكه روسیه دارای تجارب خوبی در زمینه سینما می باشد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هم دارای مكتب خاصی در زمینه سینماگری می باشد كه دوست و دشمن به آن اذعان دارند و خصوصا اینكه انگیزه های مشترك جانبی هم داریم.

وی گفت: هر دو كشور بر حفظ ارزش های بومی تاكید و در زمینه ارزش های فرهنگی و سینمایی هم به تنوع فرهنگی اعتقاد دارند كه می تواند زمینه توسعه همكاری دو كشور را فراهم كند.

وی با اشاره به شیطنت برخی كشورها و تلاش های آنها برای هجمه فرهنگی علیه دیگر كشورها بر ضرورت توسعه همكاری های فرهنگی ایران و روسیه تاكید كرد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پیشنهاد تشكیل كمیسیون فرهنگی مشترك برای بحث و مذاكره در باره توسعه همكاری های فرهنگی دو كشور ارائه كرد كه مورد استقبال طرف روس قرار گرفت.

خرمشاد با اشاره به اینكه ایران با تركیه و چین چنین كمیسیونی را تشكیل داده است، گفت: اهمیت روابط ایران با روسیه كمتر از این دو كشور نیست.

طرف روس از این پیشنهاد طرف ایرانی استقبال كرد و بررسی بیشتر آن را با توجه به موضوعات مربوط به سازماندهی و هزینه های مالی خواستار شد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران همچنین پیشنهاد كرد، برای توسعه همكاری های فرهنگی میان ایران و روسیه، همكاری های منطقه ای توسعه یابد و در این رابطه به توسعه همكاری دو كشور در چارچوب سازمان همكاری های شانگهای و كشورهای حوزه دریای خزر اشاره كرد.

وی گفت: پیشنهاد می كنیم سال آینده مسكو به عنوان پایتخت فرهنگی كشورهای ساحلی دریای خزر تعیین و نمایشگاه های فرهنگی پنج كشور ساحلی در ان برپا شود و در سال های آینده پایتخت های كشورهای دیگر خزر میزبان این گونه رویدادهای فرهنگی باشند.

معاون وزیر فرهنگ روسیه با استقبال از این پیشنهاد طرف ایرانی گفت كه ممكن است شهرهای حوزه رودخانه ولگا به عنوان مثال قازان پایتخت جمهوری تاتارستان به عنوان پایتخت فرهنگی كشورهای حوزه دریای خزر تعیین شود.

در این دیدار دو طرف همچنین بر لزوم گسترش روابط و همكاری ها در زمینه های هنری و گردشگری تاكید كردند.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار از طرف روس برای سفر به ایران دعوت كرد كه مورد قبول وی واقع شد.

'محمد باقر خرمشاد' رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی روز چهارشنبه برای انجام دیدار دو روزه وارد مسكو شد.

اروپام/2242**518**1368**



:: برچسب‌ها: جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا،‌ سالهاست در آرزوی رسیدن به جام جهانی، چشم انتظار دیدارهای مقدماتی قاره پهناورمی‌نشینیم و بعد از رسیدن فصل مقدماتی تمام ادعاها آغاز و بازیهای همیشگی شروع می‌شود.

تیم ملی به میادین فوتبال وارد می‌شود وچند تساوی، شكست وكمی هم پیروزی كه درنهایت با هزار اما و اگر، پشت درهای جام جهانی می مانیم.

تیم ملی فوتبال ایران باهزاران مشتاقی كه همیشه نام یاردوازدهم را باخودیدك می كشد ودر نهایت، وداع با مسابقات معتبری چون جام جهانی را دارد.

خیلی‌ها با هزاران حرف و حدیث بر روی نیمكت این تیم نشستند و وعده و وعیدهای گوناگونی را به مردم دادند كه مطمئن باشید ما هم در جام جهانی هستیم .

باید گفت این روند سالهاست كه طی می‌شود و این عملكرد را از مربیان وطنی و غیر وطنی شاهد بودیم، انگار جای نمودار چهار ساله باید دهه‌ها به انتظار جام جهانی بنشینیم.

زمانی كه 'كارلوس كی روش' سكان تیم ملی ایران را دردست گرفت همگان تصویرزیبای حضور در جام جهانی 2014 برزیل را در اذهان خود متصور شدند.

كی روش كه آمده بود تغییری در فوتبال، تاكتیك و طرز تفكر حرفه ای بازیكنان ما ایجاد كند، در چرخه فوتبال ما گیر افتاده و خودش به نوعی به همان مربیان پیشین تیم ملی تبدیل شده است.

'افشین قطبی'، 'علی دایی' و نامهای دیگر خواسته بودند تا تیم ملی به جام جهانی برود، اما این اتفاق به ندرت در كشور ما رخ داده و این بار با كی روش همه سبك فوتبالمان را می ‌سنجیم.

اكنون درمرحله مقدماتی رقابتهای جام جهانی تیم ملی فوتبال كشورمان باتیم های همچون ازبكستان، قطر، لبنان و كره جنوبی همگروه شده است.

این همگروهی را ابتدا به فال نیك گرفتیم كه این قرعه ساده است و اینكه ما به راحتی به جام جهانی خواهیم رفت.

بازیكنان در چند دوره انتخاب شدند تمرین كردند، خط خوردند و دوباره آمدند و رفتن‌ها و وعده‌های مربیان تیم ملی فوتبال ایران هنوز ادامه دارد.

بازی تداركاتی اخیر با آلبانی كه با شكست تیم ایران همراه بود نتوانست ضعف‌های ما را برطرف كند.

بعد از این دیدار ایرانی ها به مهمانی ازبك ها رفتند و در یك بازی نه چندان جذاب ودرثانیه های پایانی توانستند تیم حریف را شكست دهند.

دیداربعدی مقابل یك تیم عربی بود كه با حضور100هزار تماشاگر در دیگر بازیها متمایز می كرد و میلیونها تن نیز در پای گیرنده های خود انتظار پیروزی این تیم را می كشیدند.

دیدار كه آغاز شد همگان انتظار چند گل را از ایران را داشتند اما تیم ملی نیمه اول را با معدود حملات و با یك بازی در میانه میدان به پایان برد.

تیم ملی كشورمان نیمه دوم را به گونه ای دیگر آغاز كردوبا ورود'اشكان دژاگه'و'محمد رضا خلعتبری' قصد هجوم بیشتری را داشت اما تیم همان تیم سابق است و قطری ها هم همان آدم های وقت تلف كن و بی تكنیك.

بازیكنان ما با همان تاكتیك، سانتر از جناحین به دروازه قطری ها را در برنامه خود داشتند كه هیچ توفیقی حاصل نشد و 94 دقیقه فوتبالدوستان ایرانی را مغبون كرد.

متاسفانه تاكتیك تغییر نكرد و حریف با دفاع همه جانبه راه را بر مهاجمان بست كه البته بخت یار تیم ملی بود كه قطری ها به گل نرسیدند.

بازیكنانی كه فقط اسم داشتند ودرلیگ ایران میلیونها تومان به دست می آورند وتنها سانترازجناحین را آموخته و هیچ خلاقیتی را از خود نشان ندادند.البته از بازی اشكان دژاگه و علی كریمی نباید صرف نظر كرد زیرا این دو یك سرو گردن از سایرین بالاتر نشان دادند.

اما این را خوب می دانیم كه با این تیم اگر به جام جهانی نرویم بهتر است، زیرا در آنجا تبدیل به زنگ تفریح تیم های بزرگ و پر تاكتیك جهان خواهیم شد.

این تیم كه توان شكست دادن قطر را در تهران ندارد رویای جام جهانی محال است زیرا كوران مسابقات جام جهانی جای ادعا و فرصت سوزی نیست.

تهرام/7261/1348



:: برچسب‌ها: استرالیا , گربه , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 364
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

یكی از اعضای هیات ایرانی شركت كننده در نشست اوپك در وین روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اخبار انتشار یافته مبنی بر انصراف ایران از در اختیار گرفتن پست دبیركلی این سازمان صحت ندارد.

رستم قاسمی وزیر نفت ایران برای شركت در نشست كشورهای عضو سازمان صادر كننده نفت (اوپك)، وارد وین پایتخت اتریش شد و امروز (چهارشنبه) به عنوان رییس هیات ایرانی در نخستین برنامه كاری مقدماتی این اجلاس شركت می كند.

اوپك در نشست اصلی خود كه براساس برنامه اعلام شده فردا برگزار خواهد شد، موضوع انتخاب دبیركل، بازار نفت، تحریم های یكجانبه به عنوان ابزار منفی تاثیر بر بازار نفت و تخطی برخی اعضا از سهمیه های تعیین شده را بررسی می كند.

غلامحسین نوذری وزیر نفت اسبق به عنوان نامزد ایران برای احراز پست دبیركلی اوپك معرفی شده است.

چندی پیش عربستان سعودی مجید منیف و عراق ثامر غضبان را به عنوان نمایندگان خود برای تصدی سمت دبیر كلی اوپك معرفی كردند.

همچنین اكوادور با معرفی ویلسون پاستور وزیر نفت خود، برای تصدی دبیركلی اوپك تلاش خواهد كرد.

براساس مقررات، دبیركل باید تبعه یكی از كشورهای عضو باشد و پس از انتخاب نیز در مقر سازمان دروین مستقر شود.

دبیركل در مقابل هیات عامل، مسئول تمامی فعالیت های دبیرخانه خواهد بود و وظایف ادارات مختلف از طرف و تحت اجازه و مدیریت وی، انجام خواهد شد.

اروپام 1516



:: برچسب‌ها: اروپا , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دكتر 'محمدرضا عباسی' روز چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: 20 درصد مردم جامعه مبتلا به فشار خون هستند كه عده ای از آنان از بیماری خود اطلاع ندارند.

وی افزود: همچنین بطور متوسط هفت تا هشت درصد جمعیت جامعه نیز مبتلا به دیابت هستند كه اگر این بیماری ها را كنترل نكنند دچار نارسایی مزمن كلیه می شوند.

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ادامه با اشاره به اینكه كلیه عضوی است كه پشت شكم به طرف ستون فقرات قرار گرفته است، گفت: مهم ترین وظیفه اصلی كلیه، تصفیه خون است.

عباسی افزود: همچنین كلیه باید بطور روزانه مواد غذایی مضر یا مواد حاصل از متابولیسم-سوخت و ساز- غذا را رفع كند.

وی ادامه داد: وظیفه دیگر كلیه، تنظیم فشار خون است و میزان ورود و خروج آب را تنظیم می كند از سوی دیگر كلیه سازنده هورمون های فعال كننده خون سازی مغز استخوان و ساخت ویتامین بی B ، است.

**علایم و عوارض نارسایی مزمن كلیه

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران اظهار داشت: كم خونی، ضعف، بی حالی، زود خسته شدن ، تحریك پذیری و عصبانیت از علایم بیماری نارسایی مزمن كلیه به شمار می رود كه در نهایت موجب نارسایی قلبی و مرگ افراد می شود.

عباسی گفت:‌ همچنین كلیه ، هورمون متابولیسم -سوخت و ساز- كلسیم استخوان را می سازد بنابراین آسیب آن می تواند موجب تخریب استخوان ها شود كه افراد در این هنگام با شكستگی های خودبخودی و تغییرات استخوانی روبرو می شوند.

وی، بی اشتهایی، تحلیل عضلات، عدم قدرت تمركزی و در نهایت كما و مرگ را از دیگر عوارض نارسایی مزمن كلیه برشمرد.

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: بیماری كلیه موجب افزایش سموم در بدن می شود این سم نیز می تواند موجب بی اشتهایی و تهوع، خواب آلودگی ، تشنج و مرگ شود.

عباسی افزود: بیماران ژنتیكی و مبتلایان سنگ كلیه، فشار خون و دیابت باید سالانه حداقل یك بار كلیه های خود را معاینه كنند.

وی خاطرنشان كرد سیگار نیز از مهم ترین عوامل ابتلا به بیماری مزمن كلیوی است.

**داروهای مسكن، سم كلیه هستند

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: داروهای مسكن مانند دیفلوكناك و پروفن،‌ سم كلیه هستند اما در داروخانه ها بدون نسخه و به راحتی به فروش می رسد.

عباسی افزود: این داروها در طولانی مدت موجب نارسایی مزمن كلیوی می شود.

وی خاطرنشان كرد بروز علایم نارسایی مزمن كلیه در بیماران گوناگون، متفاوت است بطور مثال این بیماری ممكن است در مبتلایان دیابتی تا 20 سال طول بكشد تا علایم آن ظاهر شود.

وی ادامه داد: اما علایم این بیماری در در مبتلایان سنگ كلیه زودتر ظاهر می شود.

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: میزان شیوع نارسایی مزمن كلیه متاسفانه در كشور ما در دوران میانسالی است اما در كشورهای غربی افراد پس از 60 سالگی مبتلا به این بیماری می شوند.

عباسی گفت: این امر به دلیل غربالگری بهتر بیماری در كشورهای غربی و همچنین پیر بودن جمعیت آنها است.

**پیوند كلیه بهتر از دیالیز است

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: پیوند كلیه برای بیماران نارسایی مزمن كلیوی بهتر از گزینه دیالیز است چراكه بیمار دیالیز كیفیت زندگی خوبی ندارد.

عباسی افزود: بیماران دیالیزی برای تصفیه خون خود باید هفته ای سه بار به مراكز درمانی مراجعه كنند اما پیوند كلیه هم كیفیت زندگی و هم طول عمر را بهتر و زیادتر می كند.

وی خاطرنشان كرد مرگ و میرهای بیماران پیوند كلیه ، پنج درصد است درحالیكه آمار مرگ و میر در بیماران دیالیزی به 20 درصد می رسد.

به گفته معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران ، تمام مبتلایان نارسایی كلیه، بیماری قلبی هم دارند.

عباسی تاكید كرد متاسفانه بسیاری از مبتلایان نارسایی مزمن كلیه قبل از آنكه به مرحله دیالیز برسند به علت مشكلات قلبی می میرند بنابراین هر بیمار كلیوی باید از نظر قلبی هم بررسی شوند.

**محدودیت منابع مالی در پیوند كلیه

معاون اجرایی مركز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ادامه از محدودیت منابع مالی پیوند كلیه گلایه كرد و گفت: منابع مالی فعلی، پاسخگوی هزینه های دو هزار تا دو هزار و 500 پیوند كلیه در سال نیست.

عباسی افزود: معمولا این منابع مالی در اواسط سال به پایان می رسد و با اینكه گیرنده و دهنده كلیه وجود دارد اما منابع مالی آن برای انجام عمل جراحی موجود نیست.

اجتمام**9185 ** 1569



:: برچسب‌ها: اسپانیا , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

چند روزی از برگزاری جشن شصتمین سالروز تاجگذاری ملكه انگلیس می گذرد. گروه وسیعی از مردم انگلیس به این مراسم پرهزینه كه برخی آن را بیش از یك میلیارد پوند برآورد كرده اند(برخی منابع آنرا 3 میلیارد پوند برآورد كرده اند) معترض بودند، اما رسانه های امپراتور پیر برای توجیه این ولخرجی ها از جیب مالیات دهندگان انگلیسی باتوجه به شرایط بد اقتصادی و بیكاری گسترده در اروپا و انگلیس، این استدلال را عنوان كردند كه پادشاه انگلیس دارای جایگاه ویژه ای است. ضمن اینكه به زعم آنها در طول هزار سال گذشته این برای دومین بار است كه یك پادشاه(یا ملكه) انگلیسی شصتمین سالگرد تاجگذاری خود را جشن می گیرد، اما جالب اینجاست كه هیچگاه خانواده سلطنتی انگلیس بدون حاشیه نبوده است و به ویژه در سالیان گذشته با توجه به تسهیل تبادل اطلاعات مخصوصا در حوزه‌های تصویری رفتارهای مجرمانه و خلاف قانون آنها حرف و حدیث ها و توجهات بسیار بیشتری را به خود جلب كرده است.

بسیاری از وبسایت‌ها در غرب كه چند روزنامه و مجله مهم همچون تایمز و هافینگتون پست نیز از آن جمله هستند نیز برخی از مسائل مربوط به این خانواده را مطرح كرده اند. موضوعاتی همچون تردید در اصالت ملكه الیزابت و فرزندان وی، رابطه شاهزاده ها با معشوقه هایشان، دریافت رشوه از یك خبرنگار و انتشار تصاویر شاهزاده ها در شرایط نامناسب و یا رفتارهای نژادپرستانه همه و همه وقایعی هستند كه این خانواده سلطنتی را به تیتر یك خبرها تبدیل كرده است.

در گزارش زیر برخی از این رسوایی ها كه در چندین مقاله، وبسایت و رسانه به آنها اشاره كرده اند از دوره معاصر و گذشته، آمده است.

**رسوایی رشوه‌گیری در باكینگهام

--------------------------------------

'ساراه فرگوسن' دوشس یورك ازجمله معدود افراد نزدیك به خانواده سلطنتی انگلیس است كه در تلویزیون و برخی برنامه‌های تبلیغاتی و حتی كمدی شركت می كرد. وی از این موضوع كه جزء مدعووین مراسم عروسی شاهزاده ویلیام و دوشیزه میدلتون در سال گذشته نبود بسیار ناراحت شد، اما طرد شدن وی به دلایل مالی بود. دوشس یورك در سال 2010 هنگامی بیشتر خبرساز شد كه تصاویر وی به وسیله یك دوربین مخفی موقع دریافت 40 هزار دلار رشوه از یك خبرنگار (British News of the World) ضبط و پخش شده بود.

فرگوسن در این فیلم به مشتری خود اطمینان می داد كه می تواند رابط وی با خانواده سلطنتی باشد و می تواند همه كاری را برای وی انجام دهد و در این صورت همه درها به روی وی باز خواهد بود. وی بعد از آن به صورت رسمی عذرخواهی كرد و سخنان خود را در مورد اینكه شاهزاده 'اندرو' از اقدامات مالی وی اطلاع دارد پس گرفت، اما خانم فرگوسن در مارس 2011 به دیلی تلگراف اعتراف كرد همین شاهزاده برای وی قرار ملاقات با 'جفری اپستین' را محیا كرد تا این فرد ثروتمند 24 هزار دلار برای كمك به رفع بدهی‌هایش به فرگوسن كمك كند.(لازم به گفتن است كه شاهزاده اندرو و ساراه فرگوسن سال ها قبل از هم جدا شده اند.)

اندرو در موضوع دیگری هم خانواده سلطنتی انگلیس را دچار حاشیه كرد كه زمان آماده كردن تداركات مراسم ازدواج شاهزاده ویلیام و كیت میدلتون بود. در آن موضوع، شاهزاده اندرو كه دومین پسر ملكه است درگیر چند مورد تخلف جنسی شد كه در یك مورد آن عكس وی با یك بدكاره كم سن و سال منتشر شد.

**معشوقه ای باارزش تر از پادشاهی انگلیس!

--------------------------------------------------

'ادوارد هشتم' كسی است كه از پادشاهی انگلستان به خاطر معشوقه اش دست كشید و زمینه را برای پادشاهی ملكه الیزابت دوم آماده كرد.

ادوارد هشتم شاهزاده ولز در سال 1931 در یك میهمانی با ولیس سیمپسون – بازیگر آمریكایی- آشنا شد و ملاقات های دو طرف برای چند سال ادامه داشت. حتی در سال 1934 این دو مدتی را برای تفریح به سواحل اسپانیا و پرتغال رفتند. همان سال ادوارد وی را به كاخ باكینگهام آورد و به مادرش نیز معرفی كرد. رابطه دو طرف كه برای خانواده سلطنتی نوعی رسوایی محسوب می شد بازهم ادامه یافت و حتی اصرار مقامات دولت انگلیس برای اتمام این رابطه بر ادوارد تاثیری نداشت و در نهایت ازدواج این دو موضوع پادشاهی انگلیس را دچار بحران بزرگی كرد.

در سال 1936 مذاكراتی میان نخست وزیر انگلیس و ادوارد صورت گرفت و بالودین به این شاهزاده تصریح كرد كه شهروندان انگلیسی نمی پذیرند كه ملكه كشورشان یك زن مطلقه آمریكایی باشد و وی مجبور است كه برای رسیدن به تاج پادشاهی انگلیس دست از سیمپسون بكشد و وی را رها كند.

ادوارد پیشنهاد داد كه ازدواج خانواده سلطنتی با فرد پایین تر در قانون مشروط به ملكه نشدن این زن گنجانده شود، اما این پیشنهاد نیز رد شد و در نهایت پادشاه ادوارد در 10 دسامبر 1936پادشاهی انگلیس را به خاطر ازدواج با این زن آمریكایی رها كرد. سال بعد این دو نفر در فرانسه ازدواج كردند.

**شاهزاده چارلز و معشوقه ای كه چیز زیادی از وی در رسانه ها اعلام نشد

------------------------------------------------------------------------------------

همه از رابطه پرنس چارلز – شاهزاده ولز – با كاملیا پاركر اطلاع دارند، اما رابطه ای كه كمتر به آن پرداخته شده رابطه وی با 'الیزابت هارپر' ملكه زیبایی استرالیا است. چارلز مدعی شده بود كه وی تنها زنی است كه او را درك كرده است! نام مستعار این زن استرالیایی كانگا بود كه پس از فارغ التحصیلی به لندن آمد و با یكی از دوستان نزدیك چارلز ازدواج كرد، اما به تدریج چارلز با برقراری رابطه با این زن، زندگی طبعی اش را برهم زد و به نوعی این زن را از چنگ دوستش درآورد.

گفته می شود به دلایلی پزشكی و حتی برخی دلایلی روانی، كانگا به مسكن‌ها و سپس به الكل معتاد شد. حتی زمانی وی را زیر یك پنجره داخل یك خیابان پیدا كردند. این زن مدعی شد كه فردی وی را به بیرون ساختمان هل داده است. همین موضوعات باعث جدایی وی از همسرش شد و سپس وی به هند مهاجرت كرد و در این كشور بیمار شد. در آن شرایط بود كه به علت بدنامی، شاهزاده چالز از وی دوری می كرد.

به نوشته رسانه‌های انگلیسی، كانگا با قلبی شكسته، تنها چند ماه قبل از پنجاهمین سال تولدش به علت بیماری عفونی در یك بیمارستان درگذشت.

**شاهزاده جوان، مایه دردسر خانواده سلطنتی

-----------------------------------------------------

شاهزاد 'هری' پسر كوچكتر شاهزاده چارلز و لیدی دایانا و نوه ملكه انگلیس است كه یكی از بزرگترین رسوایی‌ها را برای این كشور به بار آورد. هری در سال 2005 در جشن تولد دوستش نه تنها حاضرین بلكه جامعه و سیاستمداران انگلیسی را هم شوكه كرد، زیرا وی در این مراسم با لباس نازی وارد شد. عكس وی با این لباس در روزنامه سان با عنوان 'هری نازی' به سرعت در دیگر رسانه‌ها منتشر شد.

گرچه وی بعد از این واقعه معذرت خواهی كرد، اما یاد و خاطره شایعاتی كه در مورد ارتباط خانواده سلطنتی انگلیس با آلمان نازی در زمان هیتلر وجود داشت دوباره زنده شد. كارهای وی دوباره در سال 2009 نیز خبرساز شد، زیرا وی در یك نوار ویدئویی در دانشكده نظامی سخنان نژادپرستانه ای را بر زبان آورده بود و به عنوان نمونه به یكی از دانشجویان پاكستانی دانشكده نظامی لقب نامناسب 'پاكی' داد و دانشجو دیگری را مجبور كرد لباس های نامناسب بپوشد.

در رسوایی دیگری هری بیرون یك كلوپ شبانه بعد از خوشگذارنی با یك عكاس درگیر شد.

رفتارهای توهین آمیز وی مردم انگلیس را در مورد علت این حركات و رویه های بعدی وی نگران كرده است.

**برهم زدن مراسم ازدواج

-----------------------------

رابطه میان شاهزاده 'مارگارت' و 'پیتر تاونسند' كه از قهرمانان جنگ بود هنگامی نظر همگان را به خود جلب كرد كه این دو در مراسم تاجگذاری ملكه الیزابت عكس‌های دو نفره گرفتند و در این مراسم به هم لبخند می زدند و اشاراتی رد و بدل می كردند! اما موضوع طلاق تاونسند ازدواج این دو نفر را سخت می كرد. ازدواج آن ها تنها در صورتی امكانپذیر بود كه مارگارت از جایگاه سلطنتی خود دست بكشد و انگلیس را برای 5 سال ترك كند. گرچه به نظر می رسید كه مارگارت برای نپذیرفتن این ازدواج تحت فشار قرار گفته است، اما بعدها وی اعلام كرد كه به تنهایی تصمیم گرفته است. چندسال بعد تاونسند در بلژیك با زنی كه بسیار شبیه مارگارت بود ازدواج كرد! گفته می شود كه عدم پذیرش ازدواج با تاونسند از سوی مارگارت ضربه سختی بر وی وارد آورد و زندگی این شاهزاده انگلیسی را ویران ساخت.

نتیجه این رابطه در نهایت این شد كه اجازه داده شود افراد خانواده سلطنتی با هر كسی كه بخواهند ازدواج كنند. بعدها مارگارت نیز با لرد اسنودن ازدواج كرد كه منجر به طلاق شد.

**شاهزاده آنه و مارك فیلیپ

--------------------------------

شاهزاده 'آنه' خواهر شاهزاده چارلز و تنها دختر ملكه الیزابت دوم است كه با مارك فیلیپ در سال 1973 در سن 23 سالگی ازدواج كرد. فیلیپ از یك خانواده نظامی بود كه پس از تحصیل در دانشكده نظامی به عضویت اولین گارد سلطنتی(Queen's Royal Dragoon Guards) درآمد و سپس ارتقا یافت.

چهار ماه بعد از ازدواج این دو یك حادثه آدمربایی علیه شاهزاده آنه هنگام بازگشت آنها به كاخ باكینگهام رخ داد و فردی درخواست مقدار زیادی پول در قبال وی كرد كه این موضوع خنثی شد. زمانی كه آنه و مارك فیلیپ دو فرزند داشتند، خیانت فیلیپ ثابت شد. در سال 1991 آشكار شد كه وی پدر یك دختر به نام 'فیلیسیتی' از زن دیگری به نام 'هیتر تونكین' - معلم هنر و از اهالی نیوزیلند- است به همین دلیل آنه و فیلیپ در سال 1992 از هم جدا شدند. فیلیپ دوباره ازدواج كرد، اما نه با تونكین بلكه با 'سندی فلوگر' كه یك زن موفق آمریكایی در مسابقات اسب سوای است.

در دسامبر همین سال آنه با 'تیموتی همیلتون لورنس' كه یك فرد نظامی بود و بعدها به درجه دریاسالاری ارتقا یافت ازدواج كرد، اما از آنجا كه كلیسای انگلیس، ازدواج دوباره بعد از طلاق را در خانواده سلطنتی ممنوع كرده، مراسم عروسی این دو در كلیسای اسكاتلند انجام شد. شاهزاده آنه اولین فرد از خانواده سلطنتی انگلیس از زمان هنری هشتم تاكنون است كه بعد از طلاق دوباره ازدواج كرد.

همه رسوایی‌های خانواده سلطنتی انگلیس مربوط به عصر كنونی نیست و این خانواده از گذشته درگیر این مسائل بوده اند كه در این بخش به برخی از این وقایع پر سرو صدا اشاره می كنیم.

**مرگ، ازدواج های هنری هشتم را متوقف كرد

----------------------------------------------------

یكی از موضوعاتی كه در انگلیس و به ویژه در خانواده سلطنتی مهم بوده و به آن اهمیت داده می شد موضوع ازدواج بوده است، اما هنری هشتم پادشاه انگلیس در حدود 500 سال پیش از خود ركوردی به جای گذاشت و تعداد زیادی ازدواج ثبب شده دارد. وی به صورت رسمی شش ازدواج را جشن گرفت.

اولین همسر وی كاترین بود كه در سال 1509 به ازدواج وی در آمد، این دو 24 سال بعد از هم طلاق گرفتند. همسر دوم وی یك زن بادار به نام آنه بولین بود كه فرزندش دختر بود و نام وی را الیزابت گذاشتند، اما سرنوشت آنه چندان بر وفق مراد نبود و او چند سال بعد اعدام شد. در سال 1536 آنه به جرم خیانت به پادشاه سر خود را از دست داد.

هنری در كمتر از یك ماه بعد از اعدام آنه، با 'جین سیمور' ازدواج كرد كه یك سال و نیم بعد از آنكه هنری كه تنها بازمانده پسری وی بود به دنیا آمد جین درگذشت.

بعد از جین، هنری با دیدن یك نقاشی عاشق 'آنه' یكی از شاهزادگان ژرمن شد و در سال 1540 با سرعت ترتیب عروسی را داد، اما شخصیت وی چندان برای هنری جذاب نبود و به نقل از تاریخ نویسان این ازدواج هیچگاه به طور كامل صورت نگرفت و این دو به سرعت طلاق گرفتند.

در جولای همان سال هنری با 'كاترین هوارد' كه از بستگان آنه بولین بود ادواج كرد كه این ازدواج نیز دیری نپایید، زیرا وی انحراف اخلاقی داشت و مانند آنه به جرم خیانت در سال 1542 اعدام شد.

سال بعد 'كاترین پار' به عنوان ششمین همسر پادشاه هنری درآمد و تا سال 1547 كه زمان مرگ هنری بود با وی زندگی كرد.

**دفن شدگان در دیوارهای برج لندن

----------------------------------------

برج لندن به دستور پادشاه ویلیام فاتح در دسامبر 1066 بعد از تاجگذاری وی ساخته شد و مدت‌ها هم به عنوان محل سكونت خانواده سلطنتی و هم زندان قرون وسطایی استفاده می شد. اكنون این مكان با نام زندانیانی كه در آن حضور داشتند و شكنجه هایی كه در ‌آن صورت می گرفت معروف شده است. آنه اسكیو شاعر معروف پروتستان در این مكان پیش از سوزانده شدن شكنجه شد. سرنوشت شوم سر توماس مور، جان فیشر اسقف روچستر در این مكان رقم خورد. ناپدید شدن شاهزاده ادوارد پنجم و شاهزاده ریچارد دوك یورك نیز به نوعی با این مكان در ارتباط است.

این آدم ربایی ها به نظر می رسد به وسیله ریچارد دوك گلوچستر كه برادرش ادوارد چهارم به وی نام ریچارد 'لرد نگهبان' داده بود صورت گرفته باشد. با مرگ ادوارد چهارم، ریچارد برادر زاده اش را در سال 1483 در برج زندانی كرد. همگان بر این باورند كه ریچارد آنها را كشت.

حدود 200 سال بعد در سال 1648 كارگران در خلال كار بر روی دیوارهای برج به استخوان های دو كودك برخورد كردند كه گفته می شد از بقایای دو شاهزاده مفقود بوده است، اما این نظر هیچ گاه ثابت نشد.

**رابطه پنهانی ملكه ویكتوریا با قاتل سریالی!؟

---------------------------------------------------

به نظر تاریخ نویسان و كارشناسان و ماموران پلیس، ماهیت واقعی قاتل سریالی كه با عنوان 'جك رایپر' شناخته می شد هنوز به عنوان راز باقی مانده است، اما مهمترین مظنون یكی از اعضای خانواده سلطنتی است. در سال 1888 این قاتل تعداد زیادی از زنان بدكاره لندن را در حوالی منطقه وایتچپل كشت. نظریه‌های مختلفی در مورد این جنایات ابراز شده است. آ‌خرین قربانی با بقیه قربانیان متفاوت بود و به طرز وحشتناكی مورد حمله قرار گرفت و به نوعی تكه تكه شده بود. نام وی 'ماری جین كلی' بود و باعث شد كه برخی افراد به عنوان متهم مطرح شوند. گرچه نام متهمان بسیاری در زمینه این قتل ها مطرح شد، اما هیچ یك ثابت نشد.

یكی از تكان دهنده ترین متهمان شاهزاد 'آلبرت ویكتور' نوه ملكه ویكتوریا بود كه این موضوع را به مساله ای مهم در جرم شناسی پلیس انگلیس تبدیل كرد.

یك نویسنده معروف با نام توماس استول در كتاب خود می نویسد كه مدارك و شواهد مهمی وجود دارند كه ثابت می كند این كشتار به وسیله نوه ملكه انجام شده است.

به اعتقاد وی و بسیاری از تحلیلگران اسكاتلندیارد، به احتمال قوی جك رایپر همان نوه ملكه ویكتوریا بود.

**دستور عجولانه ملكه ویكتوریا برای قتل ندیمه اش!؟

----------------------------------------------------------

لیدی 'فلورا الیزلبت رادون هستینگز' در بین سال های 1806 تا 1839 زن مجردی بود كه وظیفه ندیمگی ملكه ویكتوریا را برعهده داشت. وی در سال 1839 پس از سفری از اسكاتلند به لندن به شدت مریض شد و شكمش متورم شد از ترس اینكه بیماری وخیمی گرفته باشد كه برای ملكه خطرناك است به وسیله پزشكان ملكه معاینه شد. پزشكان علت حال بد وی را بارداری عنوان كردند و به سرعت این شایعه قوت گرفت كه یكی از اعضای خانواده سلطنتی به وی تجاوز كرده است.

گرچه هنوز بارداری وی به وسیله همه پزشكان به صورت كامل تایید نشده بود، اما ملكه این موضوع را باور كرد و به شدت از فلورا ناراحت و عصبانی شد. درحالی كه ندیمه ملكه 33 سال بیشتر نداشت جسدش صبح روز 5 جولای 1839 در رختخوابش پیدا شد. پزشكان بعد از معاینه وی برای تعیین علت مرگ عنوان كردند كه پاك و بیگناه بود.

بعدها مشخص شد كه ناراحتی و درد شكم وی به علت بیماری كبد بود و به همین دلیل بدنش متورم می شد. همین موضوع به یك رسوایی و تراژدی تاریخی در خانواده سلطنتی انگلیس تبدیل شد.

**استبداد سلطنتی به درد كشورها نمی خورد

----------------------------------------------------

همین موضوعات بوده است كه بی اعتمادی به خانواده سلطنتی را افزایش داده و حتی خواستار كاستن از آزادی عمل این خانواده كه به گفته سلطنت طلبان مایه افتخار انگلیس محسوب می شوند شده است! از طرف دیگر برخی ادامه حكومت سلطنتی در انگلیس را با معیارهای قرن 21 و حكومت مردم بر سرنوشت خود متناقض می دانند.

وبسایت روزنامه 'استار فونیكس' در مطلبی با اشاره به این موضوع كه برگزاری جشن های پرهزینه ملكه الیزابت نه تنها در انگلستان بلكه حتی در كانادا و دیگر اقمار كه به نوعی هنوز مستعمره انگلیس محسوب می شوند هم باعث نارضایتی مردم شده است.

این روزنامه می نویسد، كانادایی‌ها دیگر این نوع استبداد را نمی خواهند. چرا ملكه انگلیس بر سرنوشت كشور ما حاكم باشد؟ دیگر كسی به این افراد و خانواده های آن ها با سنت ها، القاب و ثروت فراتر ازحد تصور آنها نیاز ندارد.

این سایت تاكید دارد كه چرا باید به حد پرستش به این زن احترام گذاشت و هیچ انسانی اینقدر ارزش ندارد كه به این صورت با وی رفتار شود. ضمن اینكه این خانواده و مسائل مربوط به آنها همیشه موجب ناراحتی مردم می شوند. ازدواج و طلاق آنها و رسوایی‌ها و تصاویر آنها قابل دفاع نیستند.

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: جزیره , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مصطفی محمدنجار ظهر امروز(چهارشنبه) در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: این افراد فكر می‌كنند با مطرح كردن چنین مطالبی می‌توانند خللی در اراده خدمتگزاران كشور ایجاد كنند ولی سخت در اشتباهند.

وی همچنین شایعه مطرح شده درباره احتمال بركناری وی از وزارت كشور را نیز رد و تصریح كرد: شاداب‌تر از همیشه كارم را انجام می‌دهم.

نجار افزود: تمام این صحبت‌ها شایعاتی بیش نیست و در جلسات دولت حضور داشتم.

وی همچنین از برگزاری جلسه كمیسیون سیاسی ـ دفاعی دولت بعد از جلسه امروز هیات دولت خبر داد و گفت: در این جلسه مواردی از جمله درباره تقسیمات كشوری مطرح شد.

سیام*2023***



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

برگزاری نشست "قلب آسیا" در کابل و جنجال بر سر معرفی ژنرال دوستم به دادستانی کل، از مسایل مورد بررسی در روزنامه های چاپ امروز کابل است.

روزنامه سروش ملت به بهانه میزبانی افغانستان از وزرای خارجه کشورهای منطقه در نشست "قلب آسیا" نوشته که برگزاری چنین گردهمایی ها برای نزدیکی کشورهای شرکت کننده مهم است، اما نویسنده تاکید کرده که اگر تصامیم این کنفرانس ها عملی نشود، فایده ای برای مردم ندارد.

با این حال، نویسنده سروش ملت افزوده که دیدار وزرای خارجه کشورهای منطقه در کابل، بدنبال سفرهای اخیر رئیس جمهور کرزی به کشورهای غربی و اروپایی، می تواند در زمینه ایجاد توازن در روابط افغانستان با کشورهای دور و نزدیک، موثر باشد.

روزنامه نوشته که با نزدیک شدن زمان خروج نیروهای خارجی از افغانستان، کشورهای منطقه اوضاع افغانستان را می خواهند از نزدیک دنبال کنند تا روابط خود را با این کشور از نو تعریف کرده و فصل جدیدی از مناسبات را آغاز کنند.

سروش ملت نوشته که دولت افغانستان باید از این فرصت استفاده کرده و روابط اقتصادی و سیاسی خود را با این کشورها گسترش دهد.

روزنامه ماندگار نوشته که برگزاری نشست "قلب آسیا" در کابل، به جز هدر دادن وقت کار دیگری را از پیش نخواهد برد.

این روزنامه نوشته که شاید کشورهای شرکت کننده در روز کاغذ حمایت خود را از افغانستان در این نشست اعلام کنند، اما به نوشته روزنامه، بسیاری از این کشورها با برنامه های افغانستان و جامعه جهانی در مورد مسایل مشخص، همنظر نیستند و این مسئله می تواند روی نتایج نشست نیز تاثیر خود را داشته باشد.

ماندگار افزوده که خود کشورهای شرکت کننده نیز در مورد "مسایل کلان" مربوط به افغانستان با هم اختلاف نظر دارند و از سوی دیگر، سیاست نامشخص دولت افغانستان نیز به باور نویسنده، کمک خواهد کرد تا توافق مهمی در این نشست بدست نیاید.

روزنامه چراغ به جنجال های اخیر در مورد معرفی ژنرال دوستم، از اعضای ارشد جبهه ملی افغانستان به دادستانی کل توجه کرده و نوشته که این مسایل، بازی های سیاسی است و ربطی به شناسایی "خائن ملی" ندارد.

این روزنامه نوشته که اگر واقعا بحث بر سر تشخیص "خائن ملی" می بود، چرا به افرادی که به نوشته روزنامه، "صدها میلیون دلار را از حسابات بانکی مردم بیچاره و دسترخوان بیت المال اختلاس می کنند" رسیدگی جدی نمی شود.

چراغ پرسیده پس از ژنرال دوستم، چه کس دیگری در این بازی هدف قرار خواهد گرفت؟ و نویسنده ابراز نگرانی کرده که این ماجراها باعث خواهد شد تا به "روزهای آرام" در افغانستان پایان داده شده و "شیپورهای جنگ نواخته شود."

روزنامه باور اما نوشته که با وجود معرفی ژنرال دوستم به دادستانی کل، مردم افغانستان به این باور هستند که دولت افغانستان توانایی بازداشت و یا محاکمه برخی افراد زورمند را در این کشور ندارد.

این روزنامه نوشته که بسیاری از این افراد به چهره های پرنفوذ و مقتدری تبدیل شده اند که محاکمه آنها کار دشواری است و از سوی دیگر، به نوشته روزنامه، برخی کشورهای منطقه از چهره های مشخص در افغانستان حمایت می کنند که این مسئله مانعی را در راه تطبیق قانون در افغانستان ایجاد کرده است.

نویسنده باور افزوده که این افراد در کشورهای خارجی خانه دارند و هر زمانی که در داخل افغانستان بر آنها فشار وارد می شود، به راحتی بیرون از افغانستان می روند.



:: برچسب‌ها: شیکاگو , روز , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، اعضای كادر فنی تیم ووشو جوانان كشورمان برای هدایت ووشوكاران جوان به منظور حضور در مسابقات جهانی ماكائو انتخاب شده اند.

اسامی كادر فنی تیم ووشو جوانان ایران، از این قرار است:

**‌ ساندا مردان:

رامین موحدنیا (سرمربی)

اصغر شعبانی (مربی)

** تالو مردان:

'سون شی جیه' از چین (سرمربی)

غفار امانی (مربی)

** ساندا بانوان:

'پانگ یان' از چین (سرمربی)

زهرا كریمی (مربی)

**‌ تالو بانوان:

'لوخائو' از چین (سرمربی)

آمنه احسانی نژاد (مربی)

چهارمین دوره مسابقه های ووشو قهرمانی جوانان جهان در روزهای 26 شهریور ماه تا 4 مهر ماه در ماكائو برگزار خواهد شد و

به همین منظور اردوی آماده سازی تیم ووشو جوانان ایران از روز 29 خرداد ماه در آكادمی ووشو آغاز می‌ شود.

ورزشی. **‌ 3783 ** 1589



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا از روابط عمومی فدراسیون كشتی، در این تمرین كه از ساعت 11 صبح امروز (چهارشنبه) در محل خانه كشتی

آغاز شد، ملی پوشان كشتی آزاد ایران همچون گذشته در چند گروه تمرینات خود را دنبال كردند تا تمرینات شكل تخصصی تری به خود بگیرد.

نكته جالب توجه این تمرین، سرشاخ شدن برخی كشتی گیران المپیكی با جوانان كشتی آزاد حاضر در اردو بود كه رقابت های دیدنی را رقم زده بود. مبارزه كمیل قاسمی با عبدالله قمی، احسان لشكری با ابراهیمی، مسعود اسماعیل پور با آرش دنگسركی در دور نخست تمرین كه اختصاص به كشتی مسابقه ای داشت، جذاب و دیدنی بود.

البته كشتی گیران بزرگسال با پایان مرحله نخست تمرین، در دور دوم تمرین مرور فن را با تاكید بر اجرای فنون مختلف انجام دادند كه در میان سرشاخ شدن مهدی تقوی با مسعود اسماعیل پور، كمیل قاسمی با عباس طحان و رضا یزدانی با الیاس بختیاری دیدنی بود. از دیگر نكات جالب این تمرین، سرشاخ شدن حسن رحیمی با محمدعلی گنجابی یكی از مربیان حاضر در اردو بود كه بسیار پرفشار دنبال شد.

رسول خادم مدیر تیم های ملی و امور فنی نیز مانند همیشه با جدیت، تمرین ملی پوشان را زیر نظر داشت و در مواردی نیز در سرشاخ شدن با كشتی گیران، نكات فنی را به آنها گوشزد می كرد.

مدیر تیم های ملی در تمرین خطاب به كشتی گیران آزاد گفت: باید ریزه كاری های كشتی را خوب بلد باشید تا در مبارزه با رقبای خود به موفقیت برسید. رضا لایق، محمد طلایی و دیگر اعضای كادر فنی نیز در حین تمرین، نكات فنی لازم را به كشتی گیران گوشزد می كردند.

ملی پوشان كشتی آزاد ایران،‌ فردا (پنجشنبه) نیز تمرینات خود را طبق برنامه تنظیمی كادر فنی دنبال می كنند.

ورزشی. ** 9162 ** 1589



:: برچسب‌ها: موسیقی , ماکرو ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار نمایندگان منتخب ملت در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأكید كردند: مجلس در عمل به وظایف مهم و اساسی خود، باید ضمن برخورداری از شاخص های یك مجلس زنده، پرتحرك و پرنشاط در ابعاد مختلف سیاسی، اخلاقی و مالی نیز، ‌مجلسی سالم باشد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ایشان احساس تكلیف، نیت خالصانه، توكل به پروردگار و تلاش برای كسب رضایت الهی را زمینه و شرط اصلی موفقیت آمیز بودن تلاشهای مجلس و دیگر دستگاهها خواندند و افزودند: اگر این نگاه و این روحیه حاكم شد، به بركت رحمت و یاری پروردگار راهها گشوده و همه مشكلات حل خواهدشد.

حضرت آیت الله خامنه ای اتكال به قدرت لایزال الهی را رمز قدرت و پیشرفت جمهوری اسلامی دانستند و خاطرنشان كردند: نظام اسلامی در دنیای آشفته مادی، به دفاع از ارزشهای الهی و انسانی برخاسته است و نمایندگان مجلس باید با درك عمیق این مسئله، تقویت ارتباط با پروردگار را راز حقیقی دست یابی به موفقیت بدانند.

ایشان دشمنی استكبار با جمهوری اسلامی را برخاسته از ذات غارتگر سلطه طلبان خواندند و افزودند: برخی با گوشه و كنایه می گویند دنیا را در مقابل نظام قرار ندهید اما این، سخنی از سر نیاندیشیدن است چرا كه مطرح شدن داعیه حكومت دینی و مردمسالاری دینی، بطور طبیعی، فرعونهای جهانی را به مقابله با این نظام و این ملت برانگیخته است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان مجلس را ركن اساسی نظام برشمردند و به تشریح دو خصوصیت لازم مجلس شورای اسلامی یعنی زنده بودن و سالم بودن پرداختند.

ایشان افزودند: مجلس راكد و خمود با خروجیهای نامناسب، مجلسی ناقص است و نمایندگان منتخب ملت باید با تحقق شاخصهای یك مجلس زنده، «نشاط و تحرك دستگاه قانونگذاری» را عینیت دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای عمل به وظایف اساسی مجلس یعنی تدوین قوانین خوب و نظارت صحیح را نشانه های بارز زنده بودن مجلس دانستند و افزودند: نمایندگان مجلس نهم با توجه به «شاخص های یك قانون خوب» و «معیارهای نظارت صحیح»، به وظایف خود عمل كنند.

ایشان در همین زمینه، نظارتهای ناشی از نیتهای نادرست، نظارتهای جانبدارانه و ضدجانبدارانه و نیز نظارتهایی را كه عمق یابی نمی كند، از جمله نظارتهای نادرست دانستند و افزودند: اینگونه كارها، نشان خواهد داد مجلس به معنای حقیقی كلمه، زنده نیست.

رهبر انقلاب اسلامی، حضور مفید و فعال در صحن علنی مجلس و كمیسیونها را از دیگر نشانه های زنده بودن مجلس برشمردند و خاطرنشان كردند: حضور نامرتب و غیرمفید در جلسات و كمیسیونها از جمله گرفتاریهایی است كه مجلس نهم، سعی كند آن را واقعاً برطرف نماید.

حضرت آیت الله خامنه ای حضور فعال در فضای سیاسی كشور و منطقه و جهان را از دیگر ضروریات یك مجلس زنده و پرنشاط برشمردند و افزودند: مجلس صحنه نمایانی از «انقلاب، افكار عمومی و سیاستهای كلان» كشور است و باید در حوادث و مسائل داخلی و خارجی، مواضع مشخصی داشته باشد.

رهبر انقلاب با اشاره به حوادث و تحولات عمیق و پرشتاب منطقه افزودند: امروز در منطقه غوغایی است و در این منطقه مهم كه قلب دنیا به شمار می رود، اوضاع عجیبی حاكم شده است.

ایشان خاطرنشان كردند: اگر نمایندگان مجلس درباره حوادث منطقه، در وقت مناسب، مواضع مناسبی بگیرند، حتماً در افكار عمومی ملتهای منطقه و كشورهای مؤثر در تحولات منطقه، تأثیرگذار خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای، در ادامه سخنانشان به تشریح دومین وی‍ژگی ضروری مجلس یعنی سالم بودن پرداختند.

ایشان، برخورداری مجلس و فردفرد نمایندگان مردم را از سلامت «سیاسی، اخلاقی و مالی» كاملاً ضروری برشمردند و افزودند: اگر گرایشی ولی كوچك در منافات با برخی اصول انقلاب در مجلس شكل بگیرد این نشانه عدم سلامت سیاسی مجلس است.

رهبر انقلاب بی توجهی به دغدغه ضروری احساس وظیفه، بی مبالاتی درباره مسائل مالی را از دیگر نشانه های ناسالم بودن مجلس خواندند و افزودند: هیأت رئیسه و نمایندگان تلاش كنند مجلس نهم در زمینه كاهش هزینه های بیهوده، الگو شود.

ایشان خاطرنشان كردند: البته در میان نمایندگان مجلس كسانی كه در این زمینه ها بخوبی احتیاط و مراقبت می كنند كم نیستند و این واقعیت مهم و تحسین برانگیز، نیازمند شكرگذاری است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تأكید چند سال قبل ایشان در زمینه خودنظارتی مجلس افزودند: البته در این مورد، قانونی هم تصویب شده و لازم است نمایندگان با خود نظارتی و مراقبت دائم از خود و دیگر نمایندگان، از سلامت مجلس صیانت كنند.

پرهیز از تعرض به آبروی دیگران از دیگر مسائلی بود كه رهبر انقلاب اسلامی آن را از نشانه های مهم سلامت مجلس خواندند.

ایشان به منتخبان ملت خاطرنشان كردند: متوجه باشید كه شما از پشت بلندگویی ملی حرف می زنید و لازم است از تعرض به آبروی دیگران، بیان اتهاماتی كه ثابت نشده است و طرح مسائل خصوصی افراد بشدت پرهیز كنید.

هیاهو و جنجال برخی نمایندگان هنگام حرف زدن دیگر نمایندگان و یا مسئولان دولتی، ‌انتقاد صریحی بود كه حضرت آیت الله خامنه ای بیان كردند.

رهبر انقلاب تأكید كردند: مجلس جای گفتگوی حكیمانه و خردمندانه است و این مسئله با هیاهو هنگام حرف زدن دیگران كاملاً منافات دارد و این عادت بسیار بد و حیرت انگیز باید در مجلس شورای اسلامی ریشه كن شود.

حضرت آیت الله خامنه ای استقلال مجلس را مسئله ای بسیار مهم و از نشانه های سلامت نهاد قانونگذاری دانستند و خاطرنشان كردند: در همه دولتهای گذشته و همه دوره های مجلس این تذكر داده شده است كه نباید به اسم استقلال مجلس، درباره هر مسئله ای به دولت معترض شد، مجلس اگر نظر مخالفی دارد می تواند با پرهیز از اینگونه برخوردهای غیرمفید، در آن زمینه، قانون بگذارند.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین اتحاد و همدلی را، مسئله و ضرورت مهم روز خواندند و افزودند: معنای این مسئله همسان بودن فكرها نیست و كسی از بیان اختلاف نظرها، ابایی ندارد اما باید كاملاً مشخص باشد كه در عین اختلاف نظر و سلیقه، دستهای مسئولان در دست یكدیگر است و همه با هم در مسیر اعتلای كشور و تحقق اهداف انقلاب،‌ به پیش می روند.

رهبر انقلاب اسلامی دوئیت و تفرقه را نشانه ضعف خواندند و افزودند: در زمینه اختلاف نظرها نیز مراجع حل اختلاف مشخصند و مراجعه به قانون یا نظر شورای نگهبان، تكلیف همگان را مشخص می كند و در هر حال باید اتحاد و همدلی مسئولان بروز بیاید.

ایشان در همین زمینه افزودند: البته همه دو سه طرف موجود از مذمت اختلاف سخن می گویند اما در عمل نمونه های اختلاف، گاه دیده می شود كه همه مسئولان و دستگاهها در درون خود و در ارتباط با یكدیگر باید اتحاد و همدلی را حفظ و تقویت كنند.

ایشان همچنین با تشكر از سخنان خوب و مفید آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی افزودند: امید واثق وجود دارد كه مجلس با استقلال، آزاد فكری، رعایت مصالح كشور، احساس شجاعت در مقابل دشمن و امید به آینده، فعالیتهای خود را برنامه ریزی و پیگیری كند.

رهبر انقلاب در پایان سخنانشان، آینده روشن ملت و نظام را، حقیقتی بشارت داده شده خواندند و با تجلیل از ایمان ملت و جوانان خوب كشور افزودند: به یاری پروردگار محور حركت عمومی كشور، تفكر و جهت گیری دینی و اسلامی است.

حضرت آیت الله خامنه ای ابراز امیدواری كردند: به اذن الهی در این دهه كه دهه پیشرفت و عدالت است ایران به پیشرفت محسوسی دست یابد و در پایان دوره میزان چشمگیری از عدالت در كشور محقق شود.

در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، آقای دكتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ادوار مختلف قانونگذاری در ایران، دوران قانونگذاری بعد از انقلاب اسلامی را شكوفاترین دوران پارلمانی كشور برشمرد و افزود: در این دوره با تصویب میزان قابل توجهی از قوانین و اتكاء به جنبه ی آزادی و مبانی دینی، حركت رو به جلوی كشور رقم خورده است.

وی همچنین بر ضرورت تدوین نقشه راه مناسب برای تأمین منافع ملی و زمینه سازی برای آرامش پویا در كشور تأكید و رصد دائمی حوادث كشور و دفاع از حقوق ملی را از وظایف مجلس شورای اسلامی توصیف كرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان گزارشی از تركیب كمی و كیفی منتخبان این دوره مجلس شورای اسلامی، پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی و شجاعت در دفاع از حقوق ملت را از ویژگی های بارز نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست.

سیام**7378**



:: برچسب‌ها: به من , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()